Zaloguj się

View Full Version : Problem z Neostrada

Kuosa
20-03-2009, 16:34
Siema od jakiegos czasu mam internet który ciągne od Neostrady.I napaczatku all bylo ok ale juz po kilku miechach gram se a tu nagle pojawia sie komunikat twoja usluga zostala rozłączona i wszystko co mam aktualnie wlaczone nawet nie zwiazane z internetem siada komp tez i musze all od nowa wlaczac i ***** dzwonilem juz do nich i nic :D

Cielaczek
20-03-2009, 16:41
Wirus. .................................................. ...................

Wujek Margoth
20-03-2009, 16:56
OMG... no bo uslugę rozłączyli : / // Zbanujcie mnie :((//

@down
ja neo też miałem dwa lata i tylko raz mi się rozłączyła koksie xD

Mrozek
20-03-2009, 19:35
Zapewne ci up nigdy nie mieli Neostrady, a się wypowiadają.

Obecnie posiadam Neostradę od 2 lat. Ogólnie jestem zadowolony. Twój problem leży w ich winie i nic na to nie poradzisz. Neostrada rozłącza się i będzie. Starają się coś z tym robić, ale jakoś tego nie widać. A ,że komp się zawiesza to proponuje formata.
Jeszcze odnośnie Neostrady. Mi się rozłączała i pewnego dnia już internetu i telefonu nie włączyłem. Gdzieś na lini miałem spięcie. Wraz z ojcem położyłem nowa linie pod internet i telefon bez przedłużaczy ( chodzi o kable). Od tego momentu neo potrafi chodzić 2 tygodnie bez rozłączenia, ale nie radze wymieniać lini, szkoda kasy.

Piko
20-03-2009, 19:49
Możesz zainwestować w router, wtedy nie będzie ci sie rozłanczał, ale bedziesz miał stałe ip.

BBoyBartek
20-03-2009, 19:51
Ja mam neo livebox i wszystko gra
! Wirus
2.zrób formata
3.zainstaluj all od nowa

Arigori IksDe
20-03-2009, 21:55
Ja mam neo livebox i wszystko gra
! Wirus
2.zrób formata
3.zainstaluj all od nowa
Tak stary... kup od razu nowy komputer dla pewnosci, a na dodatek jeszcze nowy monitor bo przeciez wirusy sie rozprzestrzeniaja w powietrzu ;s

Azian :)
20-03-2009, 23:05
Możesz zainwestować w router, wtedy nie będzie ci sie rozłanczał, ale bedziesz miał stałe ip.

Ty sam jesteś jak stałe IP.

Ja mam neo od ~3 lat i nie przypominam sobie, żeby mi się rozłączyło samo.. Mam wszystko podłączone przez routera i nie mam stałego IP, jak twierdzi kolega, którego zacytowałem : )