PDA

View Full Version : Pumy;)

Zmanierowany
30-03-2009, 16:14
Siema.

Dzisiaj, rano, po obudzeniu odbierając komórke, kumpel powiedział że obok jego domu, leży zajebana sarna...
Później, w szkole, powiedzieli zebysmy sie nie zblizali do Stadionu, odwołali wf/treningi. (psy wbiły)(policja xd)
A Teraz, do mojego domu, wbili policjanci, mówiac Zebym nie wychodził na OUT.

Czy to początek tragedi w Krapkowicach?

Pumy uciekły z hodowli z Czech.. Az do nas

Daaron
30-03-2009, 16:18
Nieźle! Na Twoim miejscu zaopatrzyłbym się w dubeltówke i jazda na dach bloku/domu wypatrywać :D tak robił mój wujek gdy wilki biegały po wsi :p.

Mechó
30-03-2009, 16:19
Lol ha ha ha.

Bondi
30-03-2009, 16:20
H@H@H@H@!! :D Teraz będziesz mógł 'poznać świat bez wychodzenia z domu'! XD

Nema LypY
30-03-2009, 16:21
Ale jazda :D ahaa ja to bym sie zakapinozowal na dachu z swoja wiatroweczka i czekal na bestie :D

Zmanierowany
30-03-2009, 16:25
Nieźle! Na Twoim miejscu zaopatrzyłbym się w dubeltówke i jazda na dach bloku/domu wypatrywać :D tak robił mój wujek gdy wilki biegały po wsi :p.

Zaopatrzyłem się narazie w, hmmm W młotek i gwoździe :D

Ide polować, tego skurwykota:)

Do sklepu nawet po chipsy nie moge iśc, żałosne :D

DOWN.

Ta... Musze.... Jeszcze:D

Devil Mike
30-03-2009, 16:48
Zajefajnie masz a musisz wogole chodzic do szkoły?? :D

Pampalini
30-03-2009, 17:01
Ja bym nie chodził do szkoły :D bym mamie powiedzial ze boje sie ze mnie puma :D pogryzie xD niezle masz :D bądz czujny bo ta puma czy to jest cie zje xD

Vilu
30-03-2009, 20:55
No ja pitole wszystko bym podejrzewał najazd dzikich skunksów czy coś <lol2> ale nie pumy :D:D

GladeQ
30-03-2009, 21:20
Bedziesz mogl teraz w tibie napierdalać xDDD

Uzbroj się w zbroję, axa i tarczę.

Sillmarilien
30-03-2009, 21:20
Buhauahuahua xD Nie no, jakąś tam wiatrówkę powinieneś mieć przy sobie, a chociaż jakąś maczetę xD Rotfl pumy napadły ludność :D

Sopranis
30-03-2009, 21:30
Te Krapkowice są niedaleko mojego miasta Kluczborka?.Ja słyszałem że jakieś zwierze,niejestem pewny czy puma,gepard,żbik czy co to jest(bo jeden mówi tak a drugi tak) uciekła z jakiegoś Zoo na Opolszczyźne.Chyba przestane chodzić z psem do lasu;d

Trikool
30-03-2009, 21:31
Lol :D U mnie wczoraj na moim osiedlu barzant zapierdalal XD

James Bond
30-03-2009, 21:37
Fajnie, a nie uczyli was jak to robił ś.p STEVE IRVIN Łowca krokodajli ?.. on oswoił nawet siebie. elo.

najlepiej to wez ustaw binda na nóż i kamp w oknie..

Don Amus
31-03-2009, 08:41
W Polscie niema pum to po 1
A po 2 puma nieda rady upolowac sarny ,
A po 3 to wez pobaw sie w lekaza sadowego.

XideBanned
31-03-2009, 11:36
Lol U mnie wczoraj na moim osiedlu barzant zapierdalal XD
e to nawet nieźle, u mnie ostatnio wrony latały, boje sie wychodzić na dwór :<

Revoltadoo
31-03-2009, 12:51
W Polscie niema pum to po 1
A po 2 puma nieda rady upolowac sarny ,
A po 3 to wez pobaw sie w lekaza sadowego.

Czytaj idioto uważnie.. W Czechach *****! Wiesz w ogole gdzie to?.
Nie da rady upolować sarny?. Zagryzie człowieka zgłodu, a sarny nie da rady upolować?.. Super ;D. A Ty idz pobaw się w Doktorka Odbyta.

@topic.

Niezle jaja, ja bym został w domu dla świętego spokoju. ;D. Lepiej dmuchać na zimne ;D. Ale wrazenia zajebiste czytając twój post ;D.

Emelianenko
31-03-2009, 13:01
A u mnie na ośce biega Nike ;d czujesz to ?

Kici-Kici Taś-Taś do lwa kurvva do lwa - tak go wołaj może zareaguje, ale nie wychodź w żadnym wypadku z pomieszczenia w, którym się znajdujesz.

Pozdrawiam,
Emelianenko.

Maly down
31-03-2009, 13:24
Oooo, pies mi uciekł, widzę, że już zdążył narozrabiać :< Jak atakuje to pogłaskaj po głowie i wypuść niech polata, robi się spokojny i sam wróci.

Szczerze, to nie spodziewałem się czegoś takiego, ale to masz niefajnie jak nawet do sklepu iść nie możesz xd

Pozdrawiam.

Master Shidishi
31-03-2009, 15:39
Pisali o tym w gazecie ze to zwierze wedruje. Zagryzalo ludziom zwierzeta gospodarcze. Az wkoncu sie odnalazlo szkoda ze martwe ;p
@prawdopodobnie byla to puma ktora uciekla z jakiegos przemytu <chyba

^Gpiotras~
31-03-2009, 16:11
Pumy lol XDDD Kup sobie AWuPe i camp sie na dachu XDD <joke>

U ciebie pumy biegają
U mnie włodzi w nocy łoś z zoo uciekl :| i na moiej ulicy zapitalal xDDD

To jest chyba nie mozliwe zeby az tu dobiegl;u ;o

kicek7
31-03-2009, 16:16
I Boze Narodzenie w Marcu :> Nie tak jak ja w budze od 9-16 . . . Ale w sumie nie jest tak zle ;d
Noz do krojenia chleba i idz na hunta ;>

Tettii
31-03-2009, 16:43
O nie, nie wolno kampic, spelniaj cel mapy!! XD

xxXTibiomanxxX
31-03-2009, 16:54
A rąbać cele mapy xD
Niech kampi ;p
Ale jak chcesz to możesz iść na tą pumę na solo ;/

Trampish
31-03-2009, 19:17
A po 2 puma nieda rady upolowac sarny

No tak, przeciez taka sarenka ma pume na szota z półobrotu, nie?

@topik
Włączasz full def, utamke, utani gran hur i Ci zaden monster nie podskoczy :) a jak cos to UE i po sprawie, ale uwazaj bo combo ma silne.

P.S. Kolo mnie niedaleko w lesie morświny biegają, z Kamczatki uciekly. Zagryzają myszy i duszą szczypcami ludzi w nadgarstek. Wczoraj mnie udziabal jeden :d

silver ghostek
31-03-2009, 20:28
Faaaaaaaaaaajnie... Idziemy na hunta? ;> Moze sie cos lootnie Xd

Wnoras
31-03-2009, 21:30
No ja wam powiem tyle... Pierdolicie tutaj o jakihś huntach na Pumie, a chłopak leży pod łóżkiem, bo się boji wyjść z pokoju..

Doktor sypki robak
31-03-2009, 22:01
No i co?

Mastrer silidupa
Idz szarowac postac z pazdziochem1!!!!!

DarthWawa
31-03-2009, 22:20
No ja wam powiem tyle... Pierdolicie tutaj o jakihś huntach na Pumie, a chłopak leży pod łóżkiem, bo się boji wyjść z pokoju..

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD! On jest głupi i wychodzi żeby je głaskać, a później wraca do domu i plącze ze krwawi krwiom.

a co do tematu to zadzwoń po wojsko żeby je usunęli silą jeśli negocjować się z nimi nie da.

Zmanierowany
01-04-2009, 07:20
Gladeq.

Epic Fail, nie gram w Tibie :D

Wnoras.

Taa. Mam zlewke z tych pum, ide przez las do budy, zaraz :D

Bald Drah
01-04-2009, 07:57
Wczoraj o tym w Uwadze mówili, tyle że tych zwierząt zabić nie można bo są pod ochroną :)
Pewnie Ruskie chciały przebić się przez granice, nie mogli to wypierdolili pume niech sobie biega :)

Rase Klata Byka
01-04-2009, 09:21
Ja mam perfumy pumy i z gory wam mowie nie ma sie czego bac xd!

Sillmarilien
01-04-2009, 13:12
Tak, tak, a śmiejcie się, wczoraj w Uwadze na Tvn-ie gadali właśnie o tych pumach co uciekły.. Gadali, że prawie nie ma szans tych zwierzątek namierzyć, i ze prawdopodobnie uciekły z jakiejs prywatnej hodowli w Czechach;)

Old Rembik
01-04-2009, 13:21
Wczoraj to było w Uwadze na Tvn. :D

Mówili, że to jest jakiś ,,Iris'' albo Puma. Podobno jeszcze takich 5 uciekło tam z tych Czech.:eek: Taki koleś tam pokazywał jak przeskoczyło jego malucha i takie ślady fajne zostawiło.:eek: Pozagryzało 22 świnie na jakiejś wsi.:cool: Tego zwierzęta nie da się złapać, namierzyć, bo tak szybko się porusza, atakuje w nocy :cool: Człowieka może zaatakować tylko w obronie własnej:D

Na twoim miejscu bym normalnie się zachowywał, przecież ona/on nie wyjdzie ci taki na ulice i nie będzie zagryzał ludzi. :p To coś się pewnie boi ludzi. Ale i tak do śmiechu tu nic nie ma.:cool:

Ktoś II
01-04-2009, 14:59
Z jednej strony fajnie :D
Idąc do sklepu czujesz nutkę adrenaliny xD
Z drugiej strony głupio bo jak Cię taka Puma dopadnie, to zostaną po Tobie tylko skarpetki ;)

Życzę udanego polowania.

Veto
01-04-2009, 15:00
Nic nie mówię, ale wczoraj o tym w Uwadze było ^^ Fajnie sie masz xD

Zmanierowany
01-04-2009, 20:29
A moze to nie Pumy? Tylko Tygrys po polu napierdala :D

Nie no....
Wbiłem na stadion , gdzie są niby te pumy... CZy Ibrisy, wbiłem? I nic :D Kilka śladów, i spisany przez pana władze ; *:|

Sopranis
10-04-2009, 13:31
LOL;D.Ja mieszkam w Kluczborku(woj.Opolskie)nie daleko od tych Krapkowic.I wychodze se z miasta i ide do lasu z psem,niedaleko bliskich wsi.Wczoraj w lesie byłem i ide ze ścieszki na du,bo chciałem pujść w głąb lasu(byłem tam już,tylko bagna były,bo śnieg sie topił,teraz tam jest mniej wody)żeby wejść na taką jakby deske na drzewie,siadam se na niej i patrze z góry.Ide z tej ścieżki w dół i nagle coś słysze,jakby sie krzaki trzęśły.Odrazu uciekłem:D.Niewiedziałem czy to sarna,puma,dzik czy coś innego.Ja Życia wole nietracić.

Drako o.o
10-04-2009, 13:34
LOL;D.Ja mieszkam w Kluczborku(woj.Opolskie)nie daleko od tych Krapkowic.I wychodze se z miasta i ide do lasu z psem,niedaleko bliskich wsi.Wczoraj w lesie byłem i ide ze ścieszki na du,bo chciałem pujść w głąb lasu(byłem tam już,tylko bagna były,bo śnieg sie topił,teraz tam jest mniej wody)żeby wejść na taką jakby deske na drzewie,siadam se na niej i patrze z góry.Ide z tej ścieżki w dół i nagle coś słysze,jakby sie krzaki trzęśły.Odrazu uciekłem:D.Niewiedziałem czy to sarna,puma,dzik czy coś innego.Ja Życia wole nietracić.

to napewno serafin szuukal mamy i sie zgubil

--

co do pum to pewnie juz ich nie ma ;O