Zaloguj się

View Full Version : Sprawiedliwosc

Doktor sypki robak
25-03-2009, 21:52
Może zacznę od tego ze się z wami ładnie przywitam
Witam drogą administracje i użytkowników forum.
Mam 4 pytania, dlaczego Viki została odbanowana?
Dlaczego są usuwane prawie wszystkie moje posty?
Dlaczego dostaje warny za swoje poglądy?
Czy na tym forum jest wolność słowa?
To na tyle
cay!

Eklerq
25-03-2009, 22:30
Powiem Ci tak 'Viki' robi to co robi :D Nie będę pisał znów tego bo zaraz 'Tajger' mi da warna znów. To co tu się dzieje jest śmieszne - znajomości...

Techniks
25-03-2009, 23:54
Nie ,to nie dlatego ,ze ma znajomości.
Po prostu Grom ,Cineq i Fee mieli/maja dostęp do połowy moderatorów i ,że tak powiem była samowola ;d.

Doktor sypki robak
26-03-2009, 11:34
Właśnie, dzieci dostały moderatorów i k*r*a się rządzą :/, Tajger i Mortiis to olewa bo kto będzie utrzymywał serwer?
Taka Pianka czy Viki to już 3 lata jak nie więcej regularnie płaca za pacc ;d
Cóż zbędna konwersacja :/;/;/;/

Ps
Odbanujcie mi konto Doktora, tez chce mniec konto z 2007 :(
Passy nadal mam :), tylko ten banned :(:(
Aha obecnie to moje 12 konto ;d
http://i43.tinypic.com/20fdfso.jpg

Black Morn
26-03-2009, 12:37
Ta mc maciek- kolega viki. Zobaczcie na podpis viki i pomyślcie dlaczego dostaje unbana? Czy jest wolność słowa? Myślę, że nie ma. Jak to mówią, jest tu wolność słowa, lecz uważaj na swą mowę...

⊕ Cineczeq ⊕
26-03-2009, 13:06
Ja rozumiem, że jeszcze macie po 12 lat, ale przed wkroczeniem w okres powiedzmy ''dorosłego życia'' nie raz spotkacie się z przejawami faworyzowania pewnych grup społecznych. Jak nie pasuje to zapraszam w podróż przed 89', gdzie panował komunzm i wszyscy byli równi.

Po prostu Grom ,Cineq i Fee mieli/maja dostęp do połowy moderatorów i ,że tak powiem była samowola ;d.
Nigdy nie użyłem (czyjegoś) konta moderatora niezgodnie z przeznaczeniem.

Black Morn
26-03-2009, 14:12
Nigdy nie użyłem (czyjegoś) konta moderatora niezgodnie z przeznaczeniem.

Ta jasne może przypomnieć jak dorwałeś się do "czyjegoś" moderatora? Wraz z viki, gromem....

Tettii
26-03-2009, 16:11
po 1 lata mi to koło dupy ktore to twoje konto
po 2 nie obchodzi mnie jakas viki;p sprawiedliwosc musi byc;] ale w sumie nie wiem co tam sie dzialo z jej kontem wiec nie moge sie wtracac w nie swoje sprawy a wy nie badzcie tacy do przodu bo sznurowki uciekna doktor masz 12 lat pamietam jak nabijales w screenach 700 postow i co drugiego od psa wyciskales. a niech banuja tych co musza;'p forumto forum jest od tego aby wyrazac swoje poglady mortiis z tygrysem poswiecaja wystarczajaco duzo czasu a wy sie rzucacie elo

up
a ciebie rowniez co to obchodzi? szukasz sprawiedliwosci a pierdzielisz od rzeczy zal

^Gpiotras~
26-03-2009, 16:44
Ale pomyśl wszędzie się liczą znajomości jak przechodzisz z podstawówki/gimnazjum to przecież jak masz znajomości to nic ci nie zrobiła a jak nie masz lipa xD

Chodzi o to ze w życiu tylko chodzi o znajomości kiedyś się o tym dowiesz ;)

Jeśli chodzi o wolność słowa to zależy o co się pisze np. Jak będziesz wrzucał na moda/innego użytkownika to dostajesz warna nie ? czy chciał byś żeby wszędzie pisali tylko wyzwiska chyba nie ?

Kolejna sprawa Wolność słowa istnieje ale jak piszesz to zrozumiale i z pewna godnością no bo np. jak napiszesz ,,Moda jest głupi bo dal mi warna.....,, to jasne ze dostaniesz warna. A jak napiszesz to bez wyzwisk z kultura to będzie tylko temat zamknięty.

A wiec podsumowywujac istnieje wolność słowa i liczą się znajomości.

Mikuś. <3
26-03-2009, 17:13
spodkacie
Spotkacie : x
^topic
Chuj mnie to obchodzi

Wnoras
26-03-2009, 19:48
@up
Jeżeli to Cie chuj obchodzi to po co nabijasz posta?

PS. Mnie też to chuj obchodzi....

@offtop
Ten post służy jako nabicie posta więc...
... nie piszcie później
"i po co ten post? aby posta se nabić?"
Tak...

Quik
26-03-2009, 20:32
@up
Dzieki,że się przyznałeś
@topic
Hmm według twojego posta autorze wygląda na to,że nie ma takiej sprawiedliwości jaka mi się wydawała na tym ,,forum".NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI I NIE BĘDZIE...nigdy nie było i nie będzie wyższe klasy będą miały zawsze przywileje i będa pomagały tym którzy im pomagają albo po prostu lubią a my prości użytkownicy tego śmietnika APO.Można zobaczyć taką sytuacje wszędzie w naszym życiu...moja szkoła faworyzuje tylko wyższe klasy,czyli dobrze się uczących reszta np. ja nie ma żadnego zdania w życiu i taka jest prawda...P.S nie powinni cię banować jesli mówisz prawdę nie mają kurewskiego prawa by cię za to banować :/

Doktor sypki robak
26-03-2009, 22:53
po 1 lata mi to koło dupy ktore to twoje konto
po 2 nie obchodzi mnie jakas viki;p sprawiedliwosc musi byc;] ale w sumie nie wiem co tam sie dzialo z jej kontem wiec nie moge sie wtracac w nie swoje sprawy a wy nie badzcie tacy do przodu bo sznurowki uciekna doktor masz 12 lat pamietam jak nabijales w screenach 700 postow i co drugiego od psa wyciskales. a niech banuja tych co musza;'p forumto forum jest od tego aby wyrazac swoje poglady mortiis z tygrysem poswiecaja wystarczajaco duzo czasu a wy sie rzucacie elo

up
a ciebie również co to obchodzi? szukasz sprawiedliwości a pierdzielisz od rzeczy zal
Hah , ty jakis ulomny jestes? Masz 13 lat? I mowisz cos do mnie????
Piszesz sprawiedliwosc musi byc, a pozniej ze cie to nie obchodzi?
Wez się zdecyduj.. Co do mojego wieku to moja sprawa, jak chcesz to możemy się spotkać i rozwiać wszystkie wątpliwości..
Co do Cinq'a
"spotkacie" a nie "spodkacie"
Juz można powiedzieć ze wkroczyłem w ten okres dorosłego życia i unikam takich osob i nie toleruje czegoś takiego, staram się żyć uczciwie i sprawiedliwie i tego samego wymagam.
Co do 89', to w komunizmie w Polsce teoretycznie każdy miał być równy, ale tak nie było..
Jak zapewne wiesz komunizm wywodzi się z socjalizmu naukowego którego autorem był Karol Marks.
W komunizmie nie było równości. Zawsze ktoś jest lepszy a drugi musi być gorszy..
Szkoda tylko ze nawet na foum...

Chodzi o to ze w życiu tylko chodzi o znajomości kiedyś się o tym dowiesz
Haha. Brak mi słow ;d spadlem z krzesla ;d

@@@@@@@@@@@@
Tak dla was drogie dzieci mam 17 lat 30 maja skończę 18 ;*
Podsumowanie
Miala bana Viki i nie ma bana!
Co Tygrys zamierza z tym zrobić?
Gówno!
Sprawiedliwość?
Nie tutaj.
Co wy na to>?
Chuj was obchodzi!! Jak meneli byle było za co pic.

Prosze zamnkac temat.