View Full Version : Propozycja zwi?zana z mlvl na rook
Mam pewien pomysł. Ponieważ nikt jeszcze nie wbił 7 mlvl na rooku.. Moglo by byc tak ze za wbicie 7 mlvl jest jakas nagroda... zrobili by jakis czar atakujacy... zmobilizowalo by to ludzi ktorzy maja np. 6 mlvl... Rozwazcie za i przeciw
Lady Knighter
04-04-2009, 13:32
a sonda?? gdzie jest?? niby o czym mamy rozwazac -.- pozatym po h** te czary -.- jak juz sa dsm/sle/demon shieldy na rook -.-
a sonda?? gdzie jest?? niby o czym mamy rozwazac -.- pozatym po h** te czary -.- jak juz sa dsm/sle/demon shieldy na rook -.-
patrze Lady sie znasz lol, dsmy maja ci co wykonali questa i mja sle, a na Roku nie ma zadnego demon shielda ......-.-
Pampalini
04-04-2009, 13:53
czar z ktorego masz bic potwory ? lol idz sie powies czlowieku, byl temat zeby wprowadzic exure na rooku, raczej nie wypalil ten pomysl -.-' ty chcesz z rooka main zrobic ??
Pozatym gdzie jest sonda czlowieku? jestem na NIE
pozdro.
Roftl Master
04-04-2009, 14:27
Może nie czar, a jakis dziwny item? Np. elven amulet, albo jakis puchar z napisem ,,dla xxx za wbicie xxx"
@down
Nie o to mi chodziło, co ty myślałeś...(Pewnie chodziło ci o goblet z 8.x)
Marcelllo
04-04-2009, 17:55
@up - puchar na 7.6? Gz :)
@topic - mogłoby coś być, niekoniecznie czar ofensywny ale coś co by spalało sporo many ;d
DannRook
04-04-2009, 18:09
A co chcesz, żeby ciskało pełno 1-levelowców na tbi, wosso, ng, blackd, anarchy, ta i bóg wie jakich jeszcze botach przez całą noc i cały dzień?
Chyba nie. W regulaminie nie było wzmianki o tym, że dostaje się na tym otsie jakieś nagrody, więc nie rozumiem tematu.
Dostał coś Sarumar za 2000 level?
Nie? no to sam sobie odpowiedz na pytanie czy będzie jakaś nagroda za 7 mlvl.
Eura nie moze byc to za proste byloby chchesz miec leczenie sie pod hotem idz na 8.4, jak juz mialby byc nowu czar lepiej jakies haste i tak nic nie daje oprocz szybszego biegania no i spalania many.
Ero Senin
04-04-2009, 22:21
Popieram kolege up
Przydałby się na rooku jakis czar na strong haste :d oczywiście od 7 mlvl : x
fijol_95
05-04-2009, 07:54
Lepiej zamiast czaru do atakowania albo (exury) przydaloby sie jakis czar na szybsze chodzenie bo lvle 100+ sie wlocza jak jakies zolwie !:(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.