View Full Version : pytanie dotyczace pliku?
White Toxic
11-04-2009, 20:26
Mam takie pytanie : Czy w pliku rejestrze moze byc keylogger? Prosze o odpowiedz jak najszybciej!
TAAAAAAAAAK! Może on ci np. zablokować menadżer, wyjebać pliki systemowe ; )))
White Toxic
11-04-2009, 20:44
up nie bardzo mnie chyba zrozumiales ja pytam czy moze byc "KEYLOGGER" czy moga mnie przez to schakowac
~~~Shadows~~~
11-04-2009, 21:18
nom... o ile mi sie wydaje on zapisuje se te klawisze co naciskasz (nie bić plx nie jestem pewnien) i na e-mail wyjechuje ale wiem jedno napewno zhakować przez to mogą
.Khuramek.
12-04-2009, 08:26
Klawiatura ekranowa;] albo wpisuj haslo tak ze jak masz np. Marcin123 to wpisz. "rcin"przesun kursor wpisz "Ma" i potem znow przesun kursor i 123
KozaQ ZiooM
13-04-2009, 20:04
to jest prawda że klawiaturę ekranową keyloggery nie widzą? Bo mam hara na apo w h** kasy i mam keyloggera a dawno nie logowałem na hara i czy jak zaloguję się przez tą klawiaturę to nie shakuja mnie? :D
@top.
Tak keylogger może być i shakować mogą cię ;p
Mam takie pytanie : Czy w pliku rejestrze moze byc keylogger? Prosze o odpowiedz jak najszybciej!
Pliki rejestru nie mogą zostać zainfekowane, ale mogą posiadać kod który sam w sobie będzie przesyłał wyciągi z klawiatury.
#UP
Większość keyloggerów ma opcje przeglądania schowka, zatem klawiatura ekranowa nic tu nie pomoże. A keyloggery, a raczej malware, które przesyłają dane logowania tibii wyciągają swe dane z config'a przesyłanego do serwerów logowania.
adrianeq :)
13-04-2009, 20:26
Błąd jest :p nie plik rejestru :) W rejestrze nie może być ukryty keylogger bądź
trojan :] Może tylko się odpalać automatycznie z pozycji run albo runonce ;] Keyloger to plik wiec nie moze byc ukryty, chyba że w folderze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.