View Full Version : Aktualizacja
Szanowni Państwo, Informujemy, że w dniu 27.03.2009 w godz 04:30 - 06:00 nastąpi aktualizacja oprogramowania na routerze. W podanym przedziale czasowym nastąpią dwie kilkuminutowe przerwy w dostępie do serwerów (bez ostrzeżenia w grze). Za niedogodności przepraszamy.
A co da ta aktualizacja?
To wy robicie czy dostawcy serwera dedykowanego?
Co to ma do serwera?
Black Morn
26-03-2009, 12:26
Thx za info przyda się. Mortiis mam prośbę patrz na forum (całe) i rób też porządek.
^Gpiotras~
26-03-2009, 16:25
Thx za info przyda się. Mortiis mam prośbę patrz na forum (całe) i rób też porządek.
Od tego jest Modek :O
Mortiis CO ta aktualizacja da dla servera? bedzie lepiej chodzil szybciej??
\o/Mortiis 300 post \o/ XDDD
Nie wynajmujemy serwera, mamy swoj wlasny.
Harvester
27-03-2009, 05:13
I pieknie qwa godz 5:00 serw sie wyłączył bez ostrzeżenia, spoko. Ale jednej rzeczy nie rozumiem - czemu w związku z tym moja postac padła ? Skoro serw sie restartuje to chyba nie powinienem zginąć ? Proszę o wyjaśnienia w tej sprawie kogos z administarcji. Ależ jestem wkur!@# !
@edit
Juz wiem co się stało - nie było restartu tylko odłączyli routery co dało taki własnie efekt - serwer stoi i życie się w nim toczy lecz gracze nie mają do niego dostępu. No coż informacja była, mimo to niespodziewałem się "wywalenia" graczy z serwera co wiązało sie z natychmiastową śmiercią, lepiej już było zrobić klasyczny restart. Jednak czytając wypowiedzi uzytkowników jak DannRook ręce mi opadaja, gość probuje coś tłumaczyć a sam nie ma pojęcia. "Pewnie zanim serwer się jeszcze ostatecznie wyłączył padłeś" - to jest dla mnie noobski tekst miesiąca. A serw APO już dawno nie jest z wawy tylko z trójmiasta ...
Sir Von Dyzio
27-03-2009, 05:40
@up
Ja też byłem na potworkach, ale nie padłem ;P
Mortiis a co da ta aktualizacja?
@edit
Właśnie włączyli serwer... no i ku*** padłem... bez sensu
Pink Majster
27-03-2009, 05:41
@up masz pech xDD ja na respie kingow bylem i nie padlem O.o buhahaehae
Wlasnie trwa res ;d hah xd styyyypa :(( xD
DannRook
27-03-2009, 10:37
I pieknie qwa godz 5:00 serw sie wyłączył bez ostrzeżenia, spoko. Ale jednej rzeczy nie rozumiem - czemu w związku z tym moja postac padła ? Skoro serw sie restartuje to chyba nie powinienem zginąć ? Proszę o wyjaśnienia w tej sprawie kogos z administarcji. Ależ jestem wkur!@# !
Umiesz czytać?
Szanowni Państwo, Informujemy, że w dniu 27.03.2009 w godz 04:30 - 06:00 nastąpi aktualizacja oprogramowania na routerze. W podanym przedziale czasowym nastąpią dwie kilkuminutowe przerwy w dostępie do serwerów (bez ostrzeżenia w grze). Za niedogodności przepraszamy.
Pewnie zanim serwer się jeszcze ostatecznie wyłączył padłeś ;O
News był napisany dużo wcześniej więc o co się rzucasz?
@topic
Czyli już nie APO nie hostuje hosting z Warszawy?
@edit
A dla mnie twoj tekst jest "noobowskim" postem miesiąca-.-
Jak można płakać o to, że wyłączyli serva i się padło jak chyba poinformowano wszystkich o tym wcześniej?
Mogło być milion powodów, żebyś padł lub nie padł więc się nie musisz rzucać.
Czy otaczają mnie sami idioci?
@edit2
Nie wynajmujemy serwera, mamy swoj wlasny.
To Mortiis się teraz przeprowadził do trójmiasta?
Nice :p
Jak są jakieś aktualizacje to ciągle płaczecie , o mój boże.Widać nie potraficie bez Tibii żyć.
Pozdrawiam :)
@UP Twoja wypowiedz jest żałosna ! kto tu bez Tibi żyć nie możne ?? jednego dna piszesz na 4um ze odchodzisz a 2 piszesz ze nigdy nie odejdziesz ... Zdecyduj się dziecko
@topic
fajnie ;p
Nie wiem kto tu jest zalosny, ale Mortiis ewidentnie wam napisal ze bedzie przewa w poloczeniu bo ruter aktualizuje a nie serwer.
Jak to nie potrzebne to po co zmieniacie systemy na nowasze i je aktualizujecie??
Aktualizacje rutera przyspieszy obsluge polaczenia, a co za tym idzie mniejsze lagi.
Stary co jest z Tobą??!! Jak możesz o 5:00 grać na kompie?! Przecież to czyste szaleństwo.
@Topic
Ja i tak nie odczuwałem żadnych lagów jak grałem więc ta "aktualizacja" jak dla Mnie zbędna.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.