Zaloguj się

View Full Version : Najwi?kszy masowy morderca.

Daaron
30-03-2009, 20:53
Więc możecie wybierać kto według Was był największym masowym mordercą oczywiście proszę brać po uwage styl, koszty (broń etc.) nie tylko sume ofiar.

Według Mnie miejsce nr.:

1. Stalin i Hitler ex equo
2. Benito Mussolini
3. Chingis Chan
4. Idi Amin - trzymał głowy ofiar w lodówce, zabijał każego kto nie wykonywał rozkazów nawet swoje dzieci i żony.

1. Stalin "zabił" 40 000 000~ niewinnych osób i dostał 1 miejsce w Księdze Rekordów Guinessa jako "największy masowy morderca".

Hitler około 25 000 000.

Od razu odpowiem na twierdzenie osób, które powiedzą, że Ci ludzie nikogo nie zabili a więc... załóżmy że jesteś podpięty do krzesła elektrycznego ja stoje za pulpitem komputera naciskam klawisz i kilka tysięcy wolt zabija Cię, w tym momencie dobrze się zastanów i powiedz kto Cię zabił Ja czy komputer?! To mój ulubiony przykład, ponieważ każdy mądry człowiek wie, że komputery jeszcze nie myślą samodzielnie więc...

@Down
Mao wymordował 25% swojej ludności : ), ale uważam że jest orzeszkiem przy Stalinie :D.

Posłuże się tu pewnym kawałem:

Stalin rozpoczął przemówienie. Nagle w absolutnej ciszy rozlega się kichnięcie.
- Kto kichnął? - pyta Stalin.
Milczenie. - Kto kichnął? - powtarza zniecierpliwiony. Znowu milczenie.
- Towarzyszu Beria - rzekł Stalin - wyprowadzić cały jedenasty rząd. Po chwili z zewnątrz dobiega zebranych seria - ta-ta-ta-ta. Stalin kontynuuje przemówienie. Wtem znów przerywa mu głośne kichnięcie.
- Kto kichnął? - pyta Stalin. I znów odpowiada mu milczenie.
- Towarzyszu Beria, wyprowadzić szesnasty rząd. Po chwili z zewnątrz znów słychać serię automatów. - Ta-ta-ta-ta! Stalin przemawia dalej i znów kichnięcie.
- Kto kichnął? - gniewnie pyta Stalin.
- To ja. Wstaje biały jak śmierć staruszek i jąkając się ze strachu przyznaje się: to ja kichnąłem.
- Na zdrowie, towarzyszu - serdecznie odpowiada Stalin

@Edit

@ sprostowanie

wiesz że Hitler nie zabił nikogo ? znaczy, nie własnymi rękoma, oczywiście , z jego rozkazów zgineło miliony ludzi.

To samo powiedziałem wyżej ;) czytanie ze zrozumieniem.

@Edit2
Jak już kolega Fifuś wspomniał o obozach trzeba przyznać, że w Łagrach było najgorzej (Łagry- sowieckie obozy koncentracyjne) Pozwole sobię zacytować fragmenty opowiadania Józefa Czapskiego pt. "Opowiadanie porucznika Sołczyńskiego":

Żaden nie miał butów, nogi owiniete gałganami. Były już wówczas mrozy dwudziestostopniowe, wszyscy oczy mieli tak zapadnięte, że nie było ich prawie widać. Twarze zarośnięte, dziury zamiast policzków, nie myci od przeszło miesiąca, jak z resztą my wszyscy. Po rozlokowaniu rozszedł się po sali okropny odór, większość miała odmrożone nogi z potwornie cuchnącymi ranami, ciało gniło.
[...]
Przez pierwsze dwa tygodnie pobytu w baraku otrzymywaliśmy 300 gramów chleba, poza tym przynoszono nam 2-3 wiadra wody
[...]
Codziennie wynoszono kilkanaście nagich trupów z baraku. Jedyni Polacy, którzy pozostali, to było tych paru, którzy ze mną razem przebyli drogę z Diubalcewa w wagonach. Ale i ci zaczęli po kolei umierać.

Straszne rzeczy wszystko to jeszcze za czasów Stalina tak samo jak dekret, który podpisał on pozwalający sowietom wymordować Oficerów w Katyniu.

Daaron, proszę Cię... Nie zakładaj już takich tematów, bo na tym forum są nadal niedorozwoje.

#Topic
Uważam, że Stalin był najwiekszym masowym mordercą, ale o Hitlerze mówi się o wiele więcej.
Obydwoje w bestialski i okrutny sposób rozkazywali mordować ludzi.
Masakra :<

Bez obrazy, ale nie interesuje Mnie to że czyta to jakiś idiota, który nie docenia powagi sytuacji opisanej w powyższych tekstach, dla Mnie ważne jest, że są osoby takie jak Ty na przykład, które ten tekst rozumieją i potrafią w jakiś sposób docenić.

@Edit 3

Hitler mógł bardziej się postarać :< ( a wiecie,że był koprofilem ?:confused: lubił jak podczas stosunku żona srała mu na klate :D) jeden żyd w tą czy tą .. co to za różnica _._ od ponad 4 kafli lat żydów ganiają po ziemi xd zaczynając od nie woli egipskiej

Ten żyd zanim umarł pociągnął za sobą 25 000 000 osób...

@Kumor15
Uważam, że nie masz racji. To znaczy to jest tak to prawda ziemia jest największym masowym mordercą bo wybiła ponad 2000 lat życia osób, które starzały się i umierały, jednakże nie ona spłodziła ludzi i nie jest to osoba więc nie zaliczamy ;).

MaNIeK211294
30-03-2009, 20:58
wg mnie bezsens temat ale niech bedzie xd
Mao Tse-Tung - 20mln ludu :P

Drako o.o
30-03-2009, 21:01
jak dla mnie hitler

chodziaz jak patrze na dzisiejszy swiat to sie dziwie gdzie hitler mial oczy ; )

.Semp
30-03-2009, 21:02
http://i41.tinypic.com/28rv2t.gif < ten koles ;p

Jacol
30-03-2009, 21:08
@ sprostowanie

wiesz że Hitler nie zabił nikogo ? znaczy, nie własnymi rękoma, oczywiście , z jego rozkazów zgineło miliony ludzi.

@topic
hmm, jeżeli liczyć procentowo, to stawiam na Kaina (czy tam Abla, cholera wie)
jednym ciosem zabił 25% ludności ;< równo,

a tak na serio, Hitler & Stalin, do spółki z Mussolinim,

Sillmarilien
30-03-2009, 21:18
Zdecydowanie Stalin... On wydawał te wszystkie rozkazy, żeby zabijać.... Adolf Hitler też wymordował miliony...

Trikool
30-03-2009, 21:18
Stalin , Hitler itd ... z ich rak zginelo 65mln ludzi?? Chyba raczej z rozkazow... owszem oni tez cos tam pozabijali...
Grulix nie ma litosci na ustawkach! Nie no.. tak na powaznie to nie mam zdania...

Cza®ek
30-03-2009, 21:25
Sarumar i Chuck Norris .

Fifuś
30-03-2009, 21:29
Taa Stalin i te jego czystki : ) Hitler wymordował wszystkich w Obozach koncentracyjnych. Czystki też przeprowadził. Ale zastanawia mnie jedno. Dlaczego cały świat trąbi o tym, że Hitler był masowym mordercą, a nikt nie zauważy że w Obozach Koncentracyjnych Stalina było jeszcze gorzej? Fakt nie palili ludzi w piecach, ale ludzie musieli pracować 14 godzin na dobę, czy mróz czy nie mróz. Hitler fakt dokonał eksterminacji narodu Żydowskiego, a Stalin? Ile wymordował Polaków? A ile swoich "towarzyszy"? Dużo ludzi...

Co do Mussoliniego to był pikuś : ) nie zasługuje nawet aby być w tej Twojej 4. Mussolini to był pionek Hitlera.

Stalin i Hitler to byli chorzy ludzie. : ) Którzy bali się zamachów, dlatego robili czystki w swoich szeregach. Myślicie dlaczego Stalin przegrał "wojnę" Radziecko-Niemiecką w 1941r? Tylko mrozy zatrzymały Hitlera przed zajęciem Rosji Radzieckiej. Stalin powybijał najbardziej utalentowanych i doświadczonych generałów i oficerów Radzieckich. Fakt Hitler także źle rozegrał tą bitwę. Ale nie o tym mowa : ) w Samej bitwie o Zagłębie Ruhry zginęło około 1Mln ludzi.

Stalin i Hitler to dwaj najokrótniejsi masowi mordercy : / reszta to pikusie przy nich.

Ktoś II
30-03-2009, 22:42
Daaron, proszę Cię... Nie zakładaj już takich tematów, bo na tym forum są nadal niedorozwoje.

#Topic
Uważam, że Stalin był najwiekszym masowym mordercą, ale o Hitlerze mówi się o wiele więcej.
Obydwoje w bestialski i okrutny sposób rozkazywali mordować ludzi.
Masakra :<

lol561
31-03-2009, 08:08
Stalin to był morderca o którym nic się praktycznie nie mówi/mówiło(przykład może być KATYŃ). Hitler był również okrutny ale mniej i ma u mnie 2 miejsce. Jeśli chodzi również o masowego mordercy to na 3 miejscu jest CHINGIS CHAN. Reszta to byli pionki w porównaniu do nich. Oraz jeśli chodzi o tzw styl oraz okrucieństwo w jakim zabijał to również moge tutaj umieścić Włada III Palownika zwanego też inaczej Draculą który nabijał wszystkich na pal (nawet swoich nieposłusznych ludzi) w miastach

Tettii
31-03-2009, 15:31
jak dla mnie Hitler i tyle omg co tu duzo mowic

Kornas Pall
31-03-2009, 15:35
Grulix <lol2> A tak na prawde to Stalin i Hitler ;< Aczkolwiek nic do nich nie mam bo mi nic nie zrobili ;>
@Hitler to bardzo mądry człowiek i zajebisty strateg... zobaczcie ile dokonał w jak krótkim czasie ;>

kumor15
31-03-2009, 15:41
jak dla mnie to ty jesteś zjebanym fanatykiem Hitlera&Stalina
największym mordercom jest planeta ziemia
w końcu ona "stworzyła" tych 2 panów :) choroby,wulkany i wiecie ocb :)

Ikki
31-03-2009, 17:24
Ja oddaje mój głos na Berie :) to był człowiek...

Ciumciak
01-04-2009, 17:40
Hitler mógł bardziej się postarać :< ( a wiecie,że był koprofilem ?:confused: lubił jak podczas stosunku żona srała mu na klate :D) jeden żyd w tą czy tą .. co to za różnica _._ od ponad 4 kafli lat żydów ganiają po ziemi xd zaczynając od nie woli egipskiej

Siemajestemwawa
01-04-2009, 21:08
> UP

LOL ????? TO FAJNIE MIAL.

>Topic

jak dla mnie to najwienszkymi mordercami som horoby kture zabijajom.

Ikki
01-04-2009, 21:25
Sorry że to mój drugi post w tym temacie ale jednak największym mordercą jest Grulix