View Full Version : Historia Grulixa
Mordotymoja
27-03-2009, 19:14
Temat do zamkniecia ktos sie wbil na konto robi siare na calym forum:/
@edit
Mozecie se nie wierzyc ale jak sie wkurwialem na siostre powiedziala ze nawet nie wchodzila na moje konto ale ktos naprawde mi sie wbil... juz nawet awatar widzialem zmienil na jakis obciachowy. Takie wypadki sie zdarzaja... a skad to wiem? Wczoraj shakowali mi konto i pewnie chcieli sie zabawic i wzieli tez passy do forum.
P.S Nie wierzycie to nie zamknac temat!
P.S.S To z siostra napisalem dlatego bo bylem w stanie gorączkowym i myslalem na poczatku ze to ona!
Moze niech powstanie Mordotymojopedia ?
Stary ja wiem , ze on jest glupi , ale czy musisz zakladac taki temat? Bedzie on sluzyl tylko zasmiecaniu forum ;s
Close Plaxx!
Powstal ten temat aby wstawiać tu znane kazania największego sukin... Ekhem mędrca na forum! wstawiajcie tu jego znane nauki (cytaty) Aby powstala Grulixopedia xD.
Ja zaczynam:)
Hauahuahahsuahsuhsuahsua
jesteś głupi, pierdolnięty ,czy nie kochają cię w domu?
masz coś do Grulixa? to mu to powiedz, nie widzę powodu, aby zakładać o nm temat, aby go obrazić,
Grulix jest " inny" no i co ? było by ci miło jak by ktoś po tobie jeździł ? Trochę szacunku,
zresztą z zdaniem :
Powstal ten temat aby wstawiać tu znane kazania największego sukin... Ekhem mędrca na forum!
przegiąłeś jebany cwelu, coś ci się nie podoba w jego rodzinie?(konkretnie w matce)
ile ty masz lat? he/ 8 ? nie rozumiesz tego co mówisz? a jak by tak tobie, np. ja, pozwiedzał, że twoja stara to suka, co byś zrobił ? he? ogarnij się przychlascie, i już mi kur**a podniosłeś ciśnienie, mam dzisiaj zły humor, a ty jeszcze mi go pogorszyłeś.
@edit
ps. nie bronie Grulixa, rozpieprza mnie jego zachowanie, ale najazd na niego to przegięcie
tyle
@Oxi
chyba teleskopową ,ale wiesz, jak jest ustawka 120 na 120 to kto tam patrzy? -.-
@Trikool
Hyde Park ; )
Ja słyszałem, że da się trapnąć questa. Grulix mi mówił !
Oxidosis.
27-03-2009, 20:33
ej wiecie ziomy, ja slyszalem ze tylko grulix byl na ponad polowie ustawkach w polsce i tylko on potrafi dostac palka hydrauliczna w nos.
xxXTibiomanxxX
27-03-2009, 20:52
Również Grulix powiedział że nie ma botów do Cs . I ja mu wierzę ;<
Ale wgl to czemu wiele osób po nim jedzie? Przynajmniej jest z niego beka xD
@Down
Acha...
Mordotymoja
27-03-2009, 21:20
To nie ja k*** napisalem ten temat to ktos mi sie wbil na konto.
WYBACZCIE
_Grulix_
27-03-2009, 21:33
Na przód chciałbym podziękować mojemu rl, który napisał mi o tym temacie na gg jest to "Black Morn".
@topic
Kim ty jesteś, żeby mnie obrażać. Chcecie to sobie piszcie takie rzeczy, mnie to serdecznie wali. Jak Wam zależy na upokorzeniu mnie to nie da rady. Szczerze mówiąc zachowujecie się tak jak kiedyś Blacksmith mówił na skeypie. Internetowe dzieci (oprócz krajona on ma żonę w ciąży bo się chwalił (rodzice nefre wyrzucili z domu za to ;/)., które bez napinki nie mogą żyć tak jak jakiś kiepski mazurek, który nie przetrwa tego 1 dnia bez tego sms'a za 3.66zł. Więc jaki z tego morał? Pomyślcie.
Arigori IksDe
27-03-2009, 22:10
***** mac sorki ale to moja pierdolnieta 13 letnia siostra... Sorki ale to naprawde nie ja zajebie ją... Tez gra w apo i go tepi kiedy tylko moze. Mozecie se niewierzyc ale to naprawde ona sorki prosze zamknac ten jebniety temat.
@edit
ale jesli komus sie podoba temat to jak chce to moze pisac...
Taaa na pewno to byla siostra ;s cos ci nie wyszedl ten temat i probujesz zwalic na kogos żale, pewnie jak przegrywasz na pvp to tez mowisz ze siostra sie wbila na kompa...
***** mac sorki ale to moja pierdolnieta 13 letnia siostra... Sorki ale to naprawde nie ja zajebie ją... Tez gra w apo i go tepi kiedy tylko moze. Mozecie se niewierzyc ale to naprawde ona sorki prosze zamknac ten jebniety temat.
@edit
ale jesli komus sie podoba temat to jak chce to moze pisac...
Przegrałeś w pvp z siostrą i dostała się do kompa? <hahaha>
@topic
Po co ten temat?
Siostra go uderzyła z kolana w "głóóffkę" i oddał jej swoje passy i tak powstal ten temat..
Ja podejrzewam że autor dostał wpierdol od Grulixa (jak wiadomo każdą ustawkę zaliczył) i przeprasza żeby nie dostać 2x
Na przód chciałbym podziękować mojemu rl, który napisał mi o tym temacie na gg jest to "Black Morn".
@topic
Kim ty jesteś, żeby mnie obrażać. Chcecie to sobie piszcie takie rzeczy, mnie to serdecznie wali. Jak Wam zależy na upokorzeniu mnie to nie da rady. Szczerze mówiąc zachowujecie się tak jak kiedyś Blacksmith mówił na skeypie. Internetowe dzieci (oprócz krajona on ma żonę w ciąży bo się chwalił (rodzice nefre wyrzucili z domu za to ;/)., które bez napinki nie mogą żyć tak jak jakiś kiepski mazurek, który nie przetrwa tego 1 dnia bez tego sms'a za 3.66zł. Więc jaki z tego morał? Pomyślcie.
Że jesteś pie***lnięty? :o
Tak nikt Cie nie upokorzy bardziej niż ty sam to zrobiłeś : >
Większego idioty już z siebie zrobić nie można, grulix jesteś mistrzem w upokarzaniu samego siebie, ps, napiszesz mi wosso pod 8.4? powodzenia na ustawkach <hahaha><lol><rotfl><lol2>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.