View Full Version : Sprawiedliwosc
Doktor sypki robak
25-03-2009, 21:52
Może zacznę od tego ze się z wami ładnie przywitam
Witam drogą administracje i użytkowników forum.
Mam 4 pytania, dlaczego Viki została odbanowana?
Dlaczego są usuwane prawie wszystkie moje posty?
Dlaczego dostaje warny za swoje poglądy?
Czy na tym forum jest wolność słowa?
To na tyle
cay!
Powiem Ci tak 'Viki' robi to co robi :D Nie będę pisał znów tego bo zaraz 'Tajger' mi da warna znów. To co tu się dzieje jest śmieszne - znajomości...
Techniks
25-03-2009, 23:54
Nie ,to nie dlatego ,ze ma znajomości.
Po prostu Grom ,Cineq i Fee mieli/maja dostęp do połowy moderatorów i ,że tak powiem była samowola ;d.
Doktor sypki robak
26-03-2009, 11:34
Właśnie, dzieci dostały moderatorów i k*r*a się rządzą :/, Tajger i Mortiis to olewa bo kto będzie utrzymywał serwer?
Taka Pianka czy Viki to już 3 lata jak nie więcej regularnie płaca za pacc ;d
Cóż zbędna konwersacja :/;/;/;/
Ps
Odbanujcie mi konto Doktora, tez chce mniec konto z 2007 :(
Passy nadal mam :), tylko ten banned :(:(
Aha obecnie to moje 12 konto ;d
http://i43.tinypic.com/20fdfso.jpg
Black Morn
26-03-2009, 12:37
Ta mc maciek- kolega viki. Zobaczcie na podpis viki i pomyślcie dlaczego dostaje unbana? Czy jest wolność słowa? Myślę, że nie ma. Jak to mówią, jest tu wolność słowa, lecz uważaj na swą mowę...
⊕ Cineczeq ⊕
26-03-2009, 13:06
Ja rozumiem, że jeszcze macie po 12 lat, ale przed wkroczeniem w okres powiedzmy ''dorosłego życia'' nie raz spotkacie się z przejawami faworyzowania pewnych grup społecznych. Jak nie pasuje to zapraszam w podróż przed 89', gdzie panował komunzm i wszyscy byli równi.
Po prostu Grom ,Cineq i Fee mieli/maja dostęp do połowy moderatorów i ,że tak powiem była samowola ;d.
Nigdy nie użyłem (czyjegoś) konta moderatora niezgodnie z przeznaczeniem.
Black Morn
26-03-2009, 14:12
Nigdy nie użyłem (czyjegoś) konta moderatora niezgodnie z przeznaczeniem.
Ta jasne może przypomnieć jak dorwałeś się do "czyjegoś" moderatora? Wraz z viki, gromem....
po 1 lata mi to koło dupy ktore to twoje konto
po 2 nie obchodzi mnie jakas viki;p sprawiedliwosc musi byc;] ale w sumie nie wiem co tam sie dzialo z jej kontem wiec nie moge sie wtracac w nie swoje sprawy a wy nie badzcie tacy do przodu bo sznurowki uciekna doktor masz 12 lat pamietam jak nabijales w screenach 700 postow i co drugiego od psa wyciskales. a niech banuja tych co musza;'p forumto forum jest od tego aby wyrazac swoje poglady mortiis z tygrysem poswiecaja wystarczajaco duzo czasu a wy sie rzucacie elo
up
a ciebie rowniez co to obchodzi? szukasz sprawiedliwosci a pierdzielisz od rzeczy zal
^Gpiotras~
26-03-2009, 16:44
Ale pomyśl wszędzie się liczą znajomości jak przechodzisz z podstawówki/gimnazjum to przecież jak masz znajomości to nic ci nie zrobiła a jak nie masz lipa xD
Chodzi o to ze w życiu tylko chodzi o znajomości kiedyś się o tym dowiesz ;)
Jeśli chodzi o wolność słowa to zależy o co się pisze np. Jak będziesz wrzucał na moda/innego użytkownika to dostajesz warna nie ? czy chciał byś żeby wszędzie pisali tylko wyzwiska chyba nie ?
Kolejna sprawa Wolność słowa istnieje ale jak piszesz to zrozumiale i z pewna godnością no bo np. jak napiszesz ,,Moda jest głupi bo dal mi warna.....,, to jasne ze dostaniesz warna. A jak napiszesz to bez wyzwisk z kultura to będzie tylko temat zamknięty.
A wiec podsumowywujac istnieje wolność słowa i liczą się znajomości.
Mikuś. <3
26-03-2009, 17:13
spodkacie
Spotkacie : x
^topic
Chuj mnie to obchodzi
@up
Jeżeli to Cie chuj obchodzi to po co nabijasz posta?
PS. Mnie też to chuj obchodzi....
@offtop
Ten post służy jako nabicie posta więc...
... nie piszcie później
"i po co ten post? aby posta se nabić?"
Tak...
@up
Dzieki,że się przyznałeś
@topic
Hmm według twojego posta autorze wygląda na to,że nie ma takiej sprawiedliwości jaka mi się wydawała na tym ,,forum".NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI I NIE BĘDZIE...nigdy nie było i nie będzie wyższe klasy będą miały zawsze przywileje i będa pomagały tym którzy im pomagają albo po prostu lubią a my prości użytkownicy tego śmietnika APO.Można zobaczyć taką sytuacje wszędzie w naszym życiu...moja szkoła faworyzuje tylko wyższe klasy,czyli dobrze się uczących reszta np. ja nie ma żadnego zdania w życiu i taka jest prawda...P.S nie powinni cię banować jesli mówisz prawdę nie mają kurewskiego prawa by cię za to banować :/
Doktor sypki robak
26-03-2009, 22:53
po 1 lata mi to koło dupy ktore to twoje konto
po 2 nie obchodzi mnie jakas viki;p sprawiedliwosc musi byc;] ale w sumie nie wiem co tam sie dzialo z jej kontem wiec nie moge sie wtracac w nie swoje sprawy a wy nie badzcie tacy do przodu bo sznurowki uciekna doktor masz 12 lat pamietam jak nabijales w screenach 700 postow i co drugiego od psa wyciskales. a niech banuja tych co musza;'p forumto forum jest od tego aby wyrazac swoje poglady mortiis z tygrysem poswiecaja wystarczajaco duzo czasu a wy sie rzucacie elo
up
a ciebie również co to obchodzi? szukasz sprawiedliwości a pierdzielisz od rzeczy zal
Hah , ty jakis ulomny jestes? Masz 13 lat? I mowisz cos do mnie????
Piszesz sprawiedliwosc musi byc, a pozniej ze cie to nie obchodzi?
Wez się zdecyduj.. Co do mojego wieku to moja sprawa, jak chcesz to możemy się spotkać i rozwiać wszystkie wątpliwości..
Co do Cinq'a
"spotkacie" a nie "spodkacie"
Juz można powiedzieć ze wkroczyłem w ten okres dorosłego życia i unikam takich osob i nie toleruje czegoś takiego, staram się żyć uczciwie i sprawiedliwie i tego samego wymagam.
Co do 89', to w komunizmie w Polsce teoretycznie każdy miał być równy, ale tak nie było..
Jak zapewne wiesz komunizm wywodzi się z socjalizmu naukowego którego autorem był Karol Marks.
W komunizmie nie było równości. Zawsze ktoś jest lepszy a drugi musi być gorszy..
Szkoda tylko ze nawet na foum...
Chodzi o to ze w życiu tylko chodzi o znajomości kiedyś się o tym dowiesz
Haha. Brak mi słow ;d spadlem z krzesla ;d
@@@@@@@@@@@@
Tak dla was drogie dzieci mam 17 lat 30 maja skończę 18 ;*
Podsumowanie
Miala bana Viki i nie ma bana!
Co Tygrys zamierza z tym zrobić?
Gówno!
Sprawiedliwość?
Nie tutaj.
Co wy na to>?
Chuj was obchodzi!! Jak meneli byle było za co pic.
Prosze zamnkac temat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.