Zaloguj się

View Full Version : Naczym polega spam??

Anika Ana
25-03-2009, 15:58
Na czym polega spamowanie? jak sadzicie :>

Pampalini
25-03-2009, 16:05
Spamowanie: np takie cos.

HahUHAUASHUshauAHUhAUHSUHS i pisze ktos to z 20 x nazywa sie to spam _._ Pozdro, lub tez mozesz dostac spam od monstera w ciagu 2 sec 4 hity . OmFg

Anika Ana
25-03-2009, 16:07
Tez tak sodzilam ale ekipa apo ma inne zdanie na ten temat :D
Witaj Anika Ana,

Złamałeś(aś) regulamin forum ARMIA Podkarpacki OTS.

Powód: Spamowanie
-------

-------

Przyznane punkty karne: 1
Punkty karne nigdy nie są kasowane.

Oryginalny Post:
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?p=408659
Cytat:
Jak juz konczysz gre to wyslij mi troche kasy xD po co ma sie marnowac
Moj nick Melon Zawodowiec xDD
Pozdrawiamy,
ARMIA Podkarpacki OTS

Napisalem to raz jeden jedyny ;]

Crayon
25-03-2009, 16:21
Spamowanie na forum, to też zaśmiecanie głupimi postami tematów.

@Down
Miło że cytujesz Wikipedię ;) Tyle, że tam jest opisany SPAM wiadomości otrzymywanych przez Gadu Gadu i inne komunikatory + pocztę elektroniczną.
To nie jest Gadu Gadu i tutaj reguły są inne. Równie dobrze, moderator mógł Ci wlepić warna za głupi post, czy coś w tym rodzaju ; P

To zależy od interpretacji Moderatora. Jeden uzna to za spam, drugi za głupi post, a trzeci w ogóle nie zwróci na niego uwagi. Dobrym pomysłem jest wysłać PW do moderatora, który Cię ukarał i wyjaśnić sprawę.

Anika Ana
25-03-2009, 16:24
Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:

1. Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
2. Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
3. Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.

Za glupi post? pokaz mi to w regulaminie :D

pff... wali mnie to, w regulaminie nie jest jasno okreslone co to jest spam, nawet niema wzmianki ze sa punkty karne za spam.... Moim zdaniem powinni zrobic edit regulaminu bo to co zrobili to jest max 1h pisania, jak cos zrobic to raz a pozadnie ;] Takie jest moje zdanie :D