Zaloguj się

View Full Version : Boruc Pro

Quiet v 2.0
28-03-2009, 19:47
Dyskusja ogólna na temat meczu Irladnia Płn. vs Polska (3:1).

Boruc najlepszy jest! Nie ma to jak spudłować w piłkę...

EDIT: Pro, 3:2 :P Będziemy oglądać MŚ z tv :P

Verrier 2.0
28-03-2009, 19:50
wiedziałem , że te patałachy jak zwykle przerąbią ..

Crayon
28-03-2009, 19:51
Prawie jak Robinson w meczu Anglia - Chorwacja ;dd

Zdarza się. Teraz będziecie płakać jaki to Boruc jest fajtłapa i w ogóle słaby bramkarz, a na Euro 2008 skakaliście do góry że Polska ma najlepszego bramkarza na świecie(parady w meczu z Niemcami i Austrią).

Bondi
28-03-2009, 19:58
Raz na wozie raz pod wozem... Niestety coś Boruc ostatnimi czasami słabo gra :/ Co do meczu to po tej bramce na 3:1 zrezygnowałem. Mam nadzieję, że jest jeszcze jakakolwiek szansa na wyjazd do RPA :\

@ByOuT
BUHASuahsuahsuhAsuhASH own3d XDDDDD

Nifares
28-03-2009, 19:58
19:35 Serafin Pall: [120]: 3:1 *****
19:35 Kilyn Temis: [58]: ***** az padlem
19:35 Flash Druid: [162]: No bo Irlandczycy go Trapuja

Nic dodac, nic ująć. xd Boruc popelnil błąd. FAIL XD

mlody drut
28-03-2009, 20:05
;[ Boruc coraz gorzej FAIL ELiminacji DO MIstrzostw :D każdemu sie zdazy ;p

ByOuT
28-03-2009, 20:06
Bierzecie Wy w ogóle pod uwagę, że przecież niedawno był update w którym masakrycznie pojechali bramkarzy? Pomyślcie...

3:2, zajebiści są...

@down

Ja tam mimo że jestem Polakiem zawsze uważałem, że nasza futbol drużyna to chujstwo. Po tym ostatnim updatcie to w ogóle masakra... :(

Mariox
28-03-2009, 20:07
heh jak zwykle Polska przegrywa to pojawiają się komentarze typu" patałachy itp. A jak wygrywa to dumnie czujecie sie polakami. Typowi sezonowcy! Nie macie prawa nazywać się kibicami. Tyle.

Kuosa
28-03-2009, 20:08
Nawet najlepszemu piłkarzowi świata by sie to zdarzylo a i jeszcze ta piłka odbila sie od tego boiska z biedronki :D

Mo$uke
28-03-2009, 20:14
Ja pierdole! Te slowa opisuja dzisiejszy mecz...
A to co robila obrona....A Zewlakow mogl mu silniej pilke podac...
I jeszcze jedno...Dlaczzego zamiast Jelenia weszedl Saganowski?Mysle ze ta para w ataku mogla byc cos zdzialac...Moglby zejsc np Krzynowek...
Ale teraz i tak to nie ma znaczenia

old Don Mateo
28-03-2009, 20:18
Jak by na twoje życie czy chało tyle ludzi to wątpię że byś był pro

Emelianenko
28-03-2009, 20:18
Kuszczak dał dupy to czemu i Boruc dać nie mógł,
bywa i tak ; ) raz z górki raz pod górkę, słabo grali to fakt.

Pozdrawiam,
Emelianenko.

Spaślak
28-03-2009, 21:01
all up
http://www.youtube.com/watch?v=zmqO5NFphm4

@topic
Obudź się, polska wygrywa mecz raz na ruski rok, nie ma co oglądać jak te patałachy grają.

DarthWawa
28-03-2009, 21:04
Polska i tak jest do dupy, nie wiem czemu sie przejmujecie wielce tym, ze znowu przegrali. Chyba nikt nie liczyl, ze moga cos zdzialac. Osobiscie odpuscilem sobie na samym poczatku, bo widac bylo, ze nie zrobia nic.

>up

to twoje pozdrawiam juz mnie wku_wia....

Pampalini
28-03-2009, 21:05
Emelianenko Boruc 2 razy bledy popelnil :) raz w ligowym meczu puścił brame z polowy boiska i teraz ten "kiks" x D a wszyscy no 3 pkt beda :D 3 ale bramki ojoj x D

Seba Master Knight
28-03-2009, 21:09
Cóż Boruc ma zły sezon. Bywa.
{benhaker} powinien to wcześniej pomyśleć i zastanowić się kogo bierze na bramkę. Ogólnie to nie tylko On zawinił. Cała drużyna nie potrafi grać. Zero zgrania, jakiejkolwiek taktyki, kondycja beznadziejna. ZWOLNIĆ TRENERA, który zarabia krocie, a robi niewiele (bo czego wymagać od dziadka?).

KwIaTeK
28-03-2009, 21:09
Każdemu się zdarza :/ no ale przyznam Boruc się zeszmacił :(((

xD Lukki xD
28-03-2009, 21:12
Prawie jak Robinson w meczu Anglia - Chorwacja ;dd

Zdarza się. Teraz będziecie płakać jaki to Boruc jest fajtłapa i w ogóle słaby bramkarz, a na Euro 2008 skakaliście do góry że Polska ma najlepszego bramkarza na świecie(parady w meczu z Niemcami i Austrią).

Dokładnie tak samo myślę.

Do tego ta bramka na 3:1 to nie była wina Boruca, a Żewłakowa bo w takim momencie nie cofa się piłki do bramkarza. No, ale niestety niefortunnie piłka lekko podskoczyła przed nogą Boruca...

XideBanned
28-03-2009, 21:13
@kwiatek
nie kur*wa sie zeszmacił, tylko piłka podskoczyła.
@topic
Wg. mnie to przy tej bramce boruc nie zwalił, stan murawy był fatalny, ale to nie wytlumacza gry naszych w polu. 'Krzynówek do Lewandowskiego, nie dokładnie' ,' Wawrzyniak do Jelenia, niestety niedokładnie'

Pink Majster
28-03-2009, 21:19
Trudno sie mowi ;] Nastepnym razem moze bedzie lepiej :)

Zarexoholik
28-03-2009, 21:26
Żall.... Idźcie i lepiej zagrajcie ;o tylko narzekać potraficie ....
Jak powiedział jeden ziomek up... to cioty z Was a nie kibice...
kibicami tylko jestescie jak Polska wygrywa..... to na tyle. Elo!

z Poważaniem. Pietro.

Master Shidishi
28-03-2009, 21:29
No tak podskoczyla ale gdyby probowal przyjac a nie walic z pierwszej moze udalo by udalo sie jakos ja opanowac? hymm teraz mozna pogdybac...

Felek pall
28-03-2009, 21:52
Heh szkoda....
Może będzie lepiej... '

Nakomi I
28-03-2009, 21:54
No to Mistrzostwa Swiata nie dla Polski szkoda ;/ ale wieze w chlopakow.Boruc pewnie cos wypil jakies 4 piwa i dlatego tak slabo bronil ;p

Martin16
28-03-2009, 21:57
Omgy..-,- To są błedy ale nie Boruca!! Napewno już nie ta 3 bramka ! Każdemu moze piłka podskoczyc... ale, że ci obrońcy tyle do niego podawali na takim boisku ?.... Błąd leży w obronie a nie bramkarzu..-.- Natomiast co do tej 1 bramki chyba kazdy widział jakie było słonce..-.- Gz dla autora tematu..

Revoltadoo
28-03-2009, 23:04
Co do Boruca to troche jego winy w tym było, ale!! Ta piłka ktora leciała do niego podbiła się, a to oznacza, ze boisku było po rośniete kępami. A gdy juz taka pilka sie odbije to juz nie przewidzisz co się stanie. Co prawda wina Boruca tez w tym była. Bo nie tylko przy polu bramkowym było wiadać jak chujowe jest to boisko. Mecz ogolnie lipa. ;D.

Busst
28-03-2009, 23:07
Żall.... Idźcie i lepiej zagrajcie ;o tylko narzekać potraficie ....
Jak powiedział jeden ziomek up... to cioty z Was a nie kibice...
kibicami tylko jestescie jak Polska wygrywa..... to na tyle. Elo!

z Poważaniem. Pietro.

Kocham Cię za tą wypowiedź. ;) ....................................

Crayon
28-03-2009, 23:23
Jak ktoś nie patrzył na meczyk, to tutaj są wszystkie bramki - w tym kiks Artura ; )

KLIK (http://meczyki.pl/skrot.php?id=1536)

Tak na marginesie - Revoltadoo widzę że net napinka na OKS. Ciekaw jestem czy kibicowi tej drużyny 'oko w oko' też byś tak... 'zaśpiewał' ;)

Azian :)
28-03-2009, 23:38
Jak się wycofuje do bramkarza, to nie w światło bramki. Nigdy nie można przewidzieć co może się stać, ale Żewłakow widocznie o tym nie wiedział. Skutki można było zobaczyć. Ogólnie mecz z naszej strony bardzo słaby, ale Irlandia też nie pokazała nic ciekawego. Szkoda Boruca bo to nie była jego wina : )

Tettii
29-03-2009, 08:15
zal kue.wa benhakker dal dupy z tym skladem powiem tyle..... i nie mowic ze nie mam kogo obwiniac bo to prawda Dudka w klubie gra w drugiej linii Bosacki to bardzo dobry obronca... wiadomo ze Boruc czul presje grajac na tym stadionie wiec moze lepiej bylo wpuscic Zaluske? + Krzynowek gral jak fajtlapa w pierwszej polowie a wiec mozna bylo go dac za kogos tam.. omg-.-
co do bledu no to zdarza sie ale powiem ze to wiekszy blad Zewlakowa, wiedzial ze boisko jest nierowne to po jakiego chu.ja podawal tak mocno?? wyraznie widac ze pilka skozlowala przed noga Boruca.. duzo razy Szpakowski podsumowywal ten mecz "gra bledow" z naszej strony chyba bylo ich wiecej. Jelen i Saganowski na otarcie lez.. btw. Roger gral jak idiota chcialbym dodac jeszcze, ze szkoda mi naszego kapitana bo 85~ meczy/ow w reprezentacji i taki blad? czasem sie ma pecha;/

DannRook
29-03-2009, 09:02
To nie był bezpośrednio błąd Boruca...
Ci co widzieli mecz i się dokładniej przyjrzeli to mogli zauważyć, że piłka leciała "po ziemi" i tuż przed nogą Boruca podskoczyła, Boruc chciał ją mocno wybić i po prostu tego nie przewidział.
Szkoda, że wszyscy bramkarze zaczynają słabszy okres gry od takich dziwnych rzeczy, najpierw Dudek, słynna już "siatka" i powitał się z ławką, Kuszczak-Puszczak i koniec z kadrą Polski, "machnięcie się" Boruca i zobaczymy co z tego wyniknie.

Roftl Master
29-03-2009, 10:37
@up
Borubara nie wywalą, bo to świetna reklama
@topic
Cieszmy się, że jednak te 2 bramki strzeliliśmy (Szczególnie Saganowskiego ładna była)