View Full Version : Wowton Thief >!<
A wiec tak dzis chcialem zakupic buy msh ^^ >!<
I oto Skutki Targowania Sie Z wowtonem :mad: :D
Oczywiscie Bylem Czujny :D
Ale Uwaga Na Tego Thiefa >!<
http://i39.tinypic.com/2ep4or7.jpg
http://i42.tinypic.com/33w48sw.jpg
RADZE NIE KUPOWAĆ NIC OD JEGO >!<
G.R.U.B.Y
06-04-2009, 15:42
Ehhh juz widze nie tylko bot ale tez thief....no cóz jak sie pojechalo cala postac na cave bocie od poczatku roku sie dostalo 6 banow wiec dla mnie w jego sprawie juz nic nie jest dziwne :) Dziecko tyle....
Joker a tak broniles tego kozaka, jak go lalem i widzisz jakby sie to skonczylo a wezcie.
@topic
WOWTON = PIES,BOT,THIEF,WYZYWA OD BOTOW, NOOB
Pink Majster
06-04-2009, 15:58
To jest idiota...xD Jak robisz takie cos musisz zaproponowac duuuzo mniejsza cene... np. msh stoi 10kcc to on mowi ze sprzeda za 5kcc... ty zacieszony chcesz zeby sie nie rozmyslil... daje trade... loga.... daje jeszcze raz z czyms PODOBNYM do msh i akcept ;]
Wowton to naprawde idiota xd
TEN NOOB OJECHAŁ MNIE NA PANDEMCE !!! :confused::mad:
UWAŻAJCIE !!!
to jest nooob on marnuje fragi na 60 lvl xDD
Lol? xd ja kupiłem od niego Pande za 6kcc ;]:p
Ankarius
06-04-2009, 16:51
Zal, wiem że wowton thief bo mnie tez chcial wrobic.
Widać że jakiś noobek z niego bo tak sie nabieraja 200+ levele nawzajem
<lol> i on mysli że nabierze 700+lv<hahaha>
>>Vegos<<
06-04-2009, 16:51
Joker a tak broniles tego kozaka, jak go lalem i widzisz jakby sie to skonczylo a wezcie.
@topic
WOWTON = PIES,BOT,THIEF,WYZYWA OD BOTOW, NOOB
Właśnie.. chciałem selnąć pande a on anuluje i co ? mówi "trade się wali" i mówi podobnie jak do joker..
@Topic
Uważać...
zatex2202
06-04-2009, 16:57
Noo lepiej uwazac na takich pedałów:)
Zatex 1 - 1003
DJ Knight 1 - 333
Night Warrior 960 - 1042
Mc Warrior 80 - 425
Dżablona
06-04-2009, 17:01
on wczoraj chciał mnie tak na pande ojebac mówi ze za 5kcc i ciogle anuluje i w końcu dał mi na trade plate armor
ale sie nie nabrałem ;d
Kosa Sorcerer
06-04-2009, 17:19
Bo to cwel zreszta tak samo jak Połowa Apo ( w tym ja ) ;o Mnie tez chcial oszukac i dal mi blank rune ale sie nie dałem ... ;o Pozdro Cwelu ;*
Devil Mike
06-04-2009, 20:16
Bo to cwel zreszta tak samo jak Połowa Apo ( w tym ja ) ;o Mnie tez chcial oszukac i dal mi blank rune ale sie nie dałem ... ;o Pozdro Cwelu ;*
Ty się Lepiej Kosa Nie Odzywaj Bo Za Chwile Zrobimy Temat Dyskusyjny o Tobie
Thiefie...
Porządniacha
06-04-2009, 20:20
RADZE NIE KUPOWAĆ NIC OD JEGO >!<
Twój język mnie poraża, zanim kupisz coś w Wszechmogącej Tibii, nabij na pałę cały słownik ortograficzny.
POrządniacha.
w0w polonista się znalazł Jestem Dyslektykiem i robię Bledy I Co >?<:confused:
Bravo Dla Kolegi @UP
Polonista
Porządniacha
06-04-2009, 20:43
Dziękuję za brawa, choć dostaje je bardzo często.
POrządniacha.
tedziq08
06-04-2009, 21:35
Porządniacha weź idz brzydalu myślisz że nie robisz błedów bo sprawdzasz 10x tekst zanim zrobisz wyślij odpowiedź i czpiasz się dyslektyków.
@Topic
Ja nie wiem ja można się nabrać na szybko klikaj accept co to za różnica ja nawet jak wiem co to jest zawsze robię look i tak radzę. Pozdrowił.
Dalekowidz84
06-04-2009, 21:42
To jest dzieciak tibii i tyle
A wiem co pisze bo go znałem jakiś czas
P.S. Mam na sell msh jak coś to pisz na prv dogadamy się co do ceny
master kallhi
06-04-2009, 21:43
Wowton to noob.
Mnie również próbował w ten sposób oszukać na p arma... Uwaga na niego .
Albo jest taki głupi albo to xxx owner
^Akynaoo
09-04-2009, 13:24
Pff, rozsmieszasz mnie. Uwazasz sie za pro iwul zlodzieja i oszusta, a tak naprawde zajebales raz czy dwa c arrow i kozaczysz. Jak chcesz sie czyms chwalic to najpierw postaraj sie cos faktycznie zrobic. Jestes po prostu zwyklym psem, ktory wykorzystal to, ze cale forum zapamietalo jak pare lat temu zajebales 1 czy 2 kcc i teraz uwazasz sie za boga oszustow. Wkurwiasz mnie bo tak naprawde nic nie umiesz : p
Btw. wiesz co to cwel?
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj męski
(1.1) pot. potocznie pogard. pogardliwie niemądry mężczyzna, głupek
(1.2) gwara więzienna mężczyzna zmuszany do odbywania oralnych i analnych stosunków homoseksualnych, zwłaszcza w więzieniu
(1.3) pot. potocznie rzad. rzadko mężczyzna świadczący usługi seksualne homoseksualistom
Fajne masz o sobie mniemanie, uwazasz sie za cwela? _._ Nastepnym razem dowiedz sie co dane slowo znaczy, bo znow wyjdziesz na idiote i 'cwela' HUHAUhUAHUAHuAHuHA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.