Zaloguj się

View Full Version : Moja Nawijka (Hip Hop)

Gakori
01-04-2009, 08:41
Witam Ponownie ; d
Chciałbym Się Dowiedzieć Na Temat Mojej Własnej Piosenki.
Wszystko było zrobione samodzielnie , tekst itp. Nawijałem z Bobsonem I Gontarem . Śpiewam Pierwszy Bobson Drugi Gontar Trzeci .
PS. Prosze O Wyrozumiałość Jedna Z Pierwszych Piosenek . ; ]
Link
http://magicksquad.wrzuta.pl/audio/dzo0sHbVOn/gibson_bobson_gontar_-_rapowa_petla

~~~Shadows~~~
01-04-2009, 11:05
ujdzie w tłoku ale ta muzyka O.f tak mnie drapie że szok 6/10 jeszcze troche i HG prześcigniesz

Sir Muflon

Potnij sie i wychodząc zamknij dzwi...

Ishaus
01-04-2009, 11:27
Człowieku po pierwsze dykcja, po drugie nie zawsze musi się rymować, ważny jest takt. Po trzecie, macie chyba nie profesjonalny mikrofon, słychać szum. Po czwarte bit jest dziwny, nie na dzisiejsze czasy. Po piąte, kup sobie flow.

Tak, tak jestem hejterem.

"Siedze tak przed kartką, do późnego wieczora [...]", takiego rymu to by nawet Żurom nie wymyślił :O

Gakori
01-04-2009, 14:55
Mamy Shure C606 Ale Od Początku Coś Sie Psuł. A Ten Tekst Chodzi Ci Że Głupi Czy Normalny . ?
Flow Przyjdzie Z Czasem -.-

^Deduś
01-04-2009, 15:05
Dobre : D wchodząc w to myślałem sobie "posmieje się z dzieci bez mutacji głosu" a tu miłe zaskoczenie. Jedyne co to wejście w bit, nie zawsze to wychodzi :x

@edit
Lol, 14 lat? po glosie w tym daje ci z 16-17

*Tanuki*
01-04-2009, 15:11
W sumie ogarnijcie mastering, bo wokal za głośny, trenuj flow bo o to chodzi...

Gakori
01-04-2009, 15:16
Dobre : D wchodząc w to myślałem sobie "posmieje się z dzieci bez mutacji głosu" a tu miłe zaskoczenie. Jedyne co to wejście w bit, nie zawsze to wychodzi :x

Dzieki ; DD Jakby Co To Mam 14 Lat xDD.
POOOZDRRRROOO

Człowieku po pierwsze dykcja, po drugie nie zawsze musi się rymować, ważny jest takt. Po trzecie, macie chyba nie profesjonalny mikrofon, słychać szum. Po czwarte bit jest dziwny, nie na dzisiejsze czasy. Po piąte, kup sobie flow.

Wiem Dykcja . I Musze Popracować Nad Oddechem .

Rembik
01-04-2009, 17:42
Jak na początek całkiem dobrze, ale trenuj flow flow xD i popraw troszkę dykcje ;p ale i tak na początek dobrze, najlepiej ten ostatni ;p

Spaślak
01-04-2009, 20:02
ujdzie w tłoku ale ta muzyka O.f tak mnie drapie że szok 6/10 jeszcze troche i HG prześcigniesz

Błagam Cię nie wypowiadaj się bo twoje pier*olnięte komentarze 12 latku mnie dobijają.

@topic
Jak byś podłożył inny bit to by było zaje*iście, ale i tak jest dobrze jak to są twoje początki :>

James Bond
03-04-2009, 15:24
Wiesz, wchodząd tutaj myślałem podobnie jak dedus, ze posmieje sie, wysmieje, obraze, ale zajebiste to jest.. : )

widać że lubicie to co robicie, naprawde super :) szczegolnie ze mi sie spodobało a nie gustuje w takich laidbackowych bitach xD ale super jest;]

jołek
11-04-2009, 23:28
powiem tak. Mi sie podobało fajne nie powiem ze nie chwała wam za to ze sie staracie, cwiczcie dalej a bedzie jeszcze lepiej i napewno sie jakos wybijecie ^^. Kozacko pozdro

Gakori
21-04-2009, 09:08
Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d Piszcie ; d

Niedługo Nowa Piosenka ; ]

' Puff Daddy '
26-04-2009, 15:56
Flow nie jest najgrosze, gorzej z dykcja i bitem... Nigdy bym nie przypuszczal, ze masz 14 lat. Szacun. I przy nastepnej nucie ma byc lepszy bit.

Gottri
26-04-2009, 17:53
Dobre w h** jak na 14 lat ;dd
Rób jak najwięcej i wstaw jak coś zrobisz ;d
Pzdr

^Wilku^
26-04-2009, 19:52

Czytałem gdzieś jak pisałeś, że flow ma Ostry.....więc dlaczego porównujesz do niego 14 latka, który nie ma doświadczenia ?....nie rozumie cie :/
Spytasz zapewne co ma flow z doświadczeniem wspólnego? Uważam, że możesz nie mieć flow, ale tworząc coraz więcej wyrobisz sobie "Styl, flow, oryginalność" jak to powiedział Eldo...możesz się gubić we własnych wersach, rymach. Tematy będą napływać zewsząd ale nie będziesz umiał przelać wszystkiego na kartke, ale im dłużej będziesz pracował nad tym tym lepsze rzeczy bedziesz tworzył.
@Ishaus
Skoro jesteś taki guru w tych sprawach, nagraj coś i pozwól byśmy cie ocenili...:confused:

@Gakori
"Ucz się, pracuj ciężko dnia każdego Trening czyni mistrzem, dużo w tym dobrego"...tyle ode mnie...praca, praca i jeszcze raz praca, a na pewno wyjdzie coś ciekawego :)

PozdrO!

MiXer do Kawy
27-04-2009, 15:03
Muszę powiedzieć, że nuta wyjebana, daje po uszach(pozytywnie), aż sama głowa się buja ; D . Za bit daje Ci wielkiego +, dobrze że nie robisz to co robi wiele polskich początkujących- smutne, ponure, typowo polskie bity.
No, ale oczywiście co to by była za opinia bez minusów;D Radzę coś poszperać w mikrofonie, bo jedzie od niego amatorszczyzną :<. A i trening, trening, dużo treningu!!