View Full Version : Przepo?owienie kolegi za 50k ! [+18]
Nema LypY
25-03-2009, 18:00
Chłopak pożyczył swojemu przyjacielowi pieniądze w popularnej grze MMORPG,
Gdy 10-latek chciał aby kolega zwrócił mu pieniądze, on odmówił, zgadnijcie co zrobił nasz Tibijczyk , po przepołowieniu swojego przyjaciela, chciał ukryć partie jego ciała na strychu? swojego domu. Niestety, matka przyszła wcześniej i zawiadomiła policję.
Cała suma pieniędzy która została pożyczona w grze wynosiła około "50k" czylo okoko najwiecej 10-15 zł.
http://www.b0g.org/wsnm/article/33053
UWAGA ! Zdjecia sa drastyczne !
Seviper 2.0
25-03-2009, 18:02
Stare jak świat, założyłem kiedyś o tym temat na forum. Raz pisze, że 50k raz, że 20...
Poza tym nie wydaje mi się, żeby 10-latek miał tyle siły na przecięcie zwykłą brechą człowieka i jeszcze zaciągnięcie go na strych.
Tak zapytam... Czy to prawdziwe ss'y ?
Mortalix
25-03-2009, 19:49
@up
pomyśl ...
ss - screen shoot
To są ZDJĘCIA. Trudne? ; o
@Topic
Bajkopisarz ....
Stare : <
Sa poje*y na tym świece :D
O kurfa, nawet jak mówicie, że to stare ja 1szy raz to widzę : OOO Coś okropnego, a wszystko dla tych 15 zł...
MiXer do Kawy
25-03-2009, 20:13
Afera ta już ma ponad 2(?) lata, więc widać, ze jesteś świeżo poinformowany.
Nema LypY
25-03-2009, 21:09
Moze i z przed 2 lat, ale nadal szokujace. Nie ogladam zadnych wiadomosci ani nie przegladam stron z prasa wiec widze to poraz pierwszy, a jezeli widziales/iscie to darujcie te zbedne komentarze dla siebie.
pogromcaszczurow II
25-03-2009, 21:29
O korva, straszne ;x za 15 zł... Chłopak ma ostro w głowie, pewnie grał 25/8 i mu na aola zabrakło : S
pogromcaszczurow II
25-03-2009, 22:10
#Up
Nierealna krew? Czy to ci wygląda na nie-real?
Właśnie krew zaschła tak jak normalna ;s
A dzieciak wygląda Ci na jakiś model/manekin? Chyba nie... :o
#Up
No nie wiem ta noga na ktoryms foto wyglada dziwnie sztucznie ;]
#Topic
Ja pierdole..............
xD Lukki xD
26-03-2009, 14:57
@up
Bo krew nie dopływa?
@topic
Możliwe że była jakaś zbrodnia, że przecięto gówniarza na pół, ale nie koniecznie musiało to być przez jakąś grę, możliwe, że jakiś idiota dostał zdjęcia i zrobił marną prowokację.
@up
pomyśl ...
ss - screen shoot
To są ZDJĘCIA. Trudne? ; o
@Topic
Bajkopisarz ....
Czytanie ze zrozumieniem...
Zapytałem sie czy te ssy sa real ?
Co za ciota...
Witam.
Hmm ciekawe, ale mam pytanie otóż:
To miało miejsce na OTS czy Real Tibii? Ile expa oraz oczywiście jaki loot był z tego potworka? Czy mógłbym mi ktoś powiedzieć także gdzie jest miejsce z takim expem?
Z poważaniem,
ByOuT.
Arigori IksDe
26-03-2009, 16:18
Wyglada mi na to ze jakby to bylo prawdziwe to by ta strone usuneli 2 lata temu i skad oni maja wogole te zdjecia ?
^Gpiotras~
26-03-2009, 16:23
Lol Byout owned xDD
Stare jak swiat raz czytalem ze to w diablo konto mu ukradl raz ze to w hiszpani raz ze w brazyli raz ze ukradl 100k/20k/50k.
Wiec teraz nie wiem co to za gra kto to zrobil i gdzie :o
Nawet nie iwem czy 10 latek by go przeciol jak pewnie ledwo drewno tnie :d
200 Post xDD
Jako iż chce 200 postów napiszę coś jeszcze.
Powiedzcie mi jak 10 latek może przeciąć człowieka piłą? Przecież to jest logiczne, że prędzej sam by umarł z przemęczenia niż by go pokroił... Spróbujcie sobie upierdolić palca piłą, przecież kości są twarde w hoooy a ten go przez pas przeciął... Where is the logic? Po prostu bajka z tą Tibią... Ktoś znalazł zdjęcia, dojebał taką historyjkę, że to przez gre.
__________________________________________________ _________________
To miało miejsce na OTS czy Real Tibii? Ile expa oraz oczywiście jaki loot był z tego potworka? Czy mógłbym mi ktoś powiedzieć także gdzie jest miejsce z takim expem?
Z poważaniem,
ByOuT
Roftl Master
26-03-2009, 17:19
Where is the logic?
Może był tak zdeterminowany chęcią zdobycia 5 cc, że wciągnął w to wszystko innych 10-letnich wspólników? 0o
Osobiście nie wierzę, że 10-latek mógłby zabić swojego kolegę...
Tam na jednym zdjęciu widać tak jakby sztuczne nogi xD
Tey no nie sądzicie, że taki 10 latek, zanim by go przekroił sam by zemdlał na taki widok? Po za tym chciałbym jego siłe XD
Emelianenko
27-03-2009, 02:33
Po 1'sze - opcja szukaj na prawdę nie gryzie.
Po 2'gie - te zdjęcia nie są fotomontażem, ale powiązanie tego czegoś z Tibią to kompletna głupota i bajka ;d gratulacje tym, którzy dali się nabrać.
Po 3'cie - dziesięcioletni chłopaczek nie miałby tyle krzepy by przepołowić swojego rówieśnika (wiekiem) zwykłą piłą ręczną.
Po 4'te - skąd Ty to wytrzasnąłeś, że upierdolił mu nogi przy samej dupie za 50k ?
Pozdrawiam,
Emelianenko.
Jackazz to było tak:
Step one: ~
Step two: /godmode 1
Step three: /unlimited_strenght 1
Step four: /unlimited_ability 1
I wio...
IrysBanned
27-03-2009, 08:48
Tak, a szczególnie ofiara stała i czekała aż przepołowi go jego rówiesnik :)
Jackazz to było tak:
Step one: ~
Step two: /godmode 1
Step three: /unlimited_strenght 1
Step four: /unlimited_ability 1
I wio...
Hahhaha xDD
Tak to jest. Brazole zawsze bd brazolami xd.
Tak jak inni up. Nie dal by rady ten 10-cio latek. Chyba zeby zrobil to co ByOuT napisal, to juz prędzej xD.
Nie pozdrawiam. Kamyq
Zmanierowany
30-03-2009, 17:21
Holy Shit..
Wiem, widziałem, lecz...
Zajebał mu konto w Diablo 2, 98 lvl, z tego co slyszalem.
Dziecko posiadało, urozmaicone jakimis psychicznymi problemami adhd.
nawet jakby by mial ADHD , ABC i HFGS to by go nie przekroił logiczne chyba co nie ?
Może ten, co go pokroił na kawałki miał parkinsona i w momencie, gdy trzymał piłę w ręce to tak same mu zaczęły latać i przekroił w taki sposób tego kolesia?
Tak samo jak tam ktoś UP: koleś zemdlałby na widok krwi, a co dopiero mówić, że go przeciął i chciał ukryć...
~~~Shadows~~~
01-04-2009, 11:14
przejżałem i nawet mnie to nie ruszyo widzałem to
Don Amus
01-04-2009, 15:13
widzialem to 2 lata temu nie rusza mnie to na jednej stronce pisalo ze to fotomontaz
MiXer do Kawy
01-04-2009, 15:28
#Up
No nie wiem ta noga na ktoryms foto wyglada dziwnie sztucznie ;]
#Topic
Ja pierdole..............
To chyba jasne że po jakimś czasie od śmierci skóra zaczyna być blada?Dlatego wygląda jak sztuczna.
Fee okropne zdjecia ale widac ze amatorska zabawa w photoshopie czy przekroili manekina bo real to nie jest :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.