Zaloguj się

View Full Version : Silver key quest

matiwo951
12-04-2009, 17:28
Witam
Niedawno kupiłem pacca i pojechałem na wyspę Expgard. Niestety "zgubiłem" silver keya. Dowiedziałem się, że jest na niego quest za NPC Cody. Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Potem pomyślałem, że może jest potrzebny kilof. Poszedłem do sklepu, lecz nie ma go w sprzedaży. Proszę podpowiedzcie mi jak dostać się na tego questa. Z góry dzięki.

Pozdrawiam

.Khuramek.
12-04-2009, 17:34
Na questcie jest do zabicia Demon. to jest na samym dole tam jak sie sprzedaje rubiny itp to ztylu skosem idz. i w dziure
ale najlepiej kupic u cody'ego za 1 cc

Jasium
12-04-2009, 19:21
Idziesz Od statku cały czas w dół i pomiędzy budynkami bedzie 1sqm przejscia przechodzisz zabijasz 2 wild warriory schodzisz na dół jest demon zabijasz go idiesz dalej jest quest na keya potem są drzwi i masz questa na horned helmet ale bez 200+ lepiej solo nie chódz na horned hełma.

Cremacerek
12-04-2009, 21:25
prosta sprawa, temat uwazam do zamkniecia

GladeQ
13-04-2009, 11:03
Między Guild Masterem a Jubilerem masz przejście. Masz do zabicia Elder Demona i Wild Warriory.
@Jasium
Nie pierdol, bo jak tam można już na 120lvlu to ujebać.... (Horned Helmet Quest)

Crazzol
13-04-2009, 11:50
Idziesz Od statku cały czas w dół i pomiędzy budynkami bedzie 1sqm przejscia przechodzisz zabijasz 2 wild arriory schodzisz na dół jest demon zabijasz go idiesz dalej jest quest an keya potem są drzwi i masz questa na horned helmet ale bez 150+ lepiej solo nie chódz na horned hełma.

:) dobrze napisane :p :D:D:D:D:D

Domcio
15-04-2009, 20:17
jak jestes na expie idziesz na dol i masz caly czas masz do zabcia 2 wild warriory tam na dole masz do zabcia elder demca jak zabijesz idziesz po nagrode ale nie radze ischodzic tam na dul jak nie masz 160 lvl bo pandiesz bo tam jest orsz i nie mozesz wyjsc ;p