View Full Version : Apel wojskowy w Stargardzie Szczeci?skim.
Emelianenko
23-03-2009, 01:53
Tak wygląda apel wojskowy w moim skromnym mieście ; ),
po umieszczeniu tego .mp3 w necie kapitan stracił pracę,
P.S. Kapitan to znajomy z treningu ; D.
http://www.joemonster.org/filmy/9938/Apel_wojskowy_bez_cenzury
Pozdrawiam,
Emelianenko.
Cielaczek
23-03-2009, 07:36
Rotfl 'n Roll. Chociaż nie wierzę, że to akurat twój kolega etc. bopewnie znalazles pierwszy lepszy kawalek na JM i juz, ze to koledzy.. a moze tatusiowie .. xddd
Nema LypY
23-03-2009, 14:26
Nie sadze ze twoj znajomy przyczyna nie wierze.
A co do apelu prawde powiedzial i tak powinno sie szkolic polskich zolnierzy! Kapitan przynajmniej sie nie "pierdolil" :D ! Szkoda ze stracil prace za prawde :/
Twoim znajomym też jest Barrack Obama?
@Topic
Ty chłopie wiecznie jakieś bajki opowiadasz : ps2 miałeś przed wydaniem w jakimkolwiek kraju, z egzaminu wyszedłeś po 4 minutach...
N/c większego lapsa w życiu nie spotkałem i zapewne nie spotkam.
@Laps
Mogłeś wyjść nawet po 3 min, jebie mnie to. Jesteś idiotą nic tego nie zmieni.
Sillmarilien
23-03-2009, 14:59
Lol, brat mojego kumpla tam słuzył, i jeden z jego kumpli to nagrywał... Takze mój kumepl to miał na komie, bo jego brat mu wysłał ^^ I głupio chłopaki zrobili, że zanieśli to do dowództwa... Ten co gada w tym apelu dobrze mówi...
Emelianenko
23-03-2009, 17:38
Rotfl 'n Roll. Chociaż nie wierzę, że to akurat twój kolega etc. bopewnie znalazles pierwszy lepszy kawalek na JM i juz, ze to koledzy.. a moze tatusiowie .. xddd
Wiesz, że w dupie mam dziecko co ty tam sobie akurat myślisz i czy wierzysz ?
Stargard nie jest duży i tu prawie wszyscy wszystkich znają więc w czym problem ?
Twoim znajomym też jest Barrack Obama?
@Topic
Ty chłopie wiecznie jakieś bajki opowiadasz : ps2 miałeś przed wydaniem w jakimkolwiek kraju, z egzaminu wyszedłeś po 4 minutach...
N/c większego lapsa w życiu nie spotkałem i zapewne nie spotkam.
Barrack Obama to z tobą sypia ; ) bo z egzaminu jeleniu wylazłem po 4minutach się popytaj na forum n-k.
Pozdrawiam,
Emelianenko.
Raz mi to kolega pokazywał ,
mocne :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.