View Full Version : Zauwazy?em cos dziwnego
Witam
Nie wiem czy to jest bug czy coś innego ale gdy mam włączone utani gran hur i gdy wpisuje czar utevo res ina "potwór to przyspieszenia już nie mam ...
A masz screen pokazujący ten dowód ??
Jeśli nie to niepotrzebnie założyłeś ten temat :)
Witam
Nie wiem czy to jest bug czy coś innego ale gdy mam włączone utani gran hur i gdy wpisuje czar utevo res ina "potwór to przyspieszenia już nie mam ...
oo ale bug ;/
kup bohy/time ringa/w helmet/klapy jak cie to tak wkurw@@
:p:p:p:p
@down
Aha xd
chyba 2x =]
.:Speed Fireman:.
27-03-2009, 13:54
@up
Ciekawe jak on ma pokazać tego buga na ssie...
Zanim cos powiesz to rusz glowa.
@up
Ciekawe jak on ma pokazać tego buga na ssie...
Zanim cos powiesz to rusz glowa.
Ej, dużo wniosłeś do tematu...
Nagraj filmik ? ;]
Na innych postaciach tez to mam więc jeżeli nie wierzycie to zróbcie sobie sorka albo druta i zobaczycie ...
Anusiak Wielki
27-03-2009, 14:21
Heueheueheueheuehe!!!!!!
Utani gran hur/utani hur sie wylacza po zmianie sie w potwora dopiero to zauwazyles???
po drugie szkoda Ci 120many na czar ??? Jezeli tak to sie nie zamieniaj i nie marnuj wiecej.
Utani gran hur/utani hur sie wylacza po zmianie sie w potwora dopiero to zauwazyles???
Ja nie wiedziałem o_O
Slashek xD
27-03-2009, 15:35
Utani Hur/Utani Gran Hur, znika po zmienieniu outfitu. Używając czaru utevo res ina "XXX, zmieniasz outfit.
Pozdrawiam
Close
Tereaveral
27-03-2009, 17:30
Ja nie wiedziałem o_O
Omg, masz opcje "edit" jak nie umiesz jej używać to wypierdalaj, no ***** innej opcji nie widzę. Zastanówcie się ludzie, co za problem wejść na grę i zobaczyć, a nie pisać takie głupoty typu zdjęcie, film ....
Nie wiem co się stało, napisz do Tygrysa na e-mail.
btw.
Zjebałeś ode mnie nick!!!!
Pink Majster
28-03-2009, 01:11
Omg z niektorymi czarami tak jest... tak samo wlaczysz hur zalozysz klapy i hura juz nie masz... jeszcze raz hur i tyle omg... ale macie problemy ... a tych paru idiotow "nagraj filmik" "masz dowod" to juz nie skomentuje...
Boy Rook
05-04-2009, 09:30
No dokładnie Pink. Po prostu jak zejdzie Ci hur jak użyjesz innego czaru to po prostu wpisz hura jeszcze raz.
jesli wlozysz cos co np zmienia twoj wyglad np czar utevo res ina " oraz cos co zmienia twoje przyspieszenie to wtedy haste znika ;d bohy time ring zmiana out fitu wh ..... itp !!! ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.