PDA

View Full Version : Ej no sory -.-

Lady Knighter
22-03-2009, 21:15
dlaczego jak byl Xantar dopiero to ja do niego pisze a jego to wali?? po minucie pisze mu "XANTAR NO" a on dalej nie odpisuje -.- wbija mi sie jakas noobka na respa i nie dosc ze wali moje potwory to hu** ją obchodzi że to mój resp -.- pisze do Xantara 3x a on nie odpisuje tylko gada z jakimiś ludźmi innymi -.- co to ma być za tutor?? on ma chyba pomagać a nie gadać na Game Chat -.- zamiast pisać na Game Chat to powinien siedzieć na Help Channel -.-
moja prośba jest taka by dodano nowych tutorów

Wnoras
22-03-2009, 21:19
Ta... No i po co? GM'owie/Tutorzy nie będą odpisywali na takie raporty... A jeśli już odpisują, to bardzo rzadko. Nowi Tutorzy nie są wogóle potrzebni...

Lady Knighter
22-03-2009, 21:23
@up
jak cie to nie obchodzi to nie pisz -.- czekam na wypowiedzi tych którzy mają z tym problem

Arcano
22-03-2009, 21:27
Nie o ilośc chodzi, a o jakośc. Admini mogliby znaleźc GM/tutora sumiennego, takiego, który ma chęc pomagac. Lepiej jakby był jeden kompetetny tutor/gm niż 20 którzy nie znają sie na fachu albo robią to dla checy.

Lady Knighter
22-03-2009, 21:31
@up
zgadzam się ale chodzi o to że GM/GOD jest lepszy niz Tutor bo on musi latać 10min np z magic do evul tam gdzie jest grasz a Gm/God?? leci se po 10sqm na sec.

⊕ Cineczeq ⊕
22-03-2009, 21:39
@up
jak cie to nie obchodzi to nie pisz -.- czekam na wypowiedzi tych którzy mają z tym problem

Dlaczego zabraniasz komuś pisać? Czy nie sądzisz, iż gdyby 'pisali tylko ci, którzy mają problem' ten temat byłby mocno subiektywny?
Pisząc głupie raporty typu Xantar NO na pewno nie zwrócisz na siebie uwagi, a tej adresatowi twojego raporta odechciewa się pomóc.

Btw. popracuj nad:
1) Składnią;
2) Angielskim;
3) Tożsamością seksualną (transseksualizm);
4) Ortografią;
Ogólnie rzecz biorąc - ogarnij się.

EDIT:

1.Popracować to możesz ty lepiej
Znowu to samo, czyli double fail?

2.Uczę się angielskiego i mam 5+ na półrocze
W jakim przedszkolu? Kiedy dojdziecie do słówka 'przepraszam'?

3.Nie wiem o co tu chodzi
http://pl.wikipedia.org/wiki/Transseksualizm
A teraz przetłumacz sobie pierwszy człon swojego nicku.

4.Ja piszę szybko i nie pamiętam żeby pisać cały czas z ę,ą,ó,ł,ś,ź,ż itp.
Ja również, ale w niczym mi to nie przeszkadza. Nie nauczyli cie jeszcze w tym przedszkolu, że istnieje kropka (.)?

Arigori IksDe
22-03-2009, 21:43
Znasz moze jakiegos "wolnego" tutka/gma? Jak ci nie znajda to co? Odejdziesz? No blz. Jak sie nie podoba to zmien server (1 naba mniej)

Lady Knighter
22-03-2009, 21:51
@Cineczeq
widać że cię to nie obchodzi ale ja piszę mu by nie nabijał postów bo chodzi o to by wypowiedzieli się zainteresowani a nie nabijacze postów
1.Popracować to możesz ty lepiej
2.Uczę się angielskiego i mam 5+ na półrocze
3.Nie wiem o co tu chodzi
4.Ja piszę szybko i nie pamiętam żeby pisać cały czas z ę,ą,ó,ł,ś,ź,ż itp.
@Up
po 1 <deleed> nie chcę karmić cię mięsem
po 2 nie znam lepszego servera niż ten :cool:
po 3 nie znam do końca tu tutorów
Nie będę Cię karmić trollu

Selrien
22-03-2009, 21:51
Nowi nie sa potrzebni.
Ale APO ma 2 servery PVP więc?Zamiasta zawracać dupe to ubij go...

Lady Knighter
22-03-2009, 21:54
@up
pokaż mi że zabijesz solo 107 ED takiego 96 palla z ok.2,2-2,5k hp na biciu w niego po 700-800

Sinixd
22-03-2009, 22:53
napisalem 6 razy i 6 razy mi odpisal ja nie mam takiego problemu jak ty... no ale jesli piszesz mu no Xantar no wez... to napewno odpisze

Xantar
22-03-2009, 22:59
no ale jesli piszesz mu no Xantar no wez... to napewno odpisze

To po pierwsze. A po drugie, od spraw typu "on mi wbija na respa" jest pvp. Dlaczego? Juz Wam tlumacze: zaden GOD/GM/Tutor nie jest w stanie sie upewnic kto byl pierwszy na respie. Co innego, jesli na przyklad w momencie wbijania sie na respa GM jest obecny i wie kto byl w 100% pierwszy na respie. A co, jesli sie okaze, ze to osoba wbijajaca sie na respa napisze reporta (falszywego) i ta druga osoba, juz od dluzszego czasu expiaca, dostanie bana? Chyba nie chcemy takich sytuacji, prawda?

old Don Mateo
22-03-2009, 23:06
zrób filmik od początku twojego expienia na tym respie do momentu aż skończysz wtedy możesz napisać raport o treści "kolo mi wbija na respa mam 100% dowód" GOD'owi/GM'owi to na pewno odpiszę i zbanuję osóbkę :) (wiem że to może będzie uciążliwe ale za to nie będziesz miał problemów żadnych)