View Full Version : SL z minimaln? strat? do?wiadczenia!
Moja propozycja to tracenie doświadczenia z SL!
Ile? Tylko 0,2%!
http://www.skust.info/forum.php
W powyższym linku można zobaczyć ile by się traciło doświadczenia!
Na 1000 poziomie masz 16,566,949,800 doświadczenia.
Padłeś z niewyjaśnionych powodów i zostało Ci 16,533,815,900 doświadczenia czyli straciłeś dokładnie 33,133,900 expa.
Masz teraz 999.33 poziom.
Tylko 67% poziomu na 1000 poziomie. Może i nie dużo ale zawsze coś.
Dlaczego strata expa? Na APO nikt się nie boi bo ma w ch... scarab coinów. Ostatnio było..
JA: Zobaczymy jeszcze..
ON: Hahaha, mam 40kcc w depo, pierdol sie!!!!!
Jestem za.
Większość kozaczy bo kupiła kasę na allegro i myślą, że są bezkarni,
A tak parę razy by się kogoś ubiło i by zmienił zdanie.
Wielkie TAK!
Nie!!
Dlaczego pomyśl nie każdy ma aż 40kcc w dp.
A pożyczanie co chwile na sl to bez sensu ;/
Serdecznie Pozdrawiam :p:p:p
@MasterQ
wiem nie przeczytałem dokładnie =]
Revoltadoo
27-03-2009, 19:18
Dobra propozycja. To była by dobra opcja. Doskonale to ująłeś, że większość kupi sobie w pizde kasy na allegro i kozaczą. Bo ma 40kcc i chuja mu się zrobi ;D. W sumie powinno być tak, że spada więcej niż tylko 0,2% doświadczenia. Ale pomysł naprawde dobry i popieram!.
Nie!!
Dlaczego pomyśl nie każdy ma aż 40kcc w dp.
A pożyczanie co chwile na sl to bez sensu ;/
Serdecznie Pozdrawiam :p:p:p
Nie zrozumiałeś Wicepsa.
Właśnie o to chodzi by oszczędzać.
Przecież teraz padasz więcej, a jakby wprowadzili utratę expa bardziej byś szanował sl. Już wiesz o co kaman? :)
Seba Master Knight
27-03-2009, 19:24
Napisałem tak, ale w sumie to jestem na nie...
Powinno się tracić MINIMUM te 0.5% expa. :)
Silkroad
27-03-2009, 21:45
Oczywiście jestem na tak, małe straty by były, ale chociaż coś ;d Już by nie było takiego kozaczenia ; Nie boje się Ciebie, kupie sl i mi nic nie zrobisz ;p.
Ps......... Gz strony xd
Nie nie nie Takie cos nie moze wejsc w zycie. Spowoduje to z pewnością odejscie z ots wielu graczy. Macie ochote tracic expa to mozesz noscic aola.
Dla sprostowania 1200+lvl -.-
MaNIeK211294
27-03-2009, 22:13
dokładnie jak @up pomysł wg. mnei bez sensu... ja np. nie mam 999kcc w depo... :( sl po to jest stworzony żeby chronił i przed tym i przed tym...
jeśli ma sie tracić expo nosząc SL to po co go kupowac :confused::confused:
Pink Majster
27-03-2009, 22:16
Jestem na tak ; ] Przynajmniej nie bede tyle padal bo mi lvla bedzie zal xd
Nie nie nie Takie cos nie moze wejsc w zycie. Spowoduje to z pewnością odejscie z ots wielu graczy. Macie ochote tracic expa to mozesz noscic aola.
dokładnie jak @up pomysł wg. mnei bez sensu... ja np. nie mam 999kcc w depo... :( sl po to jest stworzony żeby chronił i przed tym i przed tym...
jeśli ma sie tracić expo nosząc SL to po co go kupowac :confused::confused:
Zapewne macie małe poziomy. Czy jak padniecie z SL na 300 poziomie i stracicie 2% lvla to dużo? No tak.. zabicie 6 monster skeletonów więcej to dużo roboty...
A jak gracze z większymi poziomami stracą doświadczenie to nie będą kozaczyć bo mają w chuj kasy...
Bastek10
27-03-2009, 22:26
Nie wiem po co zakładasz ten temat-.- był kiedyś podobny temat do tego i sam Tygrys/Mortiis napisali w nim że to nie zostanie wprowadzone.
Jestem na Nie!!
PACC jest po to głównie aby móc używać SL'i.
Jestem na tak, ale tylko wtedy kiedy to 'trochę' levela by spadało tylko podczas pkowania, bo nie jest mi na rękę iść wbić 50% levela co zajmuje mi 30min~ dajmy na to, że biore po 3 queeny i się nie uham dopóki ich nie zabiję, jak za dużo biją to padam i spadają mi na oko ze 2 levele (~2h expienia). A poza tym, jeżeli takiemu tysięcznemu levelowi by przy każdym deadzie spadało po 67% levela to pk w city by nawet 1500+ nie dawały, albo by miały po 10 uherów, lub na odwrót jeden by dawał pk, a 10 zbierało się do dobicia. ;s
1000 level odrobi to 67% w 10-15min, 1700+ level odrobi te 150~% w 1,5-2h ;|
jak by po 15-20% spadało to by było w sam raz, typ by pokozaczył, próbował dobić, padł by ze 3x, stracił z pół levela i by mu się może odechciało bluzgać lub by grzał pz. ;d
Trzeci pomysł: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=40265.
Jestem na tak, ale tylko wtedy kiedy to 'trochę' levela by spadało tylko podczas pkowania, bo nie jest mi na rękę iść wbić 50% levela co zajmuje mi 30min~ dajmy na to, że biore po 3 queeny i się nie uham dopóki ich nie zabiję, jak za dużo biją to padam i spadają mi na oko ze 2 levele (~2h expienia). A poza tym, jeżeli takiemu tysięcznemu levelowi by przy każdym deadzie spadało po 67% levela to pk w city by nawet 1500+ nie dawały, albo by miały po 10 uherów, lub na odwrót jeden by dawał pk, a 10 zbierało się do dobicia. ;s
1000 level odrobi to 67% w 10-15min, 1700+ level odrobi te 150~% w 1,5-2h ;|
jak by po 15-20% spadało to by było w sam raz, typ by pokozaczył, próbował dobić, padł by ze 3x, stracił z pół levela i by mu się może odechciało bluzgać lub by grzał pz. ;d
Trzeci pomysł: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=40265.
Spadło by Ci 1,25% poziomu ;)
Na 1725 poziomie masz 85,252,144,800 doświadczenia.
Masz teraz 1723.85 poziom.
Zawsze można by zrobić system (Jeżeli to wykonalne) że przeciwko potworom SL działa a ludziom spada 0,2% :rolleyes:
Benjamin
28-03-2009, 18:05
O.O Bardzo ale to bardzo dobry pomysl.No ale jak tacy 1 k lvl padna kilka razy i spadnie im troche lvl to nie bedzie im sie chcialo grac :D i bedzie mnial osob gralo:D.Ale jestem na tak
Quiet v 2.0
28-03-2009, 18:37
A ja bym zrobił, żeby twoja propozycja działała na pvp. Jeśli padniesz od moba, to ci lvl nie spada, ale jeśli bijesz się z kimś to spada.
Tak czy siak, jestem za.
EDIT: A już Bart to pisał ^^
Jestem na tak bo by tyle pk nie bylo i by sie ręka wyrobiła ;) od uha
tak, jestem za lecz zapomniales o rooku ;\ ktos wyda spora sume kasy zeby kupic sla i jak padnie to i tak traci lvl... quest na niego jest b. trudny i szanse na ded sa zapewnione ; (( ...
Na 212 poziomie masz 154,367,600 doświadczenia.
Padłeś z niewyjaśnionych powodów i zostało Ci 151,280,248 doświadczenia czyli straciłeś dokładnie 3,087,352 expa.
Masz teraz 210.59 poziom.
przyklad bralem z poziomu przystojniaczka.
pozdrawiam.
Oxidosis.
28-03-2009, 20:11
Nom dobrze, ale w temacie napisales ze 0,2 %, a w jakims tam poscie ze 0,02 ;p
ale pomysl lajt.
MaNIeK211294
28-03-2009, 20:16
to ja mam taką propo: niech sie traci to expo ale niech też SL będzie tańszy np. 70cc :D:D
Nom dobrze, ale w temacie napisales ze 0,2 %, a w jakims tam poscie ze 0,02 ;p
ale pomysl lajt.
Sorry, miało być 0,2%
@Rossek
Kto Ci używa SL na rooku?...
Z SL by stracił 14% lvla...
Oxidosis.
28-03-2009, 20:34
to ja mam taką propo: niech sie traci to expo ale niech też SL będzie tańszy np. 70cc :D:D
no i wlasnie przez takich ludzi jak ty apo upada
Tomex pall
28-03-2009, 20:52
Sorry, miało być 0,2%
@Rossek
Głu.... jestem za nie ....:eek::eek::eek::eek:
Arigori IksDe
28-03-2009, 22:23
Odnosze wrazenie jest to skierowanie w Sarumara, bo praktycznie tylko o niego chodzi i 1klv+
Slashek xD
28-03-2009, 22:56
tak, tak, tak, tak, tak ***** TAK!!
Skończyło by się to w końcu to kozaczenie... 'Chuj Ci w dupe, co to jest sl!!'
w 100% się zgadzam.
Te 0.2% to niby mało ale może by nauczyło tych pojebów coś ;d
w sumie to jest ots wiec po co to..wlasnie po to kupuje te sle zebym sie nie martwil niczym..omg. zreszta na otsie jest za duzo kasy wiec sle wlasnie powinny zdrozec, a nie ze bedzie mi expa zabierac. powinien kosztowac ok. 130cc na oko. takie moje zdanie.
jestem na NIE.
Sorry, miało być 0,2%
@Rossek
Musze stwierdzic ze sa osoby ktore sle uzywaja ;)
Jezeli mialo by tak byc, musiala by spasc takze jego cena ;]
@edit
Zreszta, to 15 % to nic ;d odrabia sie w krótkim czasie na dlach ;p
gz!
2k lvl traciłby 134% lvla cały lvl. weź się kolego zastanów...
Pampalini
29-03-2009, 12:21
Jak by takie coś miało być to z pewnością h-lvle przestały by grać a dlaczego ? hmm odpowiedz jest prosta .. szkoda by im było lvli.. jestem na nie.
Ja jestem na NIE dlaczego ?
Skonczyla by sie zabawa na APO kazdy by tylko expil expil
Nikt nie odpalal by pk bo szkoda lvl
Jestem na NIE
Dylus Knight
29-03-2009, 12:53
@Topic
Bardzo dobry pomysł 100% na TAK !!!
Z jakiej racji mają sobie grać bezczynnie nic na tym nie tracąc :)
Zwłaszcza, że APO jest już tak długo i mają po tyle kasy ...
@Up
No i o to chodzi jak na real tibi ... nie ma czegoś takiego że nic nie spada ... zawsze coś !
I to jest właśnie zabawa a nie WAR.
@
Gra Polega na expieniu robieniu questow i skilowaniu a pk to od czasu do czasu ...
Ale powinny być questy na wyzszych poziomach .. bo wtedy mozna powiedziec ze sam exp juz nie bedzie zjawiskowy :|
Nie, niech będzie tak jak było zawsze taki urok tego otsa xd
Po za tym na RL też był kiedyś amulet of life i nic nie spadało.
To nie jest zły pomysł... Tylko moim zdaniem jak to zostanie wprowadzone to nikt nie będzie dawał pk, bo będą miękkie kulosy... :< Lepiej zrobić 3-4 wolne fragi, a rs za 4-5. Wtedy allegro, idioci, debile i inne syfy z tego ots'a nauczyłyby się tego i owego. Jeśli miałby spadać level po deadzie od człowieka, to by latało za takim 1500~ levelm 10 osób, a jedna by go biła. Jakby załapał deep yellow to spamy spamy spamy od wszystkich dobijających frajerów typu 'Psyhol'. -.-
Neverous
30-03-2009, 15:44
Jestem za!! Choć myśle że to i tak nie wejdzie w życie. Fakt że nareszcie by się troche na lepsze zmieniło :D.
Nie : >
Za dużo strat by było przy wojnie.
Wgle kazdy chce troche popkowac a jesli by tracil 50% za deada to wiesz.. ;ss troche by spadlo lvli xd
Anonim_EK
03-04-2009, 06:51
NIE !!!.
Jak to ma byc sl to sl. A wyobraz sobie saru...
On pada po 10+ razy dziennie. To z 2k by miał 1990+ a an tym lev to już szybko nie idzie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.