Zaloguj się

View Full Version : jakie itemki/skille...

Hipcio Bercix
23-03-2009, 14:10
Witam. Zrobilem sobie postac na rooku i chce z niej zrobic dobrego rookslayera (czy jak to sie pisze). Moze mi ktos doradzic jakie miec eq skille? Mam knight armor dwarfish axe ancient shield i 98 platyn do dyspozyzcji. 18 axe fighting. Jakie itemki kupic? Jezeli ma ktos nieptrzebnych itemek lub troche kaski prosze o przeslanie mi itemek na nick Arcounter. Z góry dziekuje.

Doradzcie mi takze jakie skille wbic :)

Pink Majster
23-03-2009, 14:24
Najlepiej to kup dobra bron... (k axe) dlugo nie bedziesz go zmienial :) co do skila hmmm mysle, ze ci wystarczy ja na 51 mam 20/28 + axe ring 24/28 wiec jest dobrze :)) Wbij fastem 20-25 lec na ghosty to zaczniesz szybko zarabiac eq sobie kupisz ;]

Hipcio Bercix
23-03-2009, 17:07
Prosze zamieszczac wiecej swoich propozycji............ TIBIA 7.6

Rook_Men_Patryk
09-04-2009, 09:46
Mogę Ci doradzić tylko to co powiedział kolega z góry Pink Majster. Jeżeli na początku nie masz kasy to warto zrobić dark helmeta, p seta i serpent sworda. Potem na roty zarabiasz kase. I kupujesz sobie itemy K axa itp..

Zrazik
09-04-2009, 10:33
Radzę ci wbić 30 lvl i poprosić kilku h lvleowców żeby pomogli ci z key questem.
Dzięki niemu możesz wejść do traina nie mając 100 lvla. i najlepiej jak najsyciej wbij 20 axe i 30 shielda

Offspring
09-04-2009, 11:39
Na początku zainwestuj w k axe. Na 30 idź na ghosty tam lev i kasa szybko leci no i stealthi możesz wylotować. Jak nazbierasz pare to na slimy możesz iść a tam to lev wbijasz w pare minut. Jak masz za dużo kasy lub nie chcesz inwestować w eq a zależy Ci na wysokim lev to kupujesz stealthy w sklepie i na slimach siedzisz ;] :)

Hipcio Bercix
09-04-2009, 13:23
Mam itemki devil helmet knight armor plate legs boh k axe i ancient shield. Kto by mi wyczyscil questa na klucz do trainow? Moge zaplacic na mainie lub na rooku. Na rooku mam tylko knight armor do oddania za pomoc quescie. A na main to sie dogadamy :p

Artis
09-04-2009, 16:16
Wbij 30 lvl , potem idż na 1 cc Quest.Jeśli posiadasz PACC , na Amazon Camp
idż skilować do 33.
Co do EQ polecam - C Armor , Bohy , K Axe /F axe , K legi , W Helemet , P Amulet/AOL
Pozdro.