Zaloguj się

View Full Version : Ugu.pl

woM
02-04-2009, 14:52
Witam zalozylem sobie strone internetowa na ugu.pl wszystko aktywowałem wchodzę w link stronki a tu pisze "Not Found

The requested URL / was not found on this server. pomózcie plz

Spaślak
02-04-2009, 16:43
Fajnie, a wgrałeś pliki dp ftp? -.-
To jest czysta stronka nic tam nie ma musisz przez total commandera albo inny program powgrywac pliki.

Oxidosis.
02-04-2009, 17:09
Witam zalozylem sobie strone internetowa na ugu.pl wszystko aktywowałem wchodzę w link stronki a tu pisze "Not Found

The requested URL / was not found on this server. pomózcie plz

ja z gory mowie ze sie nie znam za bardzo ale to chyba nie jest gotowy cms i tam musisz wrzucic plik index.php przez total commandera aby strona zaczela hulac. potem sam robisz szablon i piszesz rozne rzeczy w notatniku a potem wrzucasz przez program na strone

James Bond
02-04-2009, 18:05
a umiesz w ogole pisac skrypty? wiesz w jakim jezyku bedziesz to robic?...

to nie jest takie Forum o.. to jest tyle zabawy ze tak to nazwe ze nawet oxidosis to wie ;o

@DOWN
Bo mam Cię za zero jak 3/4 tego forum. Nie wdaje się z Tobą w konwersacje wybacz..

Oxidosis.
02-04-2009, 20:36
a umiesz w ogole pisac skrypty? wiesz w jakim jezyku bedziesz to robic?...

to nie jest takie Forum o.. to jest tyle zabawy ze tak to nazwe ze nawet oxidosis to wie ;o

a skad wiesz co ja wiem a czego nie wiem?

i wgl po co mu skrypty? chociaz w jednym masz racje koles nie wie za co sie bierze.

naucz sie najpierw podstaw html a potem zacznij tworzyc ;d

Midi
06-04-2009, 21:03
Hmm, za bardzo się nie znam ale powinieneś all pliki wgrać na ftp. Zalezy jaki to typ hosta. Na yoyo łatwiej to zrobić, pdg ma system MyAdmin (czy coś tak) i tak musisz pokombinować. Jedyna strona która w miarę zrobiłem to forum graficzne i gra ala ogame. http://xgame.hostsms.pl/ dla ciekawych. ;d.
Host opłacony na miesiąc, już stoi z 7. xd