Zaloguj się

View Full Version : Dlaczego Knighta??

Greyback
24-03-2009, 14:18
No więc tak wpadłem na pomysł gdy dość długo nie wchodziłem już na swoje konto (ok.1 tydzień) , wszedłem na mojego knighta (288-290wbiłem) i tak pomyślałem sobie Dlaczego tyle ludzi przestało grać knightem pamiętam jeszcze no trochę temu ale kiedyś większość to byli tylko ek .
I w tym poście spróbujcie napisać dlaczego tak się stało i jakla to przyczyna ??

Jasium
24-03-2009, 15:40
Możę dlatego że ma dużo hp szybciej questy może robic itp. itd.
jak dla mnie pallek najlepszy ale wiekszosc lajfów na forum to knighci.

xxXTibiomanxxX
24-03-2009, 15:45
Np ja niedawno grałem knightem i gra nim mi się po prostu znudziła ;/
Gdy gra się knightem tibia robi się jak zręcznościówka bo trzeba sie uhac i manasowac ;/

Drake Banned
24-03-2009, 16:23
Hmm tibio masz troche racji.. ale prawda taka że knight jest niestety najgorszy na pvp ;p Wiesz wjedzie w ciebie na respie taki mag to niemasz szans żeby wygrać ;/ bo musisz manasowac sie i uhac i zanim to zrobisz to padniesz na kilka comb... Dlatego knightem graja osoby ktore nie umia grac innymi profkami, knightem łatwo sie gra, i knight sie każdemu znudził bo jest słaby... Dlatego all graja magami lub też latwą profesją Pallkiem... mysle ze ci odpowiedzialem ;p

jacek3332
24-03-2009, 16:44
Przestają grać knighter bo teraz lepszy jest RP. Po co grać kimś kto ma dużo życia i mało many jak można grać kimś kto ma i dużo życia i many :P.

Ps: Osobiście nie gram ani tym, ani tym.

DannRook
24-03-2009, 16:49
Bo podobno tylko auto uha "anty bot" wykrywa? :D
@topic
Pall jest obecnie najlepsza profesją na serwie bo ma dużo hp i dużo many.
Nie trzeba sie uhać łapą tylko e vita i już full hp.

Osecik
24-03-2009, 20:06
Ek jest najlepsza profesja do pvp i do expienia... Trzeba nia tylko potrafic grac... Pallka wybieraja dlatego ze nim sie tylko vitasz i walisz z c arrowa i juz....

DarthWawa
24-03-2009, 21:25
podobno za uh + manas w tym samym czasie jest ban dlatego knightem nie idzie tak latwo teraz. xd

MasterQ
24-03-2009, 21:54
Gdy osiągnąłem 800 poziom to mi się znudziło i przestałem grać.
Teraz wole profesje magiczne.

Pagiii
25-03-2009, 09:24
Kina jest dobry do botowania a jezeli chcesz grac manualnie to 100% lepsze sa profesje magiczne,nimi szybko wbijesz lvl,szybciej pujdziesz na lepsze potworki mozna wymieniac i wymieniac

Devil Mike
25-03-2009, 14:13
Może niektórym znudziło sie grać Knightem :D Tak Poprostu
Knightem trzeba umieć grać bo nie ma e vity tylko trzeba
sie szybko uhac. Mają mało Many.
I jest Poprostu najgorszą profesją na apo :D

>>Vegos<<
25-03-2009, 17:45
Ek jest najlepsza profesja do pvp i do expienia... Trzeba nia tylko potrafic grac... Pallka wybieraja dlatego ze nim sie tylko vitasz i walisz z c arrowa i juz....

Właśnie ^^
Dziś idę i idę, patrzę pk 350 ek. dobra wale wale i mam pk przypadek.. ok 350ek padł teraz wojna.... 667rp+400rp vs me (479 ek) i nie mogli mnie ubić..... Poprostu, jak przyszedł Baczeq wtedy mnie ubił. Jak coś to mój nick lukasso.....
@Edit
Od razu mówię, że biliśmy się około 10min.