Zaloguj się

View Full Version : Stary dobry Rookguard.

Druid z Armi
13-04-2009, 22:07
Właśnie oglądając filmiki na Youtubie znalazłem ten filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=Xsocgy_2Vhw&feature=related

Nie bardzo wygląda mi na autentyczny, ale można powspominać jak nasz zajebisty rookguard kiedyś wyglądał, powspominać stare czasy, starych kumpli, aż łezka się w oku kręci ;].
A nowi gracze mogą zobaczyć jak wyglądał rook zanim przyszli.

p.s.
Końcówka fajna, tylko nie wiem o co chodzi :D

[Guest]: Ten zlepek screenów wcale nie jest taki stary.. Rookguard? A co to takiego? : >

Enderill
13-04-2009, 23:06
Bardzo fajny filmik koncowka najlepsza PZDR rookersii

Bysio
13-04-2009, 23:11
Stary dobry Rookguard. Nie grałem na nim wiem o nim tyle co z opowiadań znajomych. Jeśli choć 50% z tego co mówią to prawda to dawny rook był bez porównania lepszy niż ten teraz. Miejmy nadzieje, że z rooka 8.41 nie zrobią tago co z tym Demony itd.

DannRook
13-04-2009, 23:33
Chodzi o to, że zabili old widowa ;)
@topic
Screeny nie aż takie stare ale dobre 2 lata mają:)
Faktycznie szkoda tego co było kiedyś, ta atmosfera, ech...

Cremacerek
13-04-2009, 23:48
Stara armia nigdy nie wroci... teraz jest epoka megamanasow saphire setow omenow i atomow -.-

Rook.Men.Mariusz.
14-04-2009, 10:30
Grałem na rooku 7.6 w 2006 rooku,ale wbiłem 5 lvl i się znim pożegnałem ;d.
Atmosfera może i była lepsza,ale niewiem czy teraz ludzi by tak ciągneło jak by był tylko 1 czy 2 bk.Masz 150 lvl i co lecisz na slim? :|
Mi się rook teraz podoba i jedynym minusem jest atmosfera,bo jak widze inne wypowiedzi,to się nie sprzeciwie 8D.

Marcelllo
16-04-2009, 15:54
Filmik nie taki stary :) I w 90% ten Old Widow jest fake'iem bo jak gram tyle czasu, to nie da rady Olda na górę wyciągnąć ^^ - jest tam taki kamień i on sobie leży najprawdopodobniej od wymyślenia tego questu :) Ja pamiętam jak wpadłem do dziury na bk jak nie było bramki lvl :D Grałem wtedy jeszcze marcelllo rookman - postać teraz ma jakiś typ, chcę spowrotem ją odzyskać (już po namelocku - Crazy Asia) Wbiłem nim 128 ;d później grałem Mistą od 176 :) i tak do teraz ;d Pamiętam jak jeszcze był quest na golden arma i koleś skminił uhy :D Ale niestety po interwencji GM nikt z nich nie skorzystał - koleś wystawił je na allegro (8 runek x255 za 400zł) :D Wogóle sporo fajnych rzeczy się działo... Było Hero :( ale je zabrali :( No ale cóż... teraz sobie przerwę robię i odpoczywam od gry :)

@Guest - pamiętasz golden arma, uhy i crusader? :D Pro ten koleś był ^^ ciekawe czy teraz nic ciekawego by nie wykminił ^^

Pozdro 4 all :)

@edit - down:
:) Może nie tak krótko gram... Tylko pacca zacząłem kupować hmmm... z rok po założeniu konta? ;d nie potrzebny mi był :) Grałem facc ciągle, później dopiero pacc... Teraz też na facc ciągne bo jedyne co trzymało mnie przy pacc to SL'e ale niestety są nie do zdobycia już ^^ Zużyłem z qmplem 8 sztuk i nie mam od kogo kupić next :( Trainy mi się nie przydają, respy - jedyne co ciekawe na pacc do expienia to bk :) A tak to do huncenia GS i Old Widow ale nie mam z kim huncić :( Co tam jeszcze na pacc... chyba nic ciekawego ;d Jeśli dobrze się orientuję to jesteś RookMaster Wiceps :D Który próbował mnie na vampach uśmiercić ale się nie dałem :D Ahhh... Stare dobre czasy ^^

Puttana
16-04-2009, 15:58
Filmik nie taki stary :) I w 90% ten Old Widow jest fake'iem bo jak gram tyle czasu, to nie da rady Olda na górę wyciągnąć ^^ - jest tam taki kamień i on sobie leży najprawdopodobniej od wymyślenia tego questu :) Ja pamiętam jak wpadłem do dziury na bk jak nie było bramki lvl :D Grałem wtedy jeszcze marcelllo rookman - postać teraz ma jakiś typ, chcę spowrotem ją odzyskać (już po namelocku - Crazy Asia) Wbiłem nim 128 ;d później grałem Mistą od 176 :) i tak do teraz ;d Pamiętam jak jeszcze był quest na golden arma i koleś skminił uhy :D Ale niestety po interwencji GM nikt z nich nie skorzystał - koleś wystawił je na allegro (8 runek x255 za 400zł) :D Wogóle sporo fajnych rzeczy się działo... Było Hero :( ale je zabrali :( No ale cóż... teraz sobie przerwę robię i odpoczywam od gry :)

@Guest - pamiętasz golden arma, uhy i crusader? :D Pro ten koleś był ^^ ciekawe czy teraz nic ciekawego by nie wykminił ^^

Pozdro 4 all :)

To bardzo krótko grasz. Bo The Old Windowa można było wyciągnąć przez dłuższy okres ;)

@topic
Dobry rookgard to był taki gdzie były 3 respy Bk a reszty nie było.