PDA

View Full Version : ?a?oba Narodowa...

xD Lukki xD
13-04-2009, 13:46
Ogłoszono trzydniową żałobę narodową:
http://wiadomosci.onet.pl/1951529,11,item.html

Jak dla mnie jeden wielki śmiech na sali, ogłaszać żałobę narodową bo spaliło się 20+ osób, wiadomo że rodziny i osoby które było blisko z tymi którzy zginęli w pożarze tego zakichanego hotelu będą mieli żałobę, ale żeby ogłaszać żałobę na cały kraj?
Więcej ludzi dziennie ginie na polskich drogach, ale tego nikt nie widzi, a giną bardzo często przez zły stan dróg w naszym kraju. Czyli wychodzi na to że codziennie powinniśmy mieć żałobę narodową.
Tyle z mojej strony i czekam na opinie innych na ten temat.

Kamor is Back
13-04-2009, 13:57

Jak dla mnie jeden wielki śmiech na sali, ogłaszać żałobę narodową bo spaliło się 17 osób, wiadomo że rodziny i osoby które było blisko z tymi którzy zginęli w pożarze tego zakichanego hotelu będą mieli żałobę, ale żeby ogłaszać żałobę na cały kraj?
Więcej ludzi dziennie ginie na polskich drogach, ale tego nikt nie widzi, a giną bardzo często przez zły stan dróg w naszym kraju. Czyli wychodzi na to że codziennie powinniśmy mieć żałobę narodową.
21 sie sfajczyło (xd)

Moim zdaniem to tez lekka przesada,bo to nie byla katastrofa,lecz głupota człowieka (bądz wadliwa konstrukcja).

Bastek10
13-04-2009, 15:05
Dla mnie jest to pożar jak pożar,tylko ze więcej osób straciło życie.
Lecz ja sądzę ze żałoba narodowa tutaj nie jest potrzebna.

Roftl Master
13-04-2009, 15:41
,,Prezydent ogłosił żałobę narodową"
A że za prezydenta mamy wiadomo kogo, to nie mogło być inaczej. Jakoś gdy Kaczka nie był głową państwa, to żałoby były rzadziej...

666
13-04-2009, 15:42
No chyba cos Mu sie wali w glowie ; /
Zaloba ?
n/c
I zaś nic nie bedzie w TV fajnego a na cyfrze bd cos ?

Emelianenko
13-04-2009, 15:57
Jak tak bardzo cię boli, że jest żałoba narodowa z tego powodu to na chooy zakładasz ten temat i żalisz się tym na forum tibijskim gdzie tu przedział wiekowy 10-15 lat (mieścisz się) tragedia straszna i na tym się kończy tyle osób poumierało w święta ! matki, ojcowie, dzieci, rodzeństwa po prostu straszne ;| brat chciał ratować siostrę kazał jej skakać z 2 piętra nie skoczyła i spaliła się żywcem.

^Gpiotras~
13-04-2009, 16:08
chyba 22 osoby.

NO ale...
dzienie ginie ok.10-15 osob w polsce i nic nie robia a to jest tragedia bo 22 osoby umarlo na raz...

Według mnie slusznie jest zrobiona ta zaloba narodowa.

Jedno mnie irytuje po co prezydent i premier tam razem pojechali wystarczyl by jeden -.-

[.l.]Korupcjonista
13-04-2009, 16:14
Nie rozumiem dlaczego wprowadzili żałobę. Jak już napisałeś, co święta ginie ponad 30 osób w wypadkach drogowych i jakoś nie ma żałoby narodowej.
Prezydent to zrobił by "zaistnieć" ale mu raczej nie wyszło :<

~~~Shadows~~~
13-04-2009, 16:16
tak bywa... raz jak rozpizgał sie samolot była żałoba na 1 dzień (bodajże z 40 ludzi padło) a 3 dniowa za 22 ludzi ? Owned

Ardo
13-04-2009, 16:34
Pomyśl jak by ludzie widzieli prezydenta gdyby czegoś takiego nie ogłosił?
Okazało się że nas obywateli ma głęboko w dupie (pewnie ma ale ...)
Albo pomyśl jak się czują osoby którzy w tej tragedii stracili swoich bliskich?
lub Ci którzy to przeżyli?..........

I zawsze gdzie jest Kaczor jest i Donald :D

xD Lukki xD
13-04-2009, 16:38
@up
Właśnie widzą prezydenta jako człowieka, który wykorzystuje czyjeś tragedie tylko po to, aby się pokazać.

Jak tak bardzo cię boli, że jest żałoba narodowa z tego powodu to na chooy zakładasz ten temat i żalisz się tym na forum tibijskim gdzie tu przedział wiekowy 10-15 lat (mieścisz się) tragedia straszna i na tym się kończy tyle osób poumierało w święta ! matki, ojcowie, dzieci, rodzeństwa po prostu straszne ;| brat chciał ratować siostrę kazał jej skakać z 2 piętra nie skoczyła i spaliła się żywcem.

Niestety od 2 miesięcy nie mieszczę się w podanym przedziale wiekowym... przegrałeś.
Masz racje, jest to forum tibijskie, ale dział Real Życie jest chyba miejscem, aby dyskutować o takich rzeczach, a swoją opinię zawsze i wszędzie mogą wyrazić nawet Ci najmłodsi, nikt im tego nie broni.

Hail Szatan =|
13-04-2009, 16:52
Drah matkojebco... Wypierdalaj do Łopaty, bo wiesz z twoim intelektem i szkołą (only gimnazjum) to tylko łopata/betoniara. <buziaczki>

@ topic
No i pooglądałem sobie filmy w tv... Czy ja wiem czy to sluszna ta żaloba?

Ktoś II
13-04-2009, 16:53
Pan który ogłosił żałobę narodową jest kompletnym idiotą.
Ogólnie to przesadził.

Tettii
13-04-2009, 19:39
@up
nie wystarczyło przesadził, od razu musiało być że jest idiotą. szkoda mu ludzi i ma możliwość to czemu nie? może robi to tylko po to aby popatrzeć jak błaźnią się ludzie na chociażby forum takim jak te. ; )
@Hail satan
Co masz kur wa do Draha? jak już ktoś ma inne zdanie niż ty to wyzywasz? -.^
@topic
Dla mnie wprowadzenie tej żałoby to takie 50/50. Jak już to zrobił to nie ma co krytykować, dla zwykłego Polaka to i tak nie robi wielkiej różnicy czy ona jest czy nie ma. No może onet jest na czarno..:S Tyle ludzi zginęło w bardzo uroczysty dzień to chyba można uczcić jakoś pamięć o nich?

Tre Cool
13-04-2009, 19:43
Bo prezydent jest idiotą? :< Przecież to tylko chwyt, żeby pokazać społeczeństwu, że go to obchodzi. ;/ Czekam na żałobę narodową z powodu śmierci kota Jarka K.

GladeQ
13-04-2009, 20:09
Ciekawe czy gdyby był tam ktoś z waszych bliskich czy też byście gadali "ale mi to katastrofa"... Zastanówcie sie troche... Ta tragedia mogła dotknąć każdego z nas!!! Może i prezydent chciał zaistnieć ale ja uważam, że dobrze zrobił. Wszyscy jesteśmy Polakami i powinniśmy sobie współczuć. Dzieciaki teraz płaczą, bo nie obejrzą filmu w tv ;OO pouczyli byście sie lepiej...

Postawcie się na miejscu poszkodowanych cwaniaki

@[.l.]Korupcjonista
Nom ale zauważ, że wypadki są spowodowane zazwyczaj z głupoty kierowców. A Ci ludzie niczym nie zawinili.

@~~~Shadows~~~
Ciekawe czy dla Ciebie był by to taki owned jakbyś Ty tam był :)

Domin Any
13-04-2009, 20:29
Teraz ktoś zginie w wypadku i żałoba będzie dla całej Europy :) Choć z drugiej strony gdyby mi ktoś umarł to bym tak nie gadał ale żeby dla całego kraju? To chyba lekka przesada.

@Emalianenko
Mam przez to rozumieć że ten kto nie jest przy kasie jest nikim? :(

Hail Szatan =l
Kogo udajesz? Twojego psa ? Robisz to lepiej niż on =,=

Maly down
13-04-2009, 20:53
P.S. Na bramce w 2 weekendy zarobie więcej niż twoi starzy razem wzięci mają wypłaty, więc morda w miskę kocie.

Nie mam do Ciebie nic, ale powiem że takie teksty, to już wg. mnie przesada, bo nikt nie ma wpływu na to, czy urodził się w biednej czy bogatej rodzinie.

A co do tematu, to nawet nie słyszałem o tym całym wypadku o.0 Ale czy żałoba narodowa była potrzebna? Nie wiem, nie mam zdania. Być może jest to przesada, ale szczerze nie bardzo to mnie (i nie tylko mnie) obchodzi.

Pozdrawiam.

Emelianenko
13-04-2009, 20:59
Nie mam do Ciebie nic, ale powiem że takie teksty, to już wg. mnie przesada, bo nikt nie ma wpływu na to, czy urodził się w biednej czy bogatej rodzinie..

Poniższym cytatem szmaciarz przesadził i tyle :) wystarczający argument.

Oj Drahuś Drahuś widzę tatuś obrobił parę banków zanim go zapuszkowali : /

@Emalianenko
Mam przez to rozumieć że ten kto nie jest przy kasie jest nikim? :(

to tylko tyczyło się tego kundla..

.Verrier
13-04-2009, 21:04
e-napinke tresowałeś chyba razem ze znajomymi na osiedlu ;]

0wn3d XD

@topic
Według mnie nie potrzebna ta żałoba. Oczywiście głeboko współczuję rodzinom zabitych ale wg mnie to nie powód żeby ogłaszać żałobę zaraz ... Zrobił to pod publike i tyle.

Pontius
13-04-2009, 21:21
Ja mieszkam 13 km od Kamienia Pomorskiego... Konkretnie w Miedzywodziu...
Ten hotel byl zbudowany z jakiegos chujowego materialu i sie szybko spalil.
Strazacy to jeden wielki zal, zamiast ratowac ludzi to przesuwali rowery, byla 1 drabina, ktora siegala na 1 pietro, a ludzie byli tez na 2 i musieli skakac. Strazacy tutaj to zal, nigdy u nas sie nic takiego nie stalo i zaden strazak nie wiedzial co mial robic (byl osrany po pachy)... Zobaczcie na Lecha Kaczynskiego, premier Tusk przyjechal to on zeby nie byc gorszym tez sie wjebal do Kamienia i w dodatku oglosil zalobe narodowa na 3 dni... Bez przesady zeby zalobe narodowa oglaszac... To nie papiez zmarl... Gdzie Tusk tam i Lechu by nie byc gorszym. To co mnie najbardziej oburzylo to to, ze 1 drabina kosztuje 2,5 mln zlotych... Sama odbudowa hotelu to okolo 4 mln zlotych... Ja jebie, zeby drabina kosztowala tyle co dom -.- Przesada na maxa... Wspolczuje wszystkim ludziom, ktorzy musieli ogladac to cos okropnego ;/ Chujowo tak teraz pojechac do Kamienia i ogladac to miejsce gdzie zgineli ludzie... Moze tam byl nawet jakis moj znajomy... =/ Chujnia na maxa

#EDIT
To ze nasz kochany Lechu oglosil zalobe to nie jest grzech. Wyluzujcie to jest straszne, zgineli ludzie... Wiec obwinianie prezydenta o to, ze oglosil zalobe nie przywroci zycia tym ludziom =/

G.R.U.B.Y
13-04-2009, 21:43

Jak dla mnie jeden wielki śmiech na sali, ogłaszać żałobę narodową bo spaliło się 20+ osób, wiadomo że rodziny i osoby które było blisko z tymi którzy zginęli w pożarze tego zakichanego hotelu będą mieli żałobę, ale żeby ogłaszać żałobę na cały kraj?

Popieram :)

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

Doktor sypki robak
14-04-2009, 08:46
To nie jest forum do tego typu konwersacji, ale skoro juz powstał taki temat to moim zdaniem bardzo dobrze! Dla rodzin poszkodowanych jest to bardzo ważne. Pomoc finansowa psychologiczna oraz swiadomosc tego ze nas to tez interesuje. Postawcie sie na miejscu tych rodzin -.- .
Prezydenta jakiego mamy to kazdy widzi, ale tym razem to była bardzo dobra decyzja.
Jeszcze tylko chciałbym zobaczyc jak wywiązuje sie premier Donald Tusk z swojej obietnicy (kilku milionów złotych dla rodzin poszkodowanych i mieszkanców którzy stracili dach nad głową

Cielaczek
14-04-2009, 09:22
Pan Doktor ma racje. Zagadzam się z Nim. Zamiast iść pomodlić się za te osoby, to taki Luki (pozdro xDD) zakłada temat o bezsensownej tematyce..

Lady Knighter
14-04-2009, 09:30
kiedy to było hmmm........ nie pamiętam ale było coś takiego:
jechali Austriacy gdzieś tam pod zakopanym na jakąś górę autobusem to jeszcze jeden wyjechał z polakami i się zderzyły i zginęło wtedy z 35~ osób i ***** nie zrobili żałoby -.- żal.pl/jebanych/cweli=w-polsce!co?nie$ogłosili-żałoby.php-gdy/zmarło/35~osób+ -.-

Martin16
14-04-2009, 10:10
Kurde co wy gl piszecie ? : O Płaczecie, że zrobili żałobe ?? Powinniscie płakac że tyle osób zgineło, a nie że żałoba czy dlatego że premier i przezydent tam pojechali.. Gz -.-

Cicia <3
14-04-2009, 10:19
NO ale..
dzienie ginie ok.10-15 osob w polsce i nic nie robia a to jest tragedia bo 22 osoby umarlo na raz...

Buhahaha .. cieszyłbym gdyby dziennie umierało 15 osob.. bo prawdopodobieństwo że umre akurat dziś było by zajebiscie małe.

P.s W samym poznaniu dziennie ginie okolo 20 ludzi.

@Top.

Żałoba niepotrzebna ale jest no i doceńcie to!. Nie bede sie tu wypowiadal...

WYROKIE WYRAZY WSPOLCZOCIA DLA DLA BLISKICH POSZKODOWANYCH. <*>

Ktoś II
14-04-2009, 10:51
nie wystarczyło przesadził, od razu musiało być że jest idiotą. szkoda mu ludzi i ma możliwość to czemu nie?

Ty nie myślisz, czy udajesz, że nie myślisz?
Nasz prezydent jest kompletnym idiotą... Przecież on to zrobił po to, aby ludzi zobaczyli jakie ma 'dobre' serce i popierali PiS. Ja się mogę założyć, że Ci ludzi będą czekać na pomoc ponad miesiąc, a nie jak to obiecał L.Kaczyński 'w przeciągu tygodnia'.
Koleś nie wie co oznaczają słowa: żałoba narodowa.
Żałobę narodową ogłasza się, gdy w państwie/na świecie stanie się jakaś kolosalna tragedia.

Przyjmijmy, że pożar w tym hotelu trwał 3 dni i strażacy ledwo ugasili. prezydent w tym momencie ogłasza żałobę narodową. A przez wcześniejsze 3 dni na polskich drogach zginęło 50 osób, 200+ zostało rannych.
W takim razie też powinna być żałoba narodowa, wg. myślenia prezydenta.
Zginęło więcej osób, więcej też zostało rannych...
Zawsze mówiłem, że osoba stojąca na czele naszej władzy, ma tyle pojęcia o rządzeniu jak ja o lataniu helikopterem :|

Emelianenko
14-04-2009, 13:56
http://photos.nasza-klasa.pl/2464698/227/main/c5acb90f05.jpeg

Ja tam się łącze w bólu z waszymi starymi bo jesteście upośledzeni i to konkretnie albo nadal siedzicie w piździe od tylu lat, bardziej się przejmujecie tym, że Premier i Prezydent Polski wybrali się na miejsce zdarzenia gdzie spaliło się w pizdu osób, prawda jest taka, że tam pojechali bo po prostu nie wypada im nie pojechać !

Emelianenko
14-04-2009, 14:48
gdyby to nie stalo sie we Wloszech i nie w czasie Świąt Wielkanocnych nie bylo by zadnej zaloby... bez sensu Kaczyński=Tępak

Musiałem cię zacytować bo jesteś skończonym idiotą,
od kiedy Kamień Pomorski leży we Włoszech ;> ? leje z ciebie konkretnie.

Exevo knight
14-04-2009, 15:03
Zastanówcie się nad czym wy tu gadacie. Nie podoba wam się, że jest żałoba? Ktoś tam wyżej pisał, że na drogach ginie więcej ludzi~~ . Ale porównajcie, na drogach większość rannych / zabitych to pijacy. Oni sami przesądzili o własnym losie... Ci ludzie co zginęli w pożarze nie mieli na to żadnego wpływu.

PS:
Teraz sobie tak myślę, że my mamy Kaczyńskiego w dupie to dlaczego on ma nas nie mieć w dupie? :P

PS2:
A pomyśleliście chociaż, że żałoba narodowa został ogłoszona na 3 dni dlatego, że tragedia stała się w dzień, który każdy powinien być zadowolony, życzyć sobie radosny i zdrowych świąt. Poza tym, przecież w innych krajach też ogłaszają żałobę narodową jak się stanie jakaś tragedia a przecież jak wy to mówicie "że w całym kraju ginie więcej osób i nie ma żałoby", to niby dlaczego Polska miała by być gorsza do cholery.
Proszę was, zanim coś napiszecie pomyślcie na jaki temat i (chyba najważniejszym) O KIM TU PISZECIE!!

Cza®ek
14-04-2009, 15:14
http://photos.nasza-klasa.pl/2464698/227/main/c5acb90f05.jpeg

Ja tam się łącze w bólu z waszymi starymi bo jesteście upośledzeni i to konkretnie albo nadal siedzicie w piździe od tylu lat, bardziej się przejmujecie tym, że Premier i Prezydent Polski wybrali się na miejsce zdarzenia gdzie spaliło się w pizdu osób, prawda jest taka, że tam pojechali bo po prostu nie wypada im nie pojechać !

Ta wypowiedź mówi wszystko, nie trzeba nic więcej pisać.

Guzek
14-04-2009, 17:19
Eh, czasami się zastanawiam co ja robie na tym forum...
Zgineło 21 osób, mnóstwo osób rannych, ludzie stracili cały swój dobytek.
A wy jeszcze mówicie, że ma nie być żałoby narodowej?.
Chciałbym widzieć idioci czy byście się sprzeczali z żałobą narodową, gdyby ktoś z waszych bliskich tam zginął.

Klu$$ek
14-04-2009, 18:40
Ja jak bylem maly to podpalilem ciotce chate. I zadzwonilem na straz, a jak sie mnie pytali jak to sie stalo to powiedzialem ze kot kable pogryzl Xd:D

Pontius
14-04-2009, 20:24
#2XUP
Dobrze powiedziane. Jestes jednym z niewielu ktorzy wiedza co znaczy kiedy jego bliski zginie...

#UP
My tu o tragedii, a ty o kocie... Co ma piernik do wiatraka? =/

Mieszkam obok Zalewu Kamienskiego, caly dzien nad nim lata helikopter i szuka dziewczyny, ktora uciekla ze szpitala w Kamieniu i chce popelnic samobojstwo. Jest w szoku... W pozaze zginela jej matka oraz troje rodzenstwa... Na dzisiaj nie zyja 22 osoby :(

XideBanned
14-04-2009, 20:39
Co ma piernik do wiatraka? =/
już Ci mowie :D piernik da sie zawiatraczyć a wiatrak zapierniczyć ;)

Według mnie żałoba narodowa powinna być, z tym że jednodniowa. We Włoszech zgineło 200+ osób i mają 1 dzień żałoby a u nas 21 ( tyle samo ginie dziennie na polskich drogach) i mamy 3.

Cremacerek
14-04-2009, 20:55
OmG... Co za temat. Jest zaloba narodowa - nikt tego nie zmieni -.-

Exevo knight
14-04-2009, 23:03
już Ci mowie :D piernik da sie zawiatraczyć a wiatrak zapierniczyć ;)

Według mnie żałoba narodowa powinna być, z tym że jednodniowa. We Włoszech zgineło 200+ osób i mają 1 dzień żałoby a u nas 21 ( tyle samo ginie dziennie na polskich drogach) i mamy 3.

Koleś, przeczytaj co ja w poprzednim swoim poście napisałem na temat tych dróg! I jeszcze raz przeczytaj co napisałem na ten temat, że gdzie indziej zginęło więcej osób. U nas tragedia stała się w dzień wielkanocny. A co ma piernik do wiatraka to nie wiem xd

Lemon
14-04-2009, 23:07
jestescie lekko mowiac poje*ani... zginelo 21 niewinnych osob, to chyba jest powod do zaloby idioci..

jacek3332
14-04-2009, 23:11

Popieram Cię po chu.. ta żałoba. Jak umarł papież rozumiem, jak zamach na world trade center rozumiem ale żeby na stary budynek gdzie zgineło 21 osób to jest lekka przesada i to jeszcze na 3 tygodnie.

Emelianenko
15-04-2009, 07:58
Popieram Cię po chu.. ta żałoba. Jak umarł papież rozumiem, jak zamach na world trade center rozumiem ale żeby na stary budynek gdzie zgineło 21 osób to jest lekka przesada i to jeszcze na 3 tygodnie.

3 dni ! 3 dni ! nie 3 tygodnie ty przygłupie niedoinformowany !

DannRook
15-04-2009, 14:25
A ciebie boli to, że ktoś chce uczcić czyjąś pamięć?
Jacy wy jesteście niedojrzali, postawicie się w sytuacji tych wszystkich rodzin...
Postaw się w sytuacji dziecka, którego rodzicie spłonęli żywcem a owe dziecko wyrzucili przez okno...
Wiecie dlaczego krytykujecie prezydenta?
Ja wam powiem, żeby przyszpanować, że macie "wyjebane" na niego bo jest debil, kurdupel etc.
A tak na prawdę nie wiecie nic o polskim rządzie czy o samym prezydencie.
Jest taka zasada, że jak się mówi głupio to lepiej nie mówić wcale...
No i jeszcze taka "symboliczna" świeczka...

Pontius
15-04-2009, 15:28
Nic wam sie nie stanie przez ta zalobe ;/ W szkole u nas zostala zorganizowana pomoc dla osob, ktore sie uratowaly. Kazda klasa kupi jakis srodek higieniczny, rzeczy zostana zawiezione do kamienia przez dyrektora.
Nie lepiej przemilczec te 3 dni i pomyslec jakbysmy sie zachowali ma miejscu tych, ktorzy przezyli niz sie klucic oto, ze prezydent zrobil zalobe? Naprawde zrozumcie to nie jest grzech, ze jest zaloba narodowa. Komputera przez to wam nie zabiora albo nie wylacza pradu... Wrzuccie na luz juz...

Bakus
15-04-2009, 21:31
WIELKA PRZESADA to ze JanPawel II umarl to go jeszcze swietym nie oglosili ??

a jak sie spalilo 20+ osob to juz zaloba

Xz@z!t
17-04-2009, 21:41
Nie wiem moze z II osoby normalnie napisali...
Wy jestescie pojebani.....
Zginelo 21 osob w tym moj kolega.....
Jestescie ulomni... jakies dzieno neo....
Jak wy mozecie ***** plakac bo co 3 dni bedzie zaloba i w TV nic? <placz>
A ze zgnielo 21 osob w przeciagu 1 godziny to dobrze jestescie pojebane dzieci....

Jacol
17-04-2009, 22:37

hmm, wiesz co ? masz rację, co dziennie ginie dużo więcej osób na drogach( chciałem to napisać, mimo że Ty też to masz, bo to prawda)
ale z 2 strony, 20 osób na raz,
wiadomo, rodziny tych osób bd mieli żałobę, ale nie uważam, iż trzeba z tego robić żałobę narodową X_x

@up
hmm, rozumiem, że twój kolega zginął , ale nieuważasz za dziwne tego, iż cały kraj ma "cierpieć" z tego powodu? codziennie ginie 3X więcej ludzi(w samej Polsce) więc powinna być żałoba narodowa? nie przesadzajmy

@DannRook
rany, ziom, nie mieszaj do tego polityki, ja tam uważam, że ta żałoba to przesada. Czy Ty myślisz, że tym rodziną zależy na tym, iż cały kraj ma ubolewać? powinni przeżywać to w swoim gronie,

@edit

,,Prezydent ogłosił żałobę narodową"
A że za prezydenta mamy wiadomo kogo, to nie mogło być inaczej. Jakoś gdy Kaczka nie był głową państwa, to żałoby były rzadziej...
Słuchaj, gówno się znasz na polityce, to co gadasz? to, że Kaczyński jest jaki jest, to już nie twoja broszka, Wybrało go społeczeństwo. Denerwują mnie ludzie, którzy komentują coś, o czym niemają zielonego pojęcia. Czy Wy naprawdę myślicie, że Kaczor nic nie robi ? W ogolę, wróćmy do komuny ,tam było fajnie, prawda? 4 osoby na 1 miejsce, kartki i takie inne. Następnym razem, jak macie coś krytykować ,to zastanówcie się, czy macie poparcie w własnych argumentach, czy mówicie coś, bo inni tak mówią, to działa podobnie[wiem łupi przykład, ale to forum Tibijskie ;D] jak to : "Tibia jest głupia" i wszyscy mówią to samo, choć nie mają wyrobione własnej opini

ps. jeżeli ktoś chce porozmawiać o polityce( w sensie , że Kaczucha jest beeee zuo) to proszę prv. nie mam ochoty czytać durnych komentarzy w takim temacie.
i na przyszłość, nie komentujcie czegoś, o czym nie macie bladego pojęcia, ok ?

James Bond
17-04-2009, 22:39
Jest żałoba, to nie jest śmieszne, nie jest powodem także do rozpisywania się o tym na TYM forum bo tu same dzieciaki są które napiszą że: "Ch_j z tym"