PDA

View Full Version : Xantar - wazna uwaga co do Ciebie !

kolega
08-04-2009, 19:56
Opisze sytuacje chociaz jest juz zapozno poniewaz bez chwili zastanowienia otrzymalem bana . Tak wiec zaczne od tego :
1.Spamowalem do czego sie przyznaje !!! (czy nie moglbys napisac zebym przestal i bylo by po sprawie)
2.Zalogowalem sie na drugie konto aby wyjasnic sprawe.
3.Xantar stanoł kolo mnie spytal sie czy juz skonczylem i wtedy !!! uwaga otrzymalem BANA NA IP !!! GRATZ . Poprostu chcialem Ci pogratulowac wspanialego dogadywania sie z graczami oraz rozpatrywania nie do konca wyjasnionych spraw. Wina ,wina oczywiscie ze jest moja "za spamowanie" OK lecz takie sytuacja jak ban na ip i do tego komentarz z Twojej strony byly raczej nie na miejscu. :confused:

Ernesto
08-04-2009, 20:00
dostales bana ktorego mialprawo ci dac wiec w czym rzecz? tu tez przyszedles spamowac?

kolega
08-04-2009, 20:05
ja rozumiem. bana dostalem bo sie nalezalo a przczytalbys moze reszte tej wiadomosci co potem pogadamy tak najbardziej chodzilo mi o ile to stwierdziles o bana na ip.
BYe nie ma z kim gadac .

Exevo knight
08-04-2009, 20:05
Ban był słuszny oczywi¶cie ten pierwszy, Xantar zauważył pewnie, że rozmowa z tob± nie ma sensu bo przecież tutor nie musi dawać ostrzeżeń -.- Ja na jego miejscu bym tak nie zrobił ale go rozumiem. Poza tym, wstydzisz się podać swojego prawdziwego nick`u?
PS: Chętnie bym zobaczył ta drug± rozmowę twoj± z Xantarem :>
@up
Jak nie ma z kim gadać to po co zakładałe¶ temat? -.-

kolega
08-04-2009, 20:22
druga rozmowe czyli po banie ?? oczywiscie ze nie wygladala za najprzyjemniejsza lecz slowa takie jak wulgaryzmy nie padly z mojej strony.bo zapewne o to Ci chodzi xD a po co Ci nick ?? :>

DannRook
08-04-2009, 20:27
Najpierw spamujecie a potem z płaczem na forum, co nie?
Po co piszesz tutaj post?
Nie musiał cię w ogóle upominać, wystarczy, że widział jak spamujesz i ci wlepił bana a to, że go denerwowałe¶ na raport rule volation to dostałe¶ bana na ip.
Nie martw się ban na ip trwa 1 dzień.
Po co w ogóle spamowałes?

kolega
08-04-2009, 20:32
tylko dzien ?? :D aha oj ztreszto tez sie wku....ilem takze sie okaze po banie ;)))

Xantar
08-04-2009, 20:33
Nigdzie nie jest napisane, ze musze dawac ostrzezenie. Moge banowac bez ostrzezenia. Dziwisz sie, ze dostales bana na IP? Zastanow sie w jaki sposob do mnie pisales. Rozmowy nawet nie bylo z tego co pamietam...

http://i40.tinypic.com/2z8uvr5.jpg

Wybacz, ale nie pozwole sobie na tego typu odzywki. BTW dlaczego klamiesz, ze nie uzywales wulgaryzmow?

#down
Moderator odpowiedzialny za ten dzial musi zamknac temat.

kolega
08-04-2009, 20:34
takie male pytanie na koniec postu jak go w ogole zakonczyc (jak widac poczatkujacy)

Xantar - ok to mnie ponioslo i za to sorry wielkie ;)
a moglbys powiedziec ile ten banik trwa na ip ?? ;]
Przepraszam ;)

Edzio Wariat
08-04-2009, 20:40
xanatar tej 2 decyzji nie rozumiem ale ta pierwsza wogule nie ma co krytykowac ale po co zrobiles ten temat masz ctr+r od tego jest to !!

kolega
08-04-2009, 20:43
to ile ten banik :( ;]
i taka mala podpowiedz do Gma ;d moze jak wyswitla ze jest ban na ip to zeby wyswietlal na ile tak samo jak na chara ban ;)) tak pozdro Temacik do zamkniecia. ;)

Mc Maciek
08-04-2009, 21:04
Ban na IP jest zawsze na 24h. kolega, nie pisz double postów, używaj opcji Edit.

Zamykam.