PDA

View Full Version : Psy II

**( Bohu )**
23-03-2009, 13:18
Waszym Zdaniem Ktory Psiak Lepszy?
pitt bull
suka czy pies??

CHodzi o wady zalety moze ktos ma to powie jak sie zachowoja

Ja potrzebuje psa zeby tez mnie bronił jak ide na dzielnice Tam gdzie sa sami przeciwnicy czy cos

Demiz v.2
23-03-2009, 13:31
po co Ci pies. :)

Lepsze to.
1.
http://i39.tinypic.com/2l94mkx.jpg
2.
http://i41.tinypic.com/osbyxi.jpg

Pozdrawiam Demiz :)

Lost Girl
23-03-2009, 13:36
A ja polecam takiego:
http://th.interia.pl/50,bfe4a90ef1760702/RN_Dog_Cavalier_King_Charles_Spaniel_1.jpg

lub taki jak w moim avatarze.

Zuy Pan, Wręcz Okropny
23-03-2009, 13:39

Lepsze to.
1.
2.

Po co Ci pałka i kastet ? :confused:
Nie umiesz się bić gołymi pięściami ? Paluszki będą boleć ? -.-

@Top
Suka - urodzi szczeniaki (duży zysk) lecz też duży kłopot tyle tego... :rolleyes:

Pies - bardziej agresywny od suki ;)

Więcej nie wiem...

Ktoś II
23-03-2009, 13:49
Nie kupuj Pit Bula!
Brzydkie są... Kup sobie owczarka podhalańskiego...
Ładne i mocne psy!

Carla.
23-03-2009, 13:53
Patrząc na Twoje pismo, nie warto kupowac groznego psa, poniewaz nie poradzisz sobie z nim.
Do Pitka potrzeba bardzo mocnego i wytrzymalego wlasciciela, potrzebuje tresury itp.
Sam mam takiego 1,5 roku i chodze z nim na treningi do takiej babki..
Potem napisze wiecej, bo spadam ;d.

Enchox
23-03-2009, 14:10
ta szalony 12 latek i pitbull xDDD piekne polaczenie _/

Demiz v.2
23-03-2009, 14:22
Po co Ci pałka i kastet ? :confused:
Nie umiesz się bić gołymi pięściami ? Paluszki będą boleć ? -.-

@Top
Suka - urodzi szczeniaki (duży zysk) lecz też duży kłopot tyle tego... :rolleyes:

Pies - bardziej agresywny od suki ;)

Więcej nie wiem...

Frajerze czytaj wszystko co on pisze.

"Ja potrzebuje psa zeby tez mnie bronił jak ide na dzielnice Tam gdzie sa sami przeciwnicy czy cos "

Sami Przeciwnicy hmm moze byc ich 5-6 psu sie poprzestawia w glowie przez zamieszanie i nic nie zrobi a Ty np 10-latku bys w majtki tylko narobil :)

@topic
Zamiast psa, wziolbym to co ukazalem na ssach.

Revoltadoo
23-03-2009, 15:39
Frajerze czytaj wszystko co on pisze.

"Ja potrzebuje psa zeby tez mnie bronił jak ide na dzielnice Tam gdzie sa sami przeciwnicy czy cos "

Sami Przeciwnicy hmm moze byc ich 5-6 psu sie poprzestawia w glowie przez zamieszanie i nic nie zrobi a Ty np 10-latku bys w majtki tylko narobil :)

@topic
Zamiast psa, wziolbym to co ukazalem na ssach.

A Ty stul mordkę w kaczy kuper Panie super Pro dorosły. 18 lat temu wyskoczyłeś z pizdy i teraz sie rzucasz jak gówno w przerębli. To, że masz 18 lat nie znaczy, że bedziesz zgrywał chuj nie wiadomo kogo. U siebie w domu możesz, ale nie tu. A może po prostu rozładowanie napiecia na forum?. Koledzy tak po Tobie jadą czy jaki chuj?. Może i by narobił w Majtki, ale Oczywiscie Ty rozjebał byś ich 5-6 za jednym rozmachem ;D. Tak, tak. Znam opowiesci dziwnej treści ;D. Jak by Cie 6 chciało napierdalać to Spierdalałbyś do domu a potem szukał ich z Kolegami albo Policją ;D. Trzeba sposobem chłopcze. Nie mówie, ze bym nie spierdalał bo bym spierdalał ;) Poza tym nie splamił bym honoru spierdalając od 5-6 osób. Potem łapałbym każdego po koleji. Ale to nie do tematu. Aleee. Zamknij jape. Okej?. To miałabyc porada o psie a nie o Kastetach i Kijach.

@topic.

Osobiscie to Samiec, wydaje się bardziej wiarygodny niż Suka. Albo kup Samca i Suke będziesz krecił Interes na małych Psiakach ;D.

@down.

Ale mi pocisnoooooOłeś! JAA PITOLE!. Człowieku zejdz na ziemie ;D. Kim Ty ***** jesteś? xd. I za kogo Ty się uważasz ;D. Proponowałbym o zaczerpniecie wiedzy ze słownika frazeologicznego bo chyba nie rozumiesz wiekszosci słów ktorych użyłeś u Siebie w poscie. Hym rodzice mnie doceniają ;) Oto to Ty już sie nie martw ;D. Ohh, Ja wiem Ty jesteś przecież Pro kozak we wszystkim. W TIPI TESZ JESTEŚ KOZAQ. Człowieku Widać, że jesteś Ciotą ;D. Dlatego, ze gdy nawet umiesz się bronić to nie wykorzystywałbys tego w dniu codziennym i nie kozaczyłbyś tym przed innymi bo raczej te umiejętnosci zle świadczą o człowieku. Czyli po prostu nawet nie masz się czym chwalić xd. A tym bardziej na tym forum ;D. Możesz jedynie układać swoje śmieszne bajki a tak w Rzeczywistosci może w 5% jesteś taki jak Siebie opisujesz. A może nawet i nie w 5% ;D. Ochłoń dziecko bo Ci jeszcze żyłka w dupie pęknie z nerwów ;D.
Napinaczem nazwij siebie ;D. Jak Ci Ludzie Wbijali na Respy to mało Kompa nie wyjebałeś Przez Okno, Tak wszystkich wyzywałeś i mówiłeś, ze Ich zabijesz ;D. Człowieku idz zapierdol głową w sciane, potem powiedz jak było ;D. I moze z mądrzejesz ;D Bo 18 lat a rozumu zero ;D.

Demiz v.2
23-03-2009, 15:54
@up
a ty pizdo masz jakis problem? twardy w mordzie tylko jestes kurwiarzu? chcialbym cie pizdo zobaczyc jak wygladasz przy 1 sparingu ;) twoj szczekaty pysk moze jest zwiazany z tym ze rodzice cie nie odceniaja hmm mozliwe ;) poprostu jestes scierwem i napinaczem Inter. :) 3m sie

Drako o.o
23-03-2009, 16:12
nie zawsze psy sa bardziej agresywne niz suki, zalezy od psa
a co do tego to polecam owczarka niemieckiego mialem i sie nie zawiodlem madry,silny ale potrzebuje rowniez duzo ruchu

Trikool
23-03-2009, 16:57

Lepsze to.
1.
2.

Nie umiesz sie bic normalnie na piesci , kopy itd? :) To swiadczy w jakim Ty srodowisku zyjesz :)

@topic.

Idz specjaliste zapytaj , a nie typkow z forum...Po za tym widac po stylu pisma , ze jeszcze do tego nie dorosles , wiec se jamnika kup ;d

Devil Mike
23-03-2009, 17:18
radziłbym ci nie kupować Pit Bulla są brzydkie w h*j
i gryzą
osobiście polecam Labladora :D
Pozdro :P

Bosski
23-03-2009, 18:39
Polecam Amstaffa :** nie dość że bardzo ładny (fajnie wygląda) to ujebać potrafi ;D

**( Bohu )**
24-03-2009, 19:54
ta szalony 12 latek i pitbull xDDD piekne polaczenie _/

haha kpisz?? 12 lat niby mam?
wiesz co to kraków jest??

dzieci po 13 lat biegaja z glockami i co kozak dalej jestes jak ci taka ***** wyskoczy??

a do demiz

czlowieku w krakowie idzesz sobie moja dzielnica i cie kurwy widza to cie odrazu lapia czepia.. i co kastet znajda? 3 lata? bye

~~~Shadows~~~
24-03-2009, 20:23
@UP

O lol boli mnie brzuch przez ciebie xD ten temat to jedna wielka beka "Dzieci po 13 lat biegają z glockami" (Chyba tymi w swoich gaciach) "

czlowieku w krakowie idzesz sobie moja dzielnica i cie kurwy widza to cie odrazu lapia czepia.. i co kastet znajda? 3 lata? bye"

O rly ???? stary takie bajki opowiadasz że szok bo wszędzie jest niebezpiecznie po 22:00 :<<<<<

"haha kpisz?? 12 lat niby mam?" tak sugeruje że masz nie mniej niż 12 lat lub 13 wiem bo jak inne dzieciaki w moim wieku biegają to mnie straszą że mają takiego dużego psa i mnie pogryźie :<< po co ci pies obronny skoro tam jest tak niebezpiecznie przeprowadz sie / znajdz własny "Gang ?" bo pierdolną 1 kopa w psa i można na pogrzeb iść :) tyle odmnie bajkopisarzze :) Bo życie to nie bajka tylko pier*lona Walka

DarthWawa
24-03-2009, 21:21
^ UP

CO TY DO KURWY NEDZY MOZESZ WIEDZIEC O ZYCIU SKORO MASZ 12 LAT JA PIERDOLE.

^ Topic

Kup sobie peleryne niewidke i sie w niej chowaj jak ktos bedzie cie gonil....

Pink Majster
24-03-2009, 21:58
dzieci po 13 lat biegaja z glockami i co kozak dalej jestes jak ci taka ***** wyskoczy??

UMARLEM!!!!!! HAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHA

No to pozdro czlowieku XDD za duzo gier hsUAshAUSHAsAsHUAS

Polecam psa ;d nie suke xddd

Black Morn
24-03-2009, 22:05
Grulix ma boksera i on nawet by go nie obronił szczerze mówiąc to pies się chowa pod spódnicą. Ten pierwszy post mnie z lekka zdziwił, kto teraz na ustawki chodzi z kijem bejzbolowym? Lepsze są pałki hydrauliczne, oraz kastety pod rękawiczkami.

Pampalini
24-03-2009, 22:12
Szczerze? radzil bym Ci kupic psa :) nie suke a dlaczego ? hmm bo chyba nie chcesz miec malych pit buli w domu nie ?:D :> xd

Doktor sypki robak
24-03-2009, 22:38
A Ty stul mordkę w kaczy kuper Panie super Pro dorosły. 18 lat temu wyskoczyłeś z pizdy i teraz sie rzucasz jak gówno w przerębli. To, że masz 18 lat nie znaczy, że bedziesz zgrywał chuj nie wiadomo kogo. U siebie w domu możesz, ale nie tu. A może po prostu rozładowanie napiecia na forum?. Koledzy tak po Tobie jadą czy jaki chuj?. Może i by narobił w Majtki, ale Oczywiscie Ty rozjebał byś ich 5-6 za jednym rozmachem ;D. Tak, tak. Znam opowiesci dziwnej treści ;D. Jak by Cie 6 chciało napierdalać to Spierdalałbyś do domu a potem szukał ich z Kolegami albo Policją ;D. Trzeba sposobem chłopcze. Nie mówie, ze bym nie spierdalał bo bym spierdalał ;) Poza tym nie splamił bym honoru spierdalając od 5-6 osób. Potem łapałbym każdego po koleji. Ale to nie do tematu. Aleee. Zamknij jape. Okej?. To miałabyc porada o psie a nie o Kastetach i Kijach.

@topic.

Osobiscie to Samiec, wydaje się bardziej wiarygodny niż Suka. Albo kup Samca i Suke będziesz krecił Interes na małych Psiakach ;D.

@down.

Ale mi pocisnoooooOłeś! JAA PITOLE!. Człowieku zejdz na ziemie ;D. Kim Ty ***** jesteś? xd. I za kogo Ty się uważasz ;D. Proponowałbym o zaczerpniecie wiedzy ze słownika frazeologicznego bo chyba nie rozumiesz wiekszosci słów ktorych użyłeś u Siebie w poscie. Hym rodzice mnie doceniają ;) Oto to Ty już sie nie martw ;D. Ohh, Ja wiem Ty jesteś przecież Pro kozak we wszystkim. W TIPI TESZ JESTEŚ KOZAQ. Człowieku Widać, że jesteś Ciotą ;D. Dlatego, ze gdy nawet umiesz się bronić to nie wykorzystywałbys tego w dniu codziennym i nie kozaczyłbyś tym przed innymi bo raczej te umiejętnosci zle świadczą o człowieku. Czyli po prostu nawet nie masz się czym chwalić xd. A tym bardziej na tym forum ;D. Możesz jedynie układać swoje śmieszne bajki a tak w Rzeczywistosci może w 5% jesteś taki jak Siebie opisujesz. A może nawet i nie w 5% ;D. Ochłoń dziecko bo Ci jeszcze żyłka w dupie pęknie z nerwów ;D.
Napinaczem nazwij siebie ;D. Jak Ci Ludzie Wbijali na Respy to mało Kompa nie wyjebałeś Przez Okno, Tak wszystkich wyzywałeś i mówiłeś, ze Ich zabijesz ;D. Człowieku idz zapierdol głową w sciane, potem powiedz jak było ;D. I moze z mądrzejesz ;D Bo 18 lat a rozumu zero ;D.
Wypierdalaj od Demiza rudy cepie...
topic:
Pit bull
ps. Demiz
On mieszka tam gdzie psy dupami szczekaja :D

Napisał **( Bohu )** Zobacz post
Hahahhahahahha A u mnie kampia z awp :/

Trikol
Nie umiesz sie bic normalnie na piesci , kopy itd? To swiadczy w jakim Ty srodowisku zyjesz

Gwarantuje ze ty tez..

Demiz v.2
25-03-2009, 08:34
@up
"a u mnie kampia z awp" haha XD!

Kofam Cje <3 :* moJ DokTorQ !