View Full Version : Gruby wbija 1200 !! Znowu pies z NLN...
G.R.U.B.Y
20-03-2009, 20:27
Co ja bede pisał :)
http://i44.tinypic.com/2h7di5t.jpg
Pozdrowienia:
Dla całej Gildii NLN reszta niech zdycha :)
Gratz idziemy na queeny :D:D??? gogo 1500 ?
IrysBanned
20-03-2009, 20:34
Joł no Kowciu kombek i znow pianka ma załamke XD
Zawsze na innym servie siedzi niz ty ; ]
Ale cóż, takie sa Ory Ory Dziwy Dziwy xd
" Poznaj Swiat Bez Wychodzenia Z Domu "
GZ.
NoU Life na 99,9 %
0,1 % ( Sniadanie, Obiad, Kolacja, Wc )
GZ
Gratz ! No LIFE i ty mówisz na mnie ze ja maniacze ;(
GZGz
^Akynaoo
20-03-2009, 20:38
@up
Nie obrazaj go, bo przeciez pracuje tez w Mc Donald's _,_ XDDD
@topic
Gz. Dobrze ze przynajmniej wiecie ze psami jestescie : P
Gz! GoGo 1.5k, 2k itd. Questy :) :P:P:P:P:P:P:P
Legionista 10
20-03-2009, 20:41
2x up
Jego sprawa czy siedzi 24/7 przy kompie czy tez nie ...
@topic
Gz! Dawaj do 1500 i pier.... co mowia inni :)
*Woder Bone*
20-03-2009, 20:56
Gratz Kowciu .
...................
...................
G.R.U.B.Y
20-03-2009, 20:56
@up
Nie obrazaj go, bo przeciez pracuje tez w Mc Donald's _,_ XDDD
@topic
Gz. Dobrze ze przynajmniej wiecie ze psami jestescie : P
Coz ja moge o tobie powiedziec...dziecko 13 lat na rl bys nie podskoczyl wyzej nosa a sie sapiesz na forum prosze cie ciekawe jakbysmy zrobili sonde co jest smieszniejsze praca w maku czy siedzenie 24h na kompie :) Wiadomo ze siedzenie 24h na kompie :) Idz do swojej pani Pianeczki uciekaj z nia na 8.4 ja nie mam zadnego guru w tibii jak ty :) a praca w maku fajna i jestem z niej zadowolony :D
Który owner postaci? 10? Nie Gz..........
Gz.... Gou gou 1300 :)
Pozdrawiam : o
I wbij ten 140 shied:D
G.R.U.B.Y
20-03-2009, 21:35
Który owner postaci? 10? Nie Gz..........
Pierwszy...idioto dawac ci ssy od 0?
-------------------------------------------------------
Nastepny kolo z nln ladnie ladnie sie rozwijacie
GZ.
NoU Life na 99,9 %
0,1 % ( Sniadanie, Obiad, Kolacja, Wc )
GZ
Co jak co, ale to hasło wymyslil GRUBY, wiec morda psie.... i dotyczyło ono sarumara.... wiec morda KSEROBOJU :)
@topic...
Gz, ciśniesz 100 kg xD
*Tanuki*
20-03-2009, 21:39
Dobra wszystkie cioty co sie napinają na Blacksmitha, powiem wam tyle...Mówicie, że jest botem bo go zabić nie umiecie, mówicie, że jest ciulem bo go nie znacie, i tak naprawdę ch*ja o nim wiecie, znam go dłużej niż Wy własne Matki więc skończe pie*dolić, no i co, że pracuje w MC's Donaldzie ? Zazdroście mu pracy bo sami jeszcze u Mamusi siedzicie. Powiem jeszcze raz w skrócie - Nic o nim niewiecie... :)
A tak btw. Gratz Michał :* Ciśniesz 1,3k <3
Pampalini
20-03-2009, 21:40
Gratz kowciu :D kiedy znowu na skype pogadamy co ?:D lec do 1222 :<
G.R.U.B.Y
20-03-2009, 21:42
Kiedy chcesz to podbijaj :D
-------------------------------------------------------------------------
Cielaczek
20-03-2009, 22:04
gz, mimo, ze Cie nie lubie. Mowią, ze pracujesz w mc, to juz zle, ave.. chcesz sobie dorobic widze.. nie wiem gdzie nosa wtykaja ;<
Black Morn
20-03-2009, 22:09
To wy się lubicie??
@topic
Dalej, na skeypie mówiłeś, że 8.4 to syf i się tam nawet nie logniesz, pamiętasz? A grałeś, ale i tak 7.6 apo to twój dobytek więc jesteś. Tak samo jak skocio i jego ekipa dzieci z 7.6, jak nie ubiją xx bally normalnie nie funkcjonują. Gratki jeszcze raz. A co do pianki to ona też dziecko 7.6 i będzie tam grała chyba że umrze jak jej braciszek przyniesie muchomorka z lasu.
@edit
Luko nie obraź się.
Oxidosis.
21-03-2009, 02:37
gz
w sumie ladnie Ci idzie maniaq. dawaj do 1300 itd;]
Marcin <3
21-03-2009, 08:53
Gz .
Dominik pjes Kofalczyka:<
21-03-2009, 10:52
[23/02/2009 10:51] Dexoti -> Cineq was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
aha.
2x @up Ma racje.
Żadna praca nie hańbi
Teraz zapierdala z cheeseburgerami. Za 3 lata moze byc prezydentem, a wam i tak bedzie chuj do tego. Nie powiino was interesowac gdzie pracuje, ile zarabia (w mc nie zarabia sie tak zle). Napewno polowa z was by w rl z nim wymiekla. Nie bronie Blacka bo go nie znam i przedewszystkim nie gram tu. To forum to same jebane psy. On wkleij screena z 1200lvl chuj wam do tego ile go bil jak go bil itd.
@temat
GZ cisnij 1300 i potem 1400 .... i olej te oszczerstwa bo to tylko i wylacznie twoja sprawa
GZ
Także nie znam Blacka, ale widząc jego posty to żal mi się robi tych, co go najeżdzają. Z jego wypowiedzi wynika, że ma o 70% większe IQ niż wy. A jeśli chodzi o jego pracę to nawet mu zazdroszczę.
@topic
Gratuluje, pierwszy owner 0-1200 to jest coś :o Ładny mlvl, skille też wymiatają.
Pzdr
Gz ~!~:) :D:D:D
haha masz prawie taki sam nick na forum jak ja ; o ;] heheh =]:D
Ja pie.rdole jak przeczytałem posty tych naabków to mi sie ich zal zrobilo ....!
Chu.j was to obchodzi co on robi w rl zyciu ...Dał przecież ss z 1200 lvl"em a nie swoje zdięcie ! Więc kur.wa wypier.dalać !:eek::D:D:D:D:D
^Akynaoo
21-03-2009, 13:47
[23/02/2009 10:51] Dexoti -> Cineq was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
aha.
No chyba idiota taki jak Blacksmith marnuje po 8h dziennie na exp : ] Zapewniam Cie ze mam prywatne zycie : P Btw. nie mam nic do pracy w Mc Donald's tylko do pracujacego tam Blacksmitha ; ] Przeciez nie mam zadnych danych dotyczacych zarobkow itd. Wiem tylko ze jezeli takie frajerstwo tam pracuje to juz jest zle : p Co do pacc to kupuje go za kcc, wiec nie musze nikogo o nic prosic. Jezeli tak bardzo przeszkadza Ci moja 'napinka' to przyjedz do mnie, a nie szczekaj wyzwiskami i grozbami. Nie mam zamiaru jechac do tej zawszonej dziury (Katowic).
Gz psie.
Chuj ci w pępek. ______________
Czemu wy się tak nie lubicie wszyscy? : D
Mi tam koło chuja lata ten twój lvl, ale np. wysmiewanie z pracy, to przesada... 3/4 z was jak nie więcej siedzi u matki w domu i czeka na gotowe, zamiast sami zapierdalać, on coś robi przynajmniej... i jak może siedzieć 24/7 jeżeli pracuje? nie czaje, no poprostu kurde tego nie rozumiem...
@topic
No spoko i fajnie.
Gz Blecksmith ;d
Gogogo 1,5klvl!
Kolejny pies z ELNELEN wbil 1,2klvl dusho isz jush xd
diamondback
21-03-2009, 19:14
NlN rox.
Gratulacje Black ;-) i Bij 1,5k .
I Gnaj Tych leszczy -.^
GZZ Black gogo 1.5k lvl
; ))) Dasz sie dotknąć??/ plsss
Fatalnie
24-05-2009, 10:28
Nie znam Cie ale gz.
A Ci co tylko wyzywaja ludzi od psow itp nie znajach ich-radze Wam zmienic styl.
Bo wyzywanie od psow i nowych ownerow jest nudne jezeli nie ma sie podstaw aby tak myslec.
Zuy Pan, Wręcz Okropny
24-05-2009, 10:34
@UP
Wyjdź z tego forum głupku... ; /
Po jakiego ch*ja odświeżasz temat z przed dwóch miesięcy ?!
Ogarnij zjebie ! Nie baw się w archeologa !
Nie znam Cie ale gz.
To po co się tu wypowiadasz ?
Widocznie mają podstawy żeby nazywać go psem, a Ty go nie broń, bo zasłużył na takie traktowanie najwyraźniej...!
@Topic
Gz !
GoGoGo 8k lefel...
up:
a ty kurewko po co się udzielasz? sam naskakujesz na typka, ze odświeża - a ty ? spójrz jebańcu w lustro potem zastanów sie 5x i dopiero udzielaj się tutaj
huj wam w dupe gdzie pracuje, ważne że pracuje - przyjdzie czas , ze kiedys i wy będziecie zapierdalać, a czy odrazu dzieki staremu pójdziecie na krzesełko, czy bd zaczynac od zera to kogo to obchodzi ?! jesteście tak popierdoleni czy tylko udajecie - smiejecie sie z kogos ze pracuje .. chore...
i tak jesteście bandą tępych gnojków, którzy mysla ze pozjadali wszystkie umysły, bo wychowali sie na power rangersach...
^Akynaoo
Wydawało mi się, ze masz wiecej oleju w głowie i nie dasz sie tak prowokowac, ale widać tylko mi sie zdawało ...
pozdro
Fatalnie
24-05-2009, 14:55
@UP
Wyjdź z tego forum głupku... ; /
Po jakiego ch*ja odświeżasz temat z przed dwóch miesięcy ?!
Ogarnij zjebie ! Nie baw się w archeologa !
To po co się tu wypowiadasz ?
Widocznie mają podstawy żeby nazywać go psem, a Ty go nie broń, bo zasłużył na takie traktowanie najwyraźniej...!
@Topic
Gz !
GoGoGo 8k lefel...
Odswiezam bo te wypowiedzi sa smieszne.
A tak w ogole widac ze z takim czlowiekiem jak Ty nawet nie warto slowa zamieniac,idz sie przewietrz chlopcze bo te piksele wywieraja na tobie spore emocje.
Bede odswiezal to co bede chcial a Tobie nic do tego nie jestes zadnym moderatorem ,wiec jezeli nic nie jest zle,zaden modek nie zwrocil uwagi to sie nie wypowiadaj.
Drako o.o
24-05-2009, 18:35
gratz
ze sie wam chce jeszcze expic :] =
Graty Graty graty byle wyzej oO ;p
0 znakow0 znakow0 znakow0 znakow0 znakow
Nazywają go tak, bo sam się tak nazwał, dla mnie jest to po ye bane, żeby samemu sobie wrzucać od psów...
Fataline, dla mnie skomentowałeś to żeby tylko wylizać dupe, odświeżając temat sprzed 2 miesięcy;)
@topic
Gz, popracuj nad swoją samooceną, zresztą całe NLN, bo wszyscy sie tak nazywacie
Zuy Pan, Wręcz Okropny
24-05-2009, 19:23
a Ty kurewko po co się udzielasz? sam naskakujesz na typka, ze odświeża - a Ty ? spójrz jebańcu w lustro potem zastanów sie 5x i dopiero udzielaj się tutaj
Po 1. Nie płacz już...
Po 2. Nie bij mnie...
Po 3. Kurewka to sobie do koleżanki powiedz lub do mamusi jak Ci pozwoli...
Po 4. Spojrzałem w lustro no i stwierdzam iż jestem fajny :rolleyes:
Po 5. Grzeczniej proszę...
[...]idz sie przewietrz chlopcze bo te piksele wywieraja na tobie spore emocje.
Nie gram w Tibie chłopcze...
W ogóle w nic nie gram chłopcze...
Wolę iść na spacer z koleżanką lub z kolegami na piwo, czy tam grilla iść...
Fataline, dla mnie skomentowałeś to żeby tylko wylizać dupe, odświeżając temat sprzed 2 miesięcy
Przecież to nie ja odświeżyłem ten temat człowieku... ;o
@Topic
Gz : /
%Klimat%
26-05-2009, 00:37
Czym się jarasz zjebie? Tym że ja grałem tym harem do 870+ lvl ?? I kupiłeś go na allegro za 270 zł z Eq?? ehh.
Po 1 Odswiezyliscie temat z marca... n/c
Po 2 GZ (bo nie widzialem tego screena)
Po 3 Klimat..... Pierdolnij sie w leb...sam zapierdalasz chary a sam do niczego nie dojdziesz.
Anusiak Wielki
27-05-2009, 07:08
Go go Piesq ja dzis na 500lvl w nln bede robil ;D
Kosa Sorcerer
30-05-2009, 11:55
Gz Go Go 2k <znaki> <znaki> <znaki> <znaki>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.