PDA

View Full Version : 150 - Tata Scixa.

Techniks
08-04-2009, 04:31
Witam ,mam bana na rp wiec postanowiłem zagrać na noob charze.
150:
http://i44.tinypic.com/10cp1t2.jpg
Ots Quest:
- Obstawa ;d
http://i41.tinypic.com/35n0rus.jpg
Z koxem xd.
http://i41.tinypic.com/2r26jvt.jpg
Ps. Mały apel to obecnego ownera Scix'a możesz napisać raport o namelocka dla mnie? xd.
Pozdro:
- Oni wiedzą.; ]
- Boonek - Wyczyszczenie quest'a i pomoc w dobijaniu lvl.

Nifares
08-04-2009, 07:38
AHAHAHA XD NICE NICK ;D Czekamy na namelocka bo nastapi pewnie (kiedys) xd

Gogo 1000 ;p

Master Jedi
08-04-2009, 09:44
spoko ale takie rzeczy jak otejć piszę się odejdź.
uważaj trochę na polskim a będzie dobrze;)

^Daniel3k*_:*
08-04-2009, 10:03
nobuwa!! kurde to Ty zawalałeś mad'a xD
GzGzGzGzGzGzGzGz ;d aha i ja to old horus nie ten pedał tylko ten no wiesz xd
GzGz xd

Pampalini
08-04-2009, 10:04
@2x Up wiesz ze napisal to specjalnie ? lepiej wyjdz z tego forum
Tatus sCiKsAA wbije 1 ka lefel i bendzie ze swoim synem expil na apocalypto xD
Nie no gzz czopie:D go go 200 i bez namelocka :(

Mareczekk
08-04-2009, 10:29
Gratez Tatu$iu Scixa :D GoGo 200

Ps. Kiedy bedziesz expil z synkiem? :D:D

G.R.U.B.Y
08-04-2009, 12:03
Witam ,mam bana na rp wiec postanowiłem zagrać na noob charze.

I ten co botów nie uzywa <lol2> na mnie robil filmiki jak mlevel trenowalem a teraz sam wylapal bana za bota pewnie jeszcze na manaski :) Ja juz wole dostac bana za mlevel niz expic i bic sie z botem hsashashashas Cala postac wybotowana :) Zal mi cie dziecko;]

Buniek
08-04-2009, 13:01
Gratz moj koxie XDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZareX
08-04-2009, 13:50
@Topic

O namelocka sam proś. Jak dla mnie możesz mieć nick obrażający kogo tylko chcesz... Wyjebane mam na to. xD ! Mam postać Scix. Byłem ownerem Viskolveena. I wbiłem Zarexoholikiem 1136 lvl za czasów jak ty zbierałeś puste viale i je sprzedawałeś. ;o

Nick jak nick... Podoba ci się to sobie go miej. : ) Do mojego ojca to się równać raczej nie możesz, bo to przeziomek. Zrób sobie drugim charem nick: Mama Scixa, potem Babka Scixa, a na samym szarym końcu zrób nick: Pies Scixa, bo do tego chyba zmierzasz. :O !

Gz chara. Twoje skille to są tak rozwinięte jak zdania pojedyncze, które tworzysz, a poziom magiczny to dramat. Napisz rozprawkę na temat: 'Jak wbić 91 dista na OTS'ie' : )

@Grubas

Ściśnij pośladki. :<

Kupuj? Nie rozśmieszaj mnie. Ja tylko sprzedawałem kcc, a Scixa wymieniłem za Viskolveena, które dostałem od sąsiada. :O !

Nie gadaj, bo sam ode mnie kcc kupowałeś !

PATOLOGIE to ty masz jak ojciec z roboty przychodzi.

G.R.U.B.Y
08-04-2009, 14:02
@Topic

O namelocka sam proś. Jak dla mnie możesz mieć nick obrażający kogo tylko chcesz... Wyjebane mam na to. xD ! Mam postać Scix. Byłem ownerem Viskolveena. I wbiłem Zarexoholikiem 1136 lvl za czasów jak ty zbierałeś puste viale i je sprzedawałeś. ;o

Nick jak nick... Podoba ci się to sobie go miej. : ) Do mojego ojca to się równać raczej nie możesz, bo to przeziomek. Zrób sobie drugim charem nick: Mama Scixa, potem Babka Scixa, a na samym szarym końcu zrób nick: Pies Scixa, bo do tego chyba zmierzasz. :O !

Gz chara. Twoje skille to są tak rozwinięte jak zdania pojedyncze, które tworzysz, a poziom magiczny to dramat. Napisz rozprawkę na temat: 'Jak wbić 91 dista na OTS'ie' : )

@Grubas

Ściśnij pośladki. :<

Scisnalem i co? Kupuj dalej postacie i kolejne wakacje na APO zaliczysz do udanych haha w koncu z takim ryjem ciezko pokazac sie na miescie...(czyt. WIOSCE)

Do mojego ojca to się równać raczej nie możesz, bo to przeziomek.
A tutaj zaliczylem zgona...Przeziomek bo do wanny wchodzi? Według mnie to jest lekka patologia :)

Techniks
08-04-2009, 15:58
@Topic

Tą postać założyłem jak Ty nie miałeś jeszcze Scix'a wiec nie wiem ocb xD.

Mortalix
08-04-2009, 16:15
Napisz rozprawkę na temat: 'Jak wbić 91 dista na OTS'ie' : )
Aha. ; o
A może poradnik? ;c

14:39 Viskolveen: na solo hcesz?
;OO!! FEJKFEJKFEJKFEJKFEJK!!!!!!!!!!!!1111
@Topic
Gzzz... Pozdro ; PP

Sinixd
08-04-2009, 16:33
Poprawie;] dostal bana za cave bota na orshach :)

Techniks
08-04-2009, 16:37
[08/04/2009 16:34] Xantar -> Tata Scixa was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
[08/04/2009 16:35] Tata Scixa -> change nick to: Royal Sargo

Buniek
08-04-2009, 17:38
Poprawie;] dostal bana za cave bota na orshach :)

Bo napisalem do Mortiisa zeby wszedl w nocy na tibie <lol2> xDD!

Ciasteczkowy
08-04-2009, 17:55
gz jebako ;dd wbijaj lvl i tępimy Kostas Palla :)