View Full Version : Lagi-.-
Bastek10
04-04-2009, 23:41
Co jest kurfa z serwerem?-.- już ponad 2 tygodnie mam lagi i nic mi się nie zmienia.Nie wiem dlaczego na Apo mam lagi,dziś weszłem na kilka serwerów dedykowanych (7.6 i 8.4) i nigdzie nie miałem lagów tak jak mam na Apo,i mam pytanie co jest do kurdy nędzy z Apo??!Czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć dlaczego na innych serwerach nie mam lagów a jak wejdę na Apo to praktycznie nie mogę nic zrobić?!
Zrób może format?
Formata robiłem dokładnie tydzień temu
No i dowiemy się czy to jest wina serwera czy twojego internetu.
http://i43.tinypic.com/11gu7p3.jpg
KOCHANĄ PRZEZ WSZYSTKICH RODZICÓW NEOSTRADE??
Niestety Neostrady nie mam
Vimpex Drut
05-04-2009, 06:25
Może masz coś z Netem?? Bo ja praktycznie na APO gram po 3-4h i lagów nie mam :D Zrób może format?
DannRook
05-04-2009, 09:21
Start-->Uruchom-->ping www.armia.toproste.pl
Wrzuć ssy z pingami z serwera APO.
Start-->Uruchom-->ping www.wp.pl
Wrzuć ssy z pingami z serwera WP.
No i dowiemy się czy to jest wina serwera czy twojego internetu.
Ja też mam w cholere duże lagi... Moi qmple z rl'a również się skarżą, że się na APO nie da expić...
19Fifi64
05-04-2009, 11:02
Ja też i moi kumple mamy ostatnimi czasy lagi na apo. Nie jest to wina neta bo mamy inne łącza a wcześniej tego problemu nie było.
James Bond
05-04-2009, 12:58
A jaki macie internet? może macie wszyscy KOCHANĄ PRZEZ WSZYSTKICH RODZICÓW NEOSTRADE??
19Fifi64
05-04-2009, 13:05
Ja akurat mam osiedlową sieć, 3mbit/s...
@edit
W dodatku napisałem przecież , że to nie wina łącza gdyż wcześniej nie było takich problemów.
Ja nie mam lagów na servie :)
Zmień dostawce :*
@temat
z Twojego badania pingow wynika ze lagi to masz na wp, a na apo nie powinno nic sie dziac, ale moze tylko tak trafiles...
sprawdz wieksza ilosc pakietow np:
ping armia.toproste.pl -t 100
i zrob screen jak sie skonczy...
silver ghostek
06-04-2009, 13:02
@Mortiis
ostatnio byly kilku sekundowe lagi serva ktore zdarzaly sie dosc czesto i moze o to mu chodzi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.