PDA

View Full Version : Idac Se huncic Na Gs'y zobaczylem pewnego ludzika...

noe89
04-04-2009, 14:12
Szedlem na gsy i patrze a tu ten koles ponownie stoi i puszcza luxa , mowil ze afk wczesnie a teraz stalem i patrzalem siedze afk na bocie treni i mlvl jedzie postanowilem dac to na forum moze cos z tym postanowi Team apo Zrobic....
http://i41.tinypic.com/2mdm45t.jpg
Mialem swiadka Offa, a potem blood przyszedl xD

Lean Khon
04-04-2009, 14:28
No właśnie też go zauważyłem. Koleś ma 40 shielda i 6mlvl na 6 levelu. Na 100% wybotowany.

VEX
04-04-2009, 14:36
buahahha noe teraz to mnie rozjebales ^^
Po 1. 95% graczy na tym OTSie uzywa, uzywalo i bedzie uzywac botow.
Po 2. czlowieku tak sobie patrzylem na Twoje screeny, to masz dziwinie duzo swiatala, nawet pod ziemia ^^ a nawet nie uzywasz magic light wanda, albo torcha (haha) wiec o co Ty masz pretensje bocie ?
Po 3. Jak domagasz sie bana to sam tez powinienes go dostac ;)

DannRook
04-04-2009, 14:36
No właśnie też go zauważyłem. Koleś ma 40 shielda i 6mlvl na 6 levelu. Na 100% wybotowany.
Nie wybotowany, wbił te skille bez trainerów, all na amazon campie :O
Takie coś o niczym nie świadczy, mógł normalnie sobie trenować a wy puściliście spama.

noe89
04-04-2009, 14:56
mam swiatlo nobku bo nie mam 7.6 exe tlyko przerobione na mc bo takie dostalem na penDrive nawet tego nie instalowalem tlyko na zywca wkleilem zal.... ;/

VEX
04-04-2009, 15:48
a kogo to obchodzi jak ty tibie instalowales ?? ulatwiasz sobie gre i to sie liczy.
Co Ty tak ludzi od nobow wyzywasz, kompleksy masz jakies ?
Po prostu zazdroscisz kolesiowi, ze ma wyzsze skile od Ciebie.
jestes jakas swiezyna na rooku i juz sie uwazasz za niewiadomo kogo ^^
zejdz na ziemie bo jestes zwykla ciota ;)

noe89
04-04-2009, 16:24
Nie wybotowany, wbił te skille bez trainerów, all na amazon campie :O
Takie coś o niczym nie świadczy, mógł normalnie sobie trenować a wy puściliście spama.

lol wybilismy mu all, przesuwalismy go, potem ss a typp caly czas puszczal utevo lux, zal.. bez jaj niczego mu nie zazdroszcze bede chcial to posiedze 3 nocki i mam taki skill ale niech nie sciemnia e nie botuje ... zal rob se sam postac a nie program .....

Marcelllo
04-04-2009, 17:43
@Dann - no wiesz... raczej jeśli tak uważasz to zobacz, że kiedy do niego nie napiszę, nawet kładłem koło niego przez 30 minut dsm - ten nic nie napisał ani nie ruszył itemu, a cały czas utevo lux szło -.- ruszałem go i wogóle - 0 reakcji, wybiłem mu kiedyś all potworki - stał i nic...

@VEX - weź się idź schowaj do dp... tak zwany Light Hack jest dozwolony i jest wbudowany w większość klientów tibii :) (Tygrys też używa :D) - LH jest w kliencie, nie jest botem :D

@Lean - popieram w 100%

@topic
Proponuję GM poobserwować go :) I jeśli bot to delete, bo on już tak botuje sporą ilość czasu....

Petticus
06-04-2009, 21:26
a kogo to obchodzi jak ty tibie instalowales ?? ulatwiasz sobie gre i to sie liczy.
Co Ty tak ludzi od nobow wyzywasz, kompleksy masz jakies ?
Po prostu zazdroscisz kolesiowi, ze ma wyzsze skile od Ciebie.
jestes jakas swiezyna na rooku i juz sie uwazasz za niewiadomo kogo ^^
zejdz na ziemie bo jestes zwykla ciota ;)

Za to Ty jestes Pro i nie wiem co jeszcze... To ze ma LH, ktore bylo wmontowane do MC, to nie swiadczy ze ulatwia sobie gre specjalnie... Z reszta co to za roznica, czy ma LH, Czy bedzie uzywac Magic Light Wanda, ktory i tak sie nie konczy??...

A co do Astiza, to powinien dostac bana, bo char wybotowany w 100%...
Czesto spotyka sie ludzi, ktorzy tam botuja...
Wiem bo długooo na rooku gralem :)

noe89
07-04-2009, 07:54
No i cos nowego z botowania, bez przesady koles sobie botuje a wy nic! mozna pomyslec ze jest lepiej traktowany niz inni czyzby korupcja???
nie pozwolcie na to.
Oto ss jak wybijalem mu potworki...
http://i43.tinypic.com/28a1gdv.jpg
A o to po wybiciu i jak puszczal czar ledwo zalapalem...
http://i42.tinypic.com/azihi1.jpg
Duzo osob wie ze to bot, a wy dalej nic, moze pora cos z tym zrobic...

Marik
07-04-2009, 13:02
@noe
wez wyslij temat lub ssa do Tygrysa on sie tym napewno zajmnie
bo tu nikt z Gmow nie zaglada ;s

DannRook
07-04-2009, 23:05
Wiecie dlaczego się tak awanturujecie?
Nie? To ja wam powiem, żal wam dupę ściska, że ktoś może mieć nie wiadomo jakie skille bez jakiegokolwiek wysiłku, też byście tak chcieli ale nie możecie i płaczecie, że on botuje. Nawet jakby to co was to obchodzi, nie przeszkadza wam to go omijacie i robicie swoje...
Pewnie 90 procent z was też by chciało mieć jakiegoś bota no ale tak dla pokazu się zastrzegacie.
Jak tak bardzo to wam przeszkadza to mogę wam dać jakieś boty, chcecie wosso, scara czy NG pod 7.6, żebyście już nie płakali:o

noe89
08-04-2009, 07:15
Dann.. jak nie grasz na roku to ryj, za bota jest ba jest niedozwolony to dlaczego on moze uzywac. po 2 jak by zaczeli na to lache klasc to na servie w tydzien ludzie by nabili po 300lvl up jak nie weicej. pomysl ceny spadaja se nie zarobisz.. jak nie graz na roku to sie nie udzielaj . zegnam

DannRook
08-04-2009, 08:44
Uwierz, że znam rook jak własną kieszeń, grałem tutaj zanim ty wiedziałeś co to tibia.
Dlaczego sam siebie oszukujesz?
Ty chcesz bana dla niego dlatego, że on będzie miał lepsze skille od ciebie i tobie żal dupę ściska. taka prawda:rolleyes:
@down
A co go interesuje, że ktoś ma bota?
To mu w niczym nie przeszkadza, po prostu on też by tak chciał:O

Selrien
08-04-2009, 09:52
Co za banda idiotów...
Chyba widać że koleś ma bota, więc ban mu się należy.

Może zazdrości mu skilli, mlvla czy czego tam jeszcze, ale co Was Up to interesuje... Bot i tyle ;)

noe89
08-04-2009, 18:21
Zebym uzywal vota tez bym mial takie ale nie uzywam i tez bede miec jak nie bedzie mi sie chcialo epxic a skilowac.... zal dann ile ty masz lat dziecko zeby tak mowic gram w tibie 2 lata jak powstala wiec nie mow mi co i jka -.-

Bondi
08-04-2009, 18:28
Noe - więcej pokory...

@topic
Jeśli ma bota, to GM kiedyś go przyłapie... Nie róbcie samosądów...

noe89
08-04-2009, 18:44
pan Up.. juz nie bede dawal ssow, dalem sprawe w inne rece. chyba ze bedzie taka potrzeba . Pozdro ^^

Guest
08-04-2009, 18:51
Zamykam temat ponieważ nie ma tu żadnych konkretnych dowodów. Gracz nie ma obowiązku odpisywać innemu graczowi, jego sprawa co robi. Jeżeli uważacie, że botuje - zgłoście to komuś z obsługi serwera.

Pozdrawiam.