View Full Version : Arena z Monsterami.
Chcialbym zlozyc propozycje, ktora jest arena na zaluzmy 10 miejsc(Nie na kazdym kazdym ktos musi stac) wiec moze byc np. 6 na Omena ;d;d;To jest tylko propozycja, lecz mysle ze fajnie by bylo isc np. na sky ubic swojim teamem/gildia jakies dobrego potworka. KoMenT
@edit
Kapitan Alkochol zgadzam sie ;d Miasto PaCC bo 100lvle bd chodzily z qumplami 1k z RL moze na omena i co... Bloczyc bd .... Np. CoD, AnK, ExP :D
xxXTibiomanxxX
12-04-2009, 13:44
Chodzi ci o to o czym wspomniałem już w innym temacie?
Że kilka osób może iść na jakiegoś potwora bez żadnych konsekwencji?
Jeśli tak to zgadzam się :)
@edit
właśnie wahałem się nad zrobieniem tego tematu ;)
@up
Nie chce spamowac ale tak chodzilo mi o to. Zobaczylem to w innym temacie, a nie widzialem takiego tematu wiec postanowilem go zrobic ;d
Wg. Mnie to bardzo dobry pomysł i było by Ciekawie jak np. kilka osób na Omena ;)
Cicia <3
12-04-2009, 21:58
Yhmm .. pomysł dobry :) Było kilka, milionow takich propozycji i ta także nie wejdzie w życie... mimo tego ze pro. fajne ale nie licz na cuda :)
Pzdr.
Alvaster
12-04-2009, 22:00
Idalny pomysł bardzo mi się podoba oby więcej takich pomysłów :P
Cicia <3
12-04-2009, 22:12
@Up.
Przyszedłeś do tego tematu nabić posta?
Wprowadź coś do tematu a nie że "super elo cool".. jezeli nie masz nic do powiedzenia to poprostu zaglosuj w ankiecie i nie pisz nic pod tematem..
Pozdro.
Vrangsinn
12-04-2009, 23:24
up#: Przyszedłeś tutaj, po to żeby nabić posta ;c?
Imo, że nie gram chwilowo na 7.6, dobrą rzeczą by było wyskoczyć z sioherem na jakiegoś potwora by wypróbować ile zwaścimy z, a ile bez xd. taki mały przykład
handlarz_narkotykow
20-04-2009, 18:13
To jest dobry pomysł żeby na arene z potworami dało się wejść w kilka osób np. ztestowac tego omena lub apocalypto itp. (wlasciwie to jest omen na arenie?)
Kapitan Alkohol.
20-04-2009, 18:39
No naprawde pomyslałes ;) Kozacki pomysł, mozna by tak przygotowywac sie i opracowywac taktyke na questy, ale takowa arena powinna byc na jakims miescie pacc bo w city nooby beda blokowac i isc na np omena.
Mi się ten pomysł podoba, ale jak zwykle znów będzie sporo newbie, którzy będą blokować wejście, aby nie wszyscy członkowie gildi weszli. Ciężko na armi wprowadzić coś co uniemożliwiałoby rozpowszechnianie destruktywnego zachowania.
Składanie propozycji w tym dziale to jak próba przekonania ściany do tańca.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.