PDA

View Full Version : Mc Maciek wykorzystuje moderatora w grze.

Mamexor
14-04-2009, 14:41
Mc Maciek jest moderatorem i każdy gm mu podpisz list w grze na 7.6 i on je sprzedaje jako ozdoba do chaty żal i ma kase :mad:
look:

http://i42.tinypic.com/2hia2pu.jpg

Bastek10
14-04-2009, 14:48
Może jakbyś poprosił ładnie Xantara to może również tobie podpisał by list.:D

^Gpiotras~
14-04-2009, 14:53
Jak bys pogadal z nim troche i napisał podpiszesz mi list tak zebym mial
A nie podpisuj to skur^ bo w ryj.

Moze xantar to rl macka xd

MerUnia
14-04-2009, 14:56
Idż sie utop, Mc Maciek ma lis, a Ty nie ;<
Przykre....

.Bart.
14-04-2009, 15:17
Ta, na pewno jedyny na servie jak dzisiaj na trade 2 osoby go sprzedawały, chociaż może albo jeden kupił od drugiego, albo sprzedawali jeden list wspólnie, a poza tym nie jedyny, bo ja też mam list Xantar'a :o niedawno go znalazłem na ziemi w depo.

15:17 You see Xantar.It weighs 0.3 oz.
jak ktoś nie wierzy mogę pokazać w grze ;)

btw. wiesz straszne, nie masz już jakich tematów zakładać :( jak byś był kolegą któregoś tutora i by ci podpisał list który byś sprzedawał, a ktoś by założył o tobie taki temat to już byś pewnie go ostro zbluzgał : ]

handlarz_narkotykow
14-04-2009, 15:26
to jest nie realne to jakis fake chyba, albo to nie Maciek pisze..
Mc Maciek dawno skończył gre na apo, wchodzi jedynie czasem na chwile postać w dp i na tym koniec, wiec na pewno nie chciał go sprzedać żeby zarobić gp tylko komus moze sie to przydac a on nie potrzebuje tego, a ze w regulaminie pisze "nie wolno dawać free items" no to dla pozoru to sella :)

p.s mc maciek jakbyś potrzebował kasy to napisz do mnie rzuce ci na sl'a xd

Takarji
14-04-2009, 23:20
Sprawiedliowści tutaj nie znajdziecie :) .

ZareX
15-04-2009, 00:15
Dla kolekcjonerów? Kogo interesuje podpis pseudo Pana w pixelach? :O ! PojebaO. Ja bym tego czegoś za free nie wziął, a typ chce to sprzedać. Dramat... To jak się ma tutora to podpis danej osoby staje się czymś fajnym? Ja mogę ten list cisnąć do lawy/wody/kosza lub też komuś na domek...

Epic fail.

Dalekowidz84
15-04-2009, 00:16
Dam 1 k cc
Mc Maciek Msg to me
(chyba ze juz sprzedałes albo dałem za mało)
@
A Mc Maciek jeszcze inva do gildi daj jak możesz

Greyback
15-04-2009, 08:20
No wiesz to jest jakby autograf :P a że się może znają to czemu nie jak bys kumpla jakiegoś swojego poprosił też by ci podpisał ...

-Grulix^
15-04-2009, 15:38
Jezus maria, robicie wielką afere. Moglibyście poprosić nowego gm/tutora, aby wam taki dał. Ja sam mam list Nefre, Mortiis'a i Tygrys'a, ale Tygrys zabronił mi handlowania nimi, więc zostawię sobie ten list jak pianka domek.

Gratulacje Twoje 1000 konto zostało utworzone ! Ehhh..
Po co piszesz to co inni napisali :|?
Ma to sprzedaje :|
Chcesz ja Ci tez moge dac taki list z Mortiisem,Tygrysem,Nefre i samym Bogiem :|
P.S Skoro miales juz bana na 999-ciu kontach to to jedno nie zrobi roznicy :|
Nie tysięczne bądź realistą. Nie pisze to co inni napisali, a jak pisze podaj link do postu. Nie powinien szczerze mówiąc sprzedawać tego, to jakby free items od gm. Ja dostałem te kartki, ale nie wolno mi ich sprzedawać. Nie masz tych listów i tak.

ps. bądz realistą (2).

KaZeK
15-04-2009, 15:47
Jezus maria, robicie wielką afere. Moglibyście poprosić nowego gm/tutora, aby wam taki dał. Ja sam mam list Nefre, Mortiis'a i Tygrys'a, ale Tygrys zabronił mi handlowania nimi, więc zostawię sobie ten list jak pianka domek.

Gratulacje Twoje 1000 konto zostało utworzone ! Ehhh..

Po co piszesz to co inni napisali :|?

Ma to sprzedaje :|
Chcesz ja Ci tez moge dac taki list z Mortiisem,Tygrysem,Nefre i samym Bogiem :|

P.S Skoro miales juz bana na 999-ciu kontach to to jedno nie zrobi roznicy :|

Enderill
15-04-2009, 16:07
MC maciek to noob i naduzywa swojej posady .
P.S pewnie dostane warna od niego za tego posta :D zal :D

Pontius
15-04-2009, 16:29
A niech sobie sprzedaje... Sciska Cie ?
Wez sobie list i tez go jakos podpisz i sellaj... Problem ;<

#Edit
Moze sam sobie go podpisal ? Tez jest taka mozliwosc.

Old Szyszka
15-04-2009, 16:39
@up
Pisały by
You see Mc Maciek.It weighs 0.3 oz.

@topic
Też sobie załatw i zarób.