View Full Version : Guild z Rookgardu :)
Vimpex Drut
11-04-2009, 15:11
Pamiętacie jeszcze stara ale bardzo fajna,pomagającą nowym i naj na rooku guild? "Pomagamy nowym"? Chce ja odnowić inv będzie od 50 lvl'a:)
Kto jest za? Pisać:D
A modów proszę o nie zamieszczanie tego tematu w dziale guild!Please
Enderill
11-04-2009, 15:16
Jestem za jeżeli bedziecie pomoga małym "leffelom" :D
Vimpex Drut
11-04-2009, 16:42
No wlasnie o to chodzi ze bedziemy pomagac nowym :pp
Ja mogę dojść ;p W końcu zostałem na rooku żeby pomagać nowym ;p
Pisz do Real Rook (85 lvl )
Old Capitan Rook
11-04-2009, 19:27
Ja chetnie też dojde do tej guild ;) wiesz gdzie pisać ;) xD
Rook.Men.Mariusz.
11-04-2009, 19:29
Załóz sobie taką gildię i pomagaj nowym jak tak Ci się to podoba.
Pomożesz nowemu i zaraz fri itans pliks !11.
Jestem na nie.
Vimpex Drut
11-04-2009, 20:14
Co ty od razu free?To będzie polegać na tym ze np.Będziemy pomagać w rożnych questach, pokazywać respy, czyścić questy itp. A free items odpada!
Zumun Rooker
11-04-2009, 20:15
Jestem na niee.
Uwazam, że .... powinna byc duza gildia, ale nie taka nazwa. Zobaczy noobek i zaraz fri itanz plaxxxorR!11 ...
Jestem na niee.
Uwazam, że .... powinna byc duza gildia, ale nie taka nazwa. Zobaczy noobek i zaraz fri itanz plaxxxorR!11 ...
Już jest porządna gildia- Elita Rookgardu...
@Topic
Sam kiedyś założyłem ów gildie, (Pomagamy Nowym) ale z braku czasu
nie troszczyłem się nią i się rozpadła.
Idea takiej gildii jest bardzo szlachetna- przypomina po co ktoś został na rooku-
By pomagać nowym oczywiście.
Jeżeli czujesz taką potrzebę powstania tej gildii to ją poprostu załóż,
lecz nie dołączę do niej bo mam swoją.
Moim zdaniem jest to dobry pomysl poniewaz, przynajmniej jakas z gildi na rooku pomoze poczatkujacym w qestach na items i takie tam. Ale niezgadzal bym sie z tym aby gildia dawala itemkim jak ktos poprosi jakis noob "Plix Items".... To by byla troce przesada jeden by dostal a potem by ccialo z 20 osob .... :eek: to jest moje zdanie.
Bastek10
11-04-2009, 22:41
Jeśli założysz gildie to możesz dać mi inva
Antonio Rookstayer 66 lvl
Lady Knighter
11-04-2009, 22:54
jeżeli chcesz to ja mogę się dołączyć (44 :[) jeżeli ty chcesz :) a jak już pomagamy to ja czyszcze questy :)
DarthWawa.
12-04-2009, 09:27
wiecie co, jak wimpeks ma byc liderem, to ta gildia raczej bedzie odstraszac graczy. : s
jak chcesz to zaloz gildie i zapraszaj ludzi ... ale i tak 80% ludzi z gildi nie bedzie pomagac w questach ... tak to juz jest ;]
juz to widze!! napewno bedzie tak ze np. jakis nowy powie Pokaz Respa PLIXX!! a ten ktos powie idz do (np. capitan rook) on ci pomoze!
NIEEENIENIENIENIENIENIENIENEINIENIENIE!!!!!
Vimpex Drut
12-04-2009, 16:17
O em gie kto będzie w pobliżu idzie a nie ze np. Ja będę expic a ktoś będzie w guild w depo i każe mi iść ?:D
Przyjmiecie mnie mam 46 lvl na rooku jak cos napisac tu na PW bo pewnie zapomne tu wejsc ale tu tez nie zaszkodi napisac czy mnie przyjmiecie
Vimpex daj mi inva ;)
<znaczki><zanczki>
Druid z Armi
18-04-2009, 16:13
Chętnie bym się dowas przyłączył, ale sądze, że noobki (low levele w gildi i nowi gracze) odrazu zaczną "ejj plz poblokasz mi ghosty", "dasz free items", często daje free items, ale nie 24h/na dobe. Jednak nie chcem i nie wysytłajcie mi invite :D
Enderill
25-04-2009, 12:49
JA tez moge dolaczyc pisz do Johnny Wooker PZDR 55 lvl
Elo
Przyjmiecie Mnie
Jak mam
46 lvl
:):):):):):):):):):):
Prosze
Dziekuje
xD
Rey Mysterio
25-04-2009, 19:23
bedziesz zakladac ta gildnie bo bym z chcescia do niuej doszedl napisz tu vimpex no nie bo nic nie piszesz czy ja zrobisz czy nie albo zrob ktos ja inny bo ja nie chce a by sie przydala bardzo no nie
Jestem za ! ja zawsze pomagam low lvla ... szybko trafic do temple HSUASHAUSHUAS
DarthWawa.
26-04-2009, 14:00
bedziesz zakladac ta gildnie bo bym z chcescia do niuej doszedl napisz tu vimpex no nie bo nic nie piszesz czy ja zrobisz czy nie albo zrob ktos ja inny bo ja nie chce a by sie przydala bardzo no nie
lol hax jestes. xddddd
tak jak mowilem, jak ktos zobaczy vimpeksa gdzies to odrazu ucieknie wiec gildia nie ma sensu .-.--
Vimpex Drut
28-04-2009, 15:31
Gildia będzie istnieć tylko jeszcze wbijam parę lvl na main i na rooku robię guild.
@Darth Wawa
Ta guild ma sens, sensu to nie ma to żebyś tu wchodził do tego tematu!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.