PDA

View Full Version : PACC z mojego konta na konto kolegi?

Busst
10-04-2009, 21:51
Pytanie brzmi, czy jeżeli zaloguje się na moje konto, po czym w danych wpiszę numer konta oraz nick kolegi, wtedy PACC pójdzie na jego konto, czy konto, z którego zamawiany był PACC?

Dalekowidz84
10-04-2009, 22:47
Nie
Bo Mortiis Cie nie lubi ;<
Znaczki Znaczki Znaczki

Mortiis
10-04-2009, 23:02
Prosze nie dokonywac zadnych zmian w numerze zamowienia, poniewaz pacc nie zostanie wtedy w ogole aktywowany i bedzie trzeba sprawe wyjasniac.
Jezeli chce Pan oplacic zamowienie kolegi to wystarczy ze kolega zlozy zamowienie i poda Panu pelny numer zamowienia które złożyl, a Pan dokona wplaty za to zamowienie.

Drongal
12-05-2009, 13:18
Ja mam inne pytanie w tyule zamuwienia musze napisac nr zamuwinia?

Kolbas
12-05-2009, 13:27
@up

Za każdym razem! Bez nr zamówienia nie aktywują premium account.

Drongal
12-05-2009, 13:46
Aha . To mam naprzykal tytul NP; PApla , ............ tu numer zamowinia ?I to nie zalezy np do jakiego banku wysle przez poczte? jak sie zalogowalem na konto i dalem pacc i wypelnilem all potem wyskoczyly mi dwa kwitki to obojentnie do jakiego wysle?

Mc Maciek
12-05-2009, 15:27
Aha . To mam naprzykal tytul NP; PApla , ............ tu numer zamowinia ?I to nie zalezy np do jakiego banku wysle przez poczte? jak sie zalogowalem na konto i dalem pacc i wypelnilem all potem wyskoczyly mi dwa kwitki to obojentnie do jakiego wysle?

Tak, obojętne na jakie konto. PACC tak czy siak dojdzie, oba konta należą do Mortiisa.