View Full Version : Bariera PVP ??
Witajcie..
Czy nie wnerwia was juz jak H lvle zabijają Lov lvlowe postacie ??
Jak bijesz sie z innym graczem a po chwili podbiega 500+ i cie zabija ??
Co byście mowili o Barierze PVP ??
np zeby 15 lvl nie mógł walczyc z 100+ itp ??
Wiem ze troszke roboty z tym by bylo ale cos zrobic.
CO o tym sądzicie zeby zrobic Bariere PVP ??
PS: Jak bierzecie udzial w sadzie to dajcie powód ;]
Tak - przydałaby się. Ostatnio bił mnie jakiś 64 knight (miałem 50 pallka) ubiłem go, po czym przylazł jego kumpel - coś kolo 700 lvla i... i padłem..
Chyba was pojebało :) a co kiedy, ten 15 lvl kozaczy do 1k lvl? jestem na nie
Pink Majster
03-04-2009, 14:03
Jestem na nie.. swoim 600palem np. bije 1k ek.. i co moze nie zabije ale przyjda psy to w 2 da rade... a tak nie mogl bym go pewnie ruszyc...
James Bond
03-04-2009, 14:08
Ogarnijcie się!
mój frag --> moja sprawa
bariery pvp, koncza sie blokaniem respów gdy ktos chce sam expic, blokaniem ludzi z rs, blokaniem ludzi z pk, wyzwiskami, pozwalaniem sobie ..
ps wiem ze pisze sie bloczeniem, ale napisalem blokaniem bo w polsce jest wolnosc slowa:D lawl
Jestem na nie.. swoim 600palem np. bije 1k ek.. i co moze nie zabije ale przyjda psy to w 2 da rade... a tak nie mogl bym go pewnie ruszyc...
Też tak robie właściwie raz z Tobą to robiłem.
@Topic
Jasne, że nie fajnie jest powkurzać 1 k lvla, który nie może Mnie ubić.
Albo PvP OD 100 lvla ; ]
........................
no ok ale ziomek ci kazaczy,. Zabijesz go a po chwili przylatuje 1k lvl i "Go to temple"
Bezsens. Niepowinno tak być.
Diabolix
03-04-2009, 16:30
Albo PvP OD 100 lvla ; ]
........................
Wyjdź czlowieku, od 100 levela? Chyba ci coś na mózg padło ( o ile go masz). Powiedz mi, jesli mozesz, od jakiego czasu tu grasz?
Pomysl bez sensu, chociaz nie zabijam low leveli, to dlaczego jakis 100 lvl mnie wyzywa i mam go nie zabic? Gdyby nie to, to juz nooby by opanowaly ten serwer jeszcze bardziej niz teraz.
Pozdrawiam
PS. Przepraszam za brak Poslkich liter, ale cos mi sie popsulo i nie moge ich dawac :<
Tfój Janek
03-04-2009, 18:44
Bariere to Ty ***** z mózgu zdejmij.Ktos tu napisal "mój frag --> moja sprawa"
I z tym sie zgodze.. ;)
Bariere to Ty ***** z mózgu zdejmij.Ktos tu napisal "mój frag --> moja sprawa"
I z tym sie zgodze.. ;)
NIemam bariery na Mózgu ;] Jezeli to mial byc Żart to nieśmieszny (a jednak dzieciaki takie jak ty sie śmieją xD)
Trampish
03-04-2009, 19:16
Jestem na nie, za duzo roboty. Poza tym taki 500ek odpalilby sobie pk w city i co? i nic, bo bylaby bariera i nikt go nie ubije, bo nie dosc ze zrobili muted i exhausted to jeszcze to powolne suwanie. Wtedy "zgaslo" by pvp na servie. Zdecydowanie na nie!
Tfój Janek
03-04-2009, 19:34
NIemam bariery na Mózgu ;] Jezeli to mial byc Żart to nieśmieszny (a jednak dzieciaki takie jak ty sie śmieją xD)
Nie to nie był żart.Jak już coś piszesz to weź słownik plax ?
Skąd wiesz ile mam lat, info od Boga?Nie wiesz - Nie wpierdalaj się, tak kumpli nie znajdziesz. ;> Peace
Dalekowidz84
03-04-2009, 19:57
A hunta być chciał??
Jestem oczywiście na nie
silver ghostek
03-04-2009, 20:31
HAHAHHAHAHAHAHAHHAA
za przeproszeniem posralo cie?
i co podejdzie do mnie taki 500 lvl zacznie mi wrzucac na starych a ja nie bede mogl go fragnac ta? wyjdz blagam cie
@edit
zapomniales dodac do sondy opcji 'jestem na nie a autor jest zjebem'
no ok ale ziomek ci kazaczy,. Zabijesz go a po chwili przylatuje 1k lvl i "Go to temple"
Bezsens. Niepowinno tak być.
To po co mu bluzgać? :|
@topic
Fatal Error 404! Dawno takiego czegoś dennego nie słyszałem :\
Techniks
04-04-2009, 01:17
1.Od tego jest pvp ,żeby kogoś zajebać prawda?
A w regulaminie (http://armia.toproste.pl/regul.php) nie ma wzmianki o tym więc jest to dozwolone.
2.A co jeśli wkurwia mnie taki low i co bym mógł mu zrobić?
Ogromne nie.
A czy na rl płaczą o pvp protect jak jakiegoś 20+ zabije 150+?
Pvp to Pvp i nie powinno być ograniczeń?
IrysBanned
04-04-2009, 15:14
Low lvle za duzo kozaczyłyby, sarumar moglby zabic tylko kilka osób.
Bald Drah
04-04-2009, 15:58
Powinny być ograniczenia .. np taki Sarumar robi noob chara, ty go zabijasz bo nie wiesz ze to jego char, a on relog i padasz
Choć i tak nie wejdzie.. może być 100 głosów na tak i nic się nie stanie -.-
Ale jak taki 20 lvl fika jedzie na starych itd ? :D
Don Amus
04-04-2009, 18:46
Nie nie nie i jeszcze raz nie czy widzieliscie kiedys na jakiś dobrych otsach granice pvp? no lol ots ma swoj urok kiedy niema bramki pvp a tak to wlaczysz pk i jesli masz dobre pvpe nikt cie nie ubije bo niema kto lol2
nie no genialny pomysł ... nie mogliście nic bardziej kretyńskiego wymyślić??
BARIERA PVP ... jak nie chcesz żeby ktoś ci się w walke wcinał to idz na pvp a nie płaczesz ...
według mnie pomysł calkowicie bezsensowny i tj. NIE!!!!!
pozdroo :)
19Fifi64
05-04-2009, 11:17
Oczywiście, że nie. Od czego masz pvp ? Nie chcesz aby ktoś Cię zabijał? Idź na serwer bez pvp... proste i logiczne...
Nie nie nie i jeszcze raz nie czy widzieliscie kiedys na jakiś dobrych otsach granice pvp? no lol ots ma swoj urok kiedy niema bramki pvp a tak to wlaczysz pk i jesli masz dobre pvpe nikt cie nie ubije bo niema kto lol2
Gmmm.. Np Zagan Square ma taką Barierę ;]
Davi Knight
07-04-2009, 19:12
Dobra... Dla niektórych low lvlków może by się to przydało... ALE...
Co jeśli jakiś pajac wybija Ci respy? Ma w nosie wszystkie Twoje groźby, bo wie, że go nie zabijesz. Można by zrobić wyspę z bramką lvlową DO danego lvla, ale czy to na prawdę jest aż tak potrzebne? Sam sobie odpowiedz ponownie na to pytanie.
^Daniel3k*_:*
07-04-2009, 21:41
yyyy głupie? każdy 300~~ lvl by kozaczył, a co żeby go zabić trzeba się rookować? Trochę to fail jest. No ale cóż pomysł jak pomysł. Do dupy xd
Dla małych lvl'i by to było dobre ale jak jakis mały lvl kozaczy do h lvl to on nic niemoze zrobic. Pomysł do dupy...
Silkroad
19-04-2009, 10:31
Nie! A jeżeli już jakaś różnica to 2003 leveli Xddd. Ta bariera pvp to taka głupia propozycja jak zrobić pvp na rooku... Jestem oczywiście na nie, i mam nadzieje, że tego nie wprowadzą, aha... i był taki temat wiele razy, szukaj nie boli.
Orson_Pall
19-04-2009, 10:45
Bezsens. Wiekszasc H-lvli za free Cie nie zabija, szkoda im fragow... jak wyzywasz, wbijasz na respy, dobijasz to sie nie dziw ze Cie zabija.
chyba cie ziomek pojebalo ;// i na chuj to komu ?
Van Destroyer
19-04-2009, 11:30
Bardzo ciekawe sl kosztuje 100cc po którym sie nic nie traci... 100cc to dobre 5-10 min na ms na low lvl wiec nie pierdol... powinni jeszcze zwiekszyc fragi z 2 do 6...
Woder Bone
19-04-2009, 11:43
Jestem na Nie poniewaz jest to serwer pvp!!!!!!!!!!!!!!
Master Shidishi
19-04-2009, 11:46
Nie nie nie i jeszcze raz nie ! Po co to komu ? ; o
Chcesz zeby nie bily cie wyzsze lvle ?
Wypierdalaj na ots Non-Pvp, jestem na nie
Nie żadna bariera, tylko Party!!
To jest pomysł xD
Kapitan Alkohol.
20-04-2009, 18:35
Haha, weź zastanów sie co Ty mówisz. To że Cie bija wieksze lvle to juz nie problem innych ;) Jak ktoś ma mały lvl to niech nie napina to nei bedzie padał - proste.
Jestem na Nie. Elo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.