PDA

View Full Version : Administrator !!!

Kreweta
21-03-2009, 15:21
Witam mam problem przez przypadek wylogowałem się z konta administratora i nie mogę na nie wejść gdy daje zmień użytkownika nie ma ikonki administrator(tak nazywa się moje konto) bardzo proszę o pomoc muszę się jakoś zalogować na administratora!

Dobra zrobiłem wcześniej(przed wylogowaniem) 2 konto i to konto to był administrator nazwałem je Piotrek i wtedy miałem 2dwóch adminów(Piotrek i Administrator) i na tym co zawsze siedzę dałem wyloguj (przez przypadek) i teraz jest tylko konto Piotrek a wszystkie rzeczy mam na koncie o nazwie administrator.
Czy da się zrobić żeby tamto konto powróciło ?

~~~Shadows~~~
21-03-2009, 15:22
yy zabardzo nie rozumiem czy zapomniałeś passów czy co ??? nie kumam jaśniej przyjacielu ;pp

MasterQ
21-03-2009, 15:34
Może konto zostało skasowane za ten nick?
Mogło tak być ;]

.Bart.
21-03-2009, 16:24
Może konto zostało skasowane za ten nick?
Mogło tak być ;]

Jemu chodzi o to, że nie może się zalogować na profil przy włączaniu kompa. Np ma konto: Administrator i Mama, niechcący się wylogował z Admina i teraz będąc na koncie Mama nie może się przelogować na Administratora.

@topic
sprawdzałeś czy po zrestartowaniu kompa nadal nie ma tego Admina?

Rikan
21-03-2009, 17:41
Konto Administrator jest standardowym kontem wbudowanym w system i jest przypisane do grupy administratorów. (nazwa mówi sama za siebie) Nie powinno się go używać lepiej wbić w nie Hasło zapamiętać zapisać i zrobić 2 konto. Jeżeli nie możesz się dostać do tego konto wejdź w tryb Awaryjny (F8 podczas botowania windows)

Kreweta
21-03-2009, 17:44
Dobra rozwiązałem problem można zamknąć temat