PDA

View Full Version : Nutka 14-latka - pierwsza jego piosenka.

Ktoś II
05-04-2009, 21:02
Witam

Postanowiłem wrzucić tutaj pierwsza piosenkę mojego brata zrobioną we wrześniu 2008, wtedy miał 14 lat.

Oceńcie i porównajcie z [nutką?] pro ifól hiper sóper miszcza konsolety DJa Cialaka aka Marv Van Loops.

Piosenka mojego brata
http://www.wrzuta.pl/audio/fGpiDruPzB/

Piosenka Cielaka
http://www.wrzuta.pl/audio/jyEDtq3012/marv_van_loops_-_happy

#EDIT
Inna nutka brata.
Maciek nie miał vocalu więc zrobił bez. Z vocalem byłoby 100x lepsze.

http://www.youtube.com/watch?v=8MOLmWvxv5o

Old Szyszka
05-04-2009, 21:08
Nie przebieram za bardzo w tym typie, ale jakoś w ucho wpada ;]. Może czas zacząć słuchać techno :O.

Bosski
05-04-2009, 21:20
Obie chujowe... bo tehnó .

.Artas.
05-04-2009, 21:22
Nie podoba mi się taki rodzaj muzyki, ale Twojego brata lepsza nutka. Cielaka to shit.. xd
Nie chcę go obrażać bo sam bym pewnie lepszego nie zrobił, ale z tego co mi wiadomo to on się w tym już jakiś czas bawi. : o
Pozdrawiam.

!!sQaua!!
05-04-2009, 22:16
Hah ie lubie tej muzyki, ale pierwsze o wiele lepsze od tego drugiego. Posluchajcie co wyszlo w 10-13 sec utworu cielaka. Brzmi to jak polaczenie trąbki z koziej dupy i czegoś ala "unpc unpc"
@NIe chcialem nikogo urazić, pewnie sam bym takiego nie zrobił, ewentualnie zrobiłbym gorsze :P

Fox <3
05-04-2009, 22:27
na mojej noki 3310 lepszy set zrobie :O

Ten koment rządzi. XD

Pierwsze nuta lepsza, ale ta Cielaka porażka. ;f

James Bond
05-04-2009, 22:27
YY ale to są dwa inne style,, cielaka podchodzi mi pod hardstyle. moge sie mylic ale tak odczuwam a twojego brata są słabe przejscia elo zadna mi sie nie podoba ale twojego brata lepszA:P

Mikiel.
05-04-2009, 22:45
to pierwsze jeszcze może być, ale słuchałem 1 min, bo mi psychika padła. To drugie to jakbym jebał młotkiem w ściane na przemian z wiertarką.
Ogólnie ta 'muzyka' jest zjebana

James Bond
06-04-2009, 12:54
Wiesz jak się techno tworzy?

http://www.youtube.com/watch?v=ttnFoOcDRZs

expeert
06-04-2009, 13:55
Nie to, żebym coś miał ale, trening czyni mistrza, cielak dał tą nutkę do oceniania i poprawiania ewentualnych błędów więc nie rozumiem waszej krytyki...

Cielak jest początkującym "remixerem?" nie wiem jak to sie nazywa.

nutka tego drugiego 14 latka, jest lepsza ale może to wynikać z tego iż dłużej sie w tym bawi.

Pampalini
06-04-2009, 14:11
Jezeli mial bym oceniac oba wykonania dal bym oceny takie.
1. 5/10
2. 2,5/10.
... slucham techna ale takich badziewi to nie slyszalem ;O

Wrona
06-04-2009, 14:15
Osobiście jedno i drugie mi się nie podoba ;P tylko posklejane sample, ale 'nutka' Twojego brata się jako tako trzyma kupy... Nawet tego nie oceniam.. :) jak już się uczycie, to nie chwalcie się tym na forum, bo nie ma sensu.. Takie 'produkcje' zachowajcie dla siebie i uczcie się dalej.

^Deduś
06-04-2009, 14:47
Ten koment rządzi. XD

Pierwsze nuta lepsza, ale ta Cielaka porażka. ;f

Ja dalem tego komenta xD to prawda jest...

@topic
no napewno lepsze, ale nie slucham takiej muzyki.

Cielaczek
06-04-2009, 15:30
Że takto ujmę.. JAPIERDOLE. Psujek.. czy Ty naprawdę zgłupiałeś? ;]. Mi w czasie tego jak robie nikt nie powie co zle.. a Ty Mackowi mowisz.. wiec spierdala mi z taka "rownoscia". Staczasz się niżej niż na dno ;-)

Drako o.o
06-04-2009, 15:53
Wiesz jak się techno tworzy?

http://www.youtube.com/watch?v=ttnFoOcDRZs

jak chciales byc fajny to Ci nie wyszlo

--
jak dla mnie to Twojego brata lepsze ale to zaczynacie dopiero wiec nie ma sie co dziwic

!Li!
06-04-2009, 16:20
Psujowe bratowe jest całkiem całkiem, nie ma jednego wielkiego ŁuBuDuBu jak u Cielaka -.-

Oriental
06-04-2009, 16:41
Na początku bardzo fajna muza, ale po 3-4 razie nie idzie tego słuchać. Pozdro.

Ktoś II
06-04-2009, 18:04
Że takto ujmę.. JAPIERDOLE. Psujek.. czy Ty naprawdę zgłupiałeś? ;]. Mi w czasie tego jak robie nikt nie powie co zle.. a Ty Mackowi mowisz.. wiec spierdala mi z taka "rownoscia". Staczasz się niżej niż na dno ;-)

Cielaku, Ty bawisz się w tym dosyć długo, ponad dwa miesiące.
Tą piosenkę Maciuś zrobił po niecałym miesiącu bawienia się w FLu, a ja mu nic nie doradzałem.

Cielaczek
06-04-2009, 18:55
Mowicie tak, że u niego nie ma "lubudubu" bo ja preferuję style bardziej hard. Cóż poradze, że niewielu pojmuje ten rodzaj muzyki ? ;]

EsSaY
06-04-2009, 19:34
Mowicie tak, że u niego nie ma "lubudubu" bo ja preferuję style bardziej hard. Cóż poradze, że niewielu pojmuje ten rodzaj muzyki ? ;]

http://c.wrzuta.pl/wi17900/5e94b0c0001285f347788b4a/roflocopter%20xDxDxD?type=i&key=33iE4iVnfA&ft=f

Obydwa to shity, ale Cielakowe wymiata. xD
Fanfary fan! xD

Porządniacha
06-04-2009, 20:17
Uważam, że język w tej powieści jest nadzwyczajny.

POrządniacha.

Doktor sypki robak
07-04-2009, 09:45
Dwie sie nadaja -.- ale ta 1 jest lepsza, bo to co zrobil ten Cielak to jakis dzwonek z zabytkowego telefonu?

Daaron
07-04-2009, 10:28
Babcia Brzezinka: a te pomidory to o smaku jabłka ta?

@Topic
Nie przepadam za tego typu muzyką jak techno to hardcore np.
Angerfst ;)

^Gpiotras~
07-04-2009, 14:40
CO wy sie wszyscy tak czepiacie tego Cielaka!!

Przeciez on sie uczy tego programu ciekawe co byscie wy zrobili z Fl pewnie nic bo rapu w tym nie zrobisz ani metalu. Wy byscie nawet tego co on zrobil a sie tylko kur. czepiac potraficie. Zrobcie cos sami to sie z was posmiejemy -.-

!top. Druga mi sie bardziej podoba.

Pewnie sie narazilem tym pol forum ale chu. z tym tu i w tibi nie pootrzebuje kolegow bo mam w RL!!

\/Ktośiek
Nie wiem nie znam go no ale powiedzmy ze by to zrobil modek/admin(to co Cielak) To by było jaki ty super pro ivul nauczysz mnie tego?

No wiesz jak zmienia styl jak rekawiczki i sie wszedzie tym chwali to nie zadobrze.

Pytanie on jest tami chwalim dupą ? To nie zazdroszcze xDD

Taka chorągiwa xdd

handlarz_narkotykow
07-04-2009, 16:07
początek piosenki twojego brat był zje*any ale po połowie było już ok, a z cielaka muzy to pośmiać tylko można

Mevil
07-04-2009, 17:05
Ta pierwsza lepsza choc nie slucham techno to i tak pierwsza
Ta druga to zaduzy hardcore xd

Ktoś II
08-04-2009, 10:24
CO wy sie wszyscy tak czepiacie tego Cielaka!!

Przeciez on sie uczy tego programu ciekawe co byscie wy zrobili z Fl pewnie nic bo rapu w tym nie zrobisz ani metalu. Wy byscie nawet tego co on zrobil a sie tylko kur. czepiac potraficie. Zrobcie cos sami to sie z was posmiejemy -.-

!top. Druga mi sie bardziej podoba.

Pewnie sie narazilem tym pol forum ale chu. z tym tu i w tibi nie pootrzebuje kolegow bo mam w RL!!

Mam do Ciebie pytanie. Rozmawiałeś kiedyś z Cielakiem na gg?
On w jednym tygodniu pisze, że robi hardstyle, po jakimś czasie(max.5 dni) mówi że już hardstyle nie lubi i robi electro, potem wymyśla, że będzie kolesiem co zajmuje się pirotechniką i nakupował laserów, po czym chce się pochwalić na DYSKOTECE SZKOLNEJ. Za kilka dni twierdzi że electro to big shit i powraca do hardstyle. Jak Ci zacznie tak o tym pierdolić na gg w kółko to normalnie można dostać nerwicy. To jest już jego któraś z kolei piosenka, kiedyś to remixował HIP-HOP! Jeszcze dobijają mnie teksty, że uczą go profesjonaliści.
BIG NIEPOROZUMIENIE. Cielak i jego przygoda z muzyką, to jak palmy na Antarktydzie.

^Daniel3k*_:*
08-04-2009, 10:41
To tak, żadna mi się nie podoba ;d
Ta pierwsza monotonna a Cielaka to dziwna xd

Ktoś II
17-04-2009, 03:17
ODŚWIEŻENIE z II nutką:
http://www.youtube.com/watch?v=8MOLmWvxv5o

^Deduś
17-04-2009, 06:44
To fajne : D możesz gdzieś wrzucić na download? : >