View Full Version : [7.6] Dexoti, przepraszam. (Osa The Knight)
Orson_Pall
30-03-2009, 20:11
Witam. Na APO nick mam Osa The Knight. Chcial bym serdecznie przeprosic pana Dexotii. Poniewaz z nerwow go przezwalem. Bardzo tego zaluje. I prosze Dexotiego aby odblokowal mi postac. Jeszcze raz przepraszam. I prosze passy odeslac na E-maila. Z gory Dziekuje! Z powazaniem Osa The Knight.
@Down: nie wnosicie nic do tematu, a mysle ze publiczne przeprosiny znacza troche wiecej... prosze sie nie wypowiadac, chyba że zaszczyci nas Dexoti ;>
@martini: Przykro mi, to nie ja ;o ja nikogo nie okradlem, gwarantuje Ci to. Lost zreszta mnie zna, z mojego first chara...
Seba Master Knight
30-03-2009, 20:20
Hehe jak trwoga to do Boga.
Cóż, pewnie jak nie odzyskasz passów to znowu zaczniesz po Nim jeździć. ;)
Lost Girl
30-03-2009, 20:29
Te przeprosiny to do nas kierujesz? Takie sprawy to raczej na priva, nie ma powodu aby zaśmiecać forum i dawać szanse nabijania zbędnych postów innym osbom w tym temacie. Chyba, że chciałeś go publicznie przeprosić to zwracam honor.
Imagic : O
30-03-2009, 20:29
@ fredek
on to zle robi.
@topic
Zle to robisz-.- Na kolana i do laski moze Ci przebaczy ://
>>Vegos<<
30-03-2009, 20:41
@ fredek
on to zle robi.
@topic
Zle to robisz-.- Na kolana i do laski moze Ci przebaczy ://
HAHAHA!! XD :D
@Topic
Nie ma takiej możliwości.. Chyba, że nowe konto :p
Slashek xD
30-03-2009, 20:43
'na kolana i algida' :\
Nie no, publiczne przeprosiny to jednak jest coś więcej niż prv bo przezwał go przy ludziach i przy ludziach chce go przeprosić.
Teraz tylko musisz czekać aż Dexoti tu zajrzy ;d
Mam nadzieje że odblokuje Ci postać.
Pozdrawiam.
Martin16
30-03-2009, 20:53
Huasuhsuasu powinnienes miec delety za te kradzieże -.- jak pamietam to jakoś 5 osób oszukał każdą po 30kcc..-.- jego 2 nick to Kamiloss.-.-
Fucker mother -.-
..!..
jebac go XD http://i41.tinypic.com/28rv2t.gif
Mnie się wydaje, że jeśli by nie zablokował Ci postaci, to nigdy przeprosin od Ciebie by nie zobaczył :).
Petticus
30-03-2009, 23:08
@up
100% Racji XD Tych przeprosin by nie bylo gdyby nie zablokowal ;o
Ja nie wiem skąd bierze się w ludziach ta naiwność... myślisz na prawde, że on odbanuje Ci postać :D? Przecież to czysty absurd... takie rzeczy się nie zdarzają dodajmy to co powiedział Ktośek II to już masz wszystko czarno na białym temat powinno się zamknąć. Jeżeli Dexoti odbanuje Ci postać to dożywotnio na Twoim miejscu pozbyłbym się złego zdania o tym Tutorze/GMie bo to by było na prawde coś.
Witam. Na APO nick mam Osa The Knight. Chcial bym serdecznie przeprosic pana Dexotii. Poniewaz z nerwow go przezwalem. Bardzo tego zaluje. I prosze Dexotiego aby odblokowal mi postac. Jeszcze raz przepraszam. I prosze passy odeslac na E-maila. Z gory Dziekuje! Z powazaniem Osa The Knight.
Poprostu śmiech :) dla Mnie to śmieszne jest ;) obojętnie czy Cię odblokują czy nie ... uśmiałem się do łez, top5 najśmieszniejszych tekstów na forum!, obojętnie co napiszesz z postacią możesz się pożegnać, a zdanie
I prosze passy odeslac na E-maila.
Może pocztą priorytetem, żebyś mógł iść expić jak najszybciej ! ba głupota tibijczyków sięga szczytu, pozdroo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.