View Full Version : Podró? w czasie
kiedyś tak wyglądała strona internetowa APO....
http://armia.toproste.pl/files/screenm.png (http://armia.toproste.pl/files/screen.png)
Ehh przyszedł czas na sentymenty? :o
Is'KiSii.
30-03-2009, 01:07
Fajnie to wygląda.. :] Pewnie lezka sie Mortiemu zakrecila :) mmm.. szkoda ze nie od początku tu jestem :<
Pink Majster
30-03-2009, 01:15
4 lata.... jaaaaapierycze ;d najs :)) ale to zabrzmialo jakby morti mial serva off 4ever XD
Ładnie, ładnie. Ja gram od lipca wakacji 2006 i już był ta strona co teraz ;)
Cielaczek
30-03-2009, 08:03
Na rocznice powinieneś zmieniać na tą stronę ;-)
pogromcaszczurow II
30-03-2009, 08:09
Oemefgie :D Ile było wtedy graczy ; o?
Aff możesz zrobić teraz od nowa APO:D Restart charów etc. Stare właściwości ots'a na te z 2005 rooku ;O Ciekawe czy wtedy by się wbijało 100 w jeden dzień ^^ Fajnie powspominać Xd
@up
Tez bym tak chcia.Restart charów (marzenia) :D
o.O to już 4 lata.Osobiście to gram od 2008 wakacji.Ale kiedys juz gralem na apo gdzie byly kolejki i ten klimat :D
Trochę nie rozumiem dlaczego powstał ten temat? :P Jak ktoś ma screeny z tej stronki to niech wstawi =]
Nie grałem od początku, ale mniej więcej wiem jak było.
Sporo osób dobrze wspomina te czasy:)
Ja gram od 2008 roku.
Trafiłem tu przez przypadek ;)
Padłem na rl moim 100+ kina i szukałem otsa z małym expem itp.
Nazwa mi sie spodobała i wgl wiec zostałem, sprzedałem postać na rl i gram tutaj do dziś ;)
Krótka historia gry na tym ots ;)
Stare, zajebiste czasy. _/_/_/_/
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych gracz z 2006~... : O
Ja gram od Kwietnia 2007 roku :< xDD
Emelianenko
30-03-2009, 10:05
Pamiętne czasy ; ) jesteś z tym OTS'em od dnia w, którym on powstał ; D
za tego OTS'a możecie dziękować bratu Mortiis'a bo to On w dużej mierze się przyczynił do tego, że ten OTS powstał.
Hail APO '05r.-'06r.
Pozdrawiam,
Emelianenko.
Tak daleko to ja pamięciom nie sięgam... chociaż i tak długo znam ten OTS. Może parę miesięcy później po tym jak został wykonany te zdjęcie poznałem go... pamiętam, była taka (?)gwiazdka(?) czy coś takiego, a no i trochę po tym jak zacząłem grać wprowadzony został płatny pacc.
Oxidosis.
30-03-2009, 10:41
a najlepsze to, ze pierwsza osoba dostala boh i demon shield czyli teraz dwa shity ktore mozna spotkac na ziemi, a 3 osoba dostala domek 15 sqm co jest minimum 1000 wiecej razy warty od pierwszej nagrody
ja tez cos w 2007 grac zaczalem
Ja zacząłem gram w 2007 r więc raczej nie pamiętam tej strony ;]
Ale jdnak stare APO było bez noobów, a teraz? Szkoda gadać :|
Nema LypY
30-03-2009, 12:13
Fakt wtedy o wiele lepiej sie gralo, kiedys to bardzo malo ludzi gralo z poczatku. Pamietne czasy jak Drako do kupil ramy itp.. 2006-2007 najlepiej pamietam te czasy ;].
Whistler
30-03-2009, 14:15
Ach...
Jeszcze wyglądała tak :
http://img16.imageshack.us/img16/2521/tibia09033014042764t.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=tibia09033014042764t.jpg)
Felek pall
30-03-2009, 14:36
Heh
Ja gram od wakacji 2007 ;/
Pamiętam tek kolejki po 300 + osób.
Fajnie ;d a przypomni mi ktoś kiedy każdy po zalogowaniu miał pacca? o ile mnie pamięć nie myli to było wtedy kiedy powstawał expgard, styczeń-luty.2006 czy później?
nieźli są ci którzy mówią, że grają na serverze od 4 lat chociaż sam server ma niecałe 3.5 roku Xd.
Ach...
Jeszcze wyglądała tak :
http://img16.imageshack.us/img16/2521/tibia09033014042764t.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=tibia09033014042764t.jpg)
Pierwszy raz wszedłem na apo jak był ten wygląd strony :D Nie zapomnę tego, chcę wbić na serva a kolejka 280 O.o To były czasy xD
Ehh ;D te APO fajny OTS ciągle przyciąga nowych graczy, poziom ots'a jest naprwade wysoki i trudno było zrobić to przedewszystkim że to tibia 7.6
Osobiście to chyba grałem od pazdziernika/listopada 2006
Ja tu od maja-czerwca 06 jestem ;-D wszystko sie po woli rozwijało ;D nice można powspominać.. szkoda, że coraz więcej noobów przybywa ;-(
down
nie
Jaaaaa, kiedyś to musiało być fajnie.
@ apropo
A to Mortiis jest autorem anty miss click?
Heheh pamietam na apo gram juz dlugi czas to byl pierwszy wyglad strony jaki widzialem ;p a kolejki beda nie zapomniane :D
Exevo knight
30-03-2009, 17:24
Heh, ja tu gram od jakich 2,5 roku (pewnie się zdziwicie dlaczego jestem tu od 2008 roku? Odpowiedź jest prosta - wtedy myślałem tylko o grze. W ogóle nie wchodziłem na forum :o) a i tak nie sięgam czasów kiedy był ten layout :P :o Kurde... gra bez noobów, teraz to tylko marzenia :< Bosko by było jak by Mortiis zrobił reset charów bo teraz gra z takimi wysokimi lvl`ami to żenada.
Ahh... stare dobre czasy :D
Lost Girl
30-03-2009, 19:08
Ciekawi mnie tylko jedno czy któryś z tych trzech graczy (Szymek Boss, Boban, AiMaR) jeszcze tu gra.
Osobiście nie grałem tu od początku więc nie pamiętam xD
A co do Lost Gril to mnie też to ciekawi xD
^Gpiotras~
30-03-2009, 19:20
JA nie pamiętam tej stronki tylko tą co teraz jest :] ale kolejki +200 pamietam mamie kazałem sie ruszac zeby mnie nie kick xDDD
O lol
1 miejsce Boh + demon shield <lol2> XDDD
2 miejsce Boh+Royal Helmet
3 miejsce Boh+Domek
no tak ostatni sa pierwszymi XDD ostatnia nagroda najlepsza ;]
to jak kur*o nie wiesz jak wtedy to poco piszesz???
wtedy domek był chuja wart a BOH,RH,DS były cenne -.-
Pozdro&Poćwicz
Chodzilo mi o porownanie ;o z teraz ;o
Pozdro&Powicz czytanie ze zrozumieniem ;o
BO teraz Rh boh to na ziemi lezy ;o
Imagic : O
30-03-2009, 19:59
ehh ta kolejka 250 + osob to byly czasy ;o szar z moim real 30 knightem rookgart w nocke ; o skiloowanie 4-5 w nocy ;) Pamietam kurvva ze jak bez pacca sie logowalem to czekalem okolo 1h
xd
Anonim_EK
30-03-2009, 20:02
@up
Taaa wtedy APO było "The Best".
Zaczołem gra akurat jak wyszły megamanasy.
no pamietam te czasy APO kiedy czk w kolejce po 1h xD koledzy mi pokazi tegi OTSa i zaczolem grac;] gram od pazdziernika 2005
Projekt Old APO, plix! : d Ktoś chętny? ^^
@topic
Fajnie było na non-pvp ^^. Idziesz na Orshe z 20~ gbp manasów i po godzinie do NPC, to był ten klimat. : d
AJ!: D
łezka się w oku kręci ; ( i tyle ; (
Wspaniałe czasy, co Mortiis? ^^"
( Młodość , ah <3 )
Impresja1234565
30-03-2009, 23:04
Aż mi się płakać zachciało :( przypomniały się stare dobre czasy :):p:D:rolleyes::cool: ^^
Dylus Knight
31-03-2009, 00:04
:< Bosko by było jak by Mortiis zrobił reset charów bo teraz gra z takimi wysokimi lvl`ami to żenada.
Reset harów to raczej nie ... ale nowy serwer na 7.6 :]
Wiem, że to kolejne prace itp ...
Ale wszytsko dokładnie tak samo jak by nowy świat na tibii wiecie ocb ...
Tak samo aktualizacje te same i wogole... bo jak na rl tibi sa udateu to nie na jeden swiat hehe
Czaicie mnie nie?? :P dobre by to chyba było :)
@Up zakręciłem troche bo dziś troche wypite hehe :P ale raczej mnie zkumacie :P
Spis światów Podkarpackiego:
2 Pvp - 7.6
1 non Pvp - 8.1
1 Pvp - 8.1
1 Pvp - 8.4
1 non Pvp - 8.4
1 Pvp - 8.41
Heh druga tibia ... kilka światów ... tylko wtedy to nie tylko na polskę lecz na świat ... Trudno by było pracowników więcej zatrudnić i wogóle.
WIem że to nie do zrealizowania ale miło by było ... za 10 lat coś takiego widzieć :D
Nie zdziw się jak coś takiego zobaczysz za 10 lat. Apo bardzo się rozwija.
Fajnie się wspomina stare czasy jak to APO powstało 4 lata temu.A nie 5-6 lat temu wtedy była Tibia 7.4-7.5 ,a było wtedy mało OTS pod ten protokół.
O lol
1 miejsce Boh + demon shield <lol2> XDDD
2 miejsce Boh+Royal Helmet
3 miejsce Boh+Domek
no tak ostatni sa pierwszymi XDD ostatnia nagroda najlepsza ;]
to jak kur*o nie wiesz jak wtedy to poco piszesz???
wtedy domek był chuja wart a BOH,RH,DS były cenne -.-
Pozdro&Poćwicz
Nagrody były w formie niespodzianki.Aby po prostu zachęcić ich do grania.Na tym OTS.I tak były cenne i w dodatku domek o 15 sqm.
ArekOfKazanow
31-03-2009, 17:34
Ciekawe ^^ Coź, nie gram tu od samego począteczku, ale pamiętam jak było 30 slotów ^^ Orminka też pamiętam. MeGammers, exp, pacc 2 cc. Ehh, to były bardzo dobre czasy i bardzo fajna atmosfera.
Ktoś może jeszcze pamięta stare, dobre forum ?
www.armiatoprostefansite.fora.pl
Pozdrawiam graczy grających tu dłużej ^^
macie moze jeszcze jakes zdjecia tej strony z pentagramami ??? stasznie mi sie podoba :D... proszę o kontakt :)
MiXer do Kawy
01-04-2009, 15:17
Ciekawe ^^ Coź, nie gram tu od samego począteczku, ale pamiętam jak było 30 slotów ^^ Orminka też pamiętam. MeGammers, exp, pacc 2 cc. Ehh, to były bardzo dobre czasy i bardzo fajna atmosfera.
Ktoś może jeszcze pamięta stare, dobre forum ?
www.armiatoprostefansite.fora.pl
Pozdrawiam graczy grających tu dłużej ^^
Tej strony nie da się zapomnieć ;) Jeszcze pamiętam jak nabijałem posty całymi dniami, aby prześcignąć Ormina : DD Albo jak podniecałem się gdy Omen zacytował mój post.Wcześniej użytkownicy forum tworzyli wspólnotę, każdy znał każdego nie było kłótni, nawet Mortiis wdawał się w kilku stronne dyskusje.
A teraz? Każdy po każdym jeździ, tworzą się coraz to dziwniejsze "krEeEgIi wJeElBbIciereElII kOoOdEXikqqA!!;**" i co 2 użytkownik próbuje być fajny i "pópeunja błendy bó myźli rze jezd elóó!!".
Shimanos
04-04-2009, 09:58
Kolejki po 300 były wspaniałe.. :D
Ja gram na przełomie 2006/2007 ^^ i już zaprzestałem <><>
free acc
10-04-2009, 01:22
O apo wiem dopiero od może roku.
Widać przez ten czas istnienia rozwinęło się wszystko.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.