Zaloguj się

View Full Version : Wysy?aj maile z dowolnego adresu.

ByOuT
10-04-2009, 13:51
Witam.

Z powodu braku zajęć, nudy postanowiłem napisać prosty skrypt, który wysyła wiadomości e-mail z dowolnego adresu, tak z dowolnego! Jeżeli włożysz do tego trochę swojego wysiłku intelektualnego możesz uzyskać... (chyba nie muszę mówić co ;))
Wiadomość (testowałem na Gmail, Hotmail) wygląda tak jakby została wysłana z innego dobrego e-maila. Nie ma tam załączników, nic! ;)

Jeżeli stroną zainteresuje się szersza grupa osób to w najbliższym czasie napiszę skrypt umożliwiający wysyłanie wiadomości SMS z dowolnego numeru. To będzie raczej obarczone opłatą, lecz nie dużą.

PS. Każdy pro ivul hacker, który będzie chciał wchodzić w źródło strony i zapierdolić skrypt to z łaski swojej proszę o nie robienie tego. Nie chce mi się kodować całej strony aby Tibijczyk nie wiedział o co chodzi...

Zapraszam do komentowania i wypisywania napotkanych błędów.

† Undertaker †
10-04-2009, 13:54
Kto zaspamuje bosch@go2.pl ?

#Edit.
Stronka już nie działa ? <3

Wujek Margoth
10-04-2009, 13:54
No komuś może się na bank przydać :P Poźniej zobaczę co to potrafi : )

Semp_XD
10-04-2009, 13:57
zaspamujcie mi sempaczx3@wp.pl plis

Ishaus
10-04-2009, 13:57
Ktoś ci zraportował stronę, do 000webhost'u :S Zakoduj ją i dodać 'cooldown', bo inaczej ktoś się dorwie i do twojego maila ;d

ByOuT
10-04-2009, 14:01
Sorry, już ok :-D Po prostu administracja sprawdzała stronę i zostanie ona RACZEJ usunięta, już nowy URL ;)

@EDit

No teraz to juz 100% ok :D