View Full Version : Pvp na rooku
Legionista 10
14-04-2009, 21:56
Witam. Co myslicie aby na rooku wlaczono pvp ?? Prosze tutaj o wypowiedzi ludzi ktorzy tam graja
Ja glosuje na tak
No jasne, ze bym chcial Xd ale i tak tego nie wprowadza...
IrysBanned
14-04-2009, 22:07
tak! jeszcze ots kingi z 1hp, uhy, manasy itp!! jestem na tak oczywiscie
Bastek10
14-04-2009, 22:19
chcesz pvp to wyjdz na main
JESTEM NA NIE
Legionista 10
14-04-2009, 22:22
chcesz pvp to wyjdz na main
JESTEM NA NIE
Gram na main ;] czy ty grasz na rooku ??
Spy Massive
14-04-2009, 22:37
Po co niby pvp na rooku? nie jestem na Nie;] pvp jest na main a na rooku nie potrzeba;]
Legionista 10
14-04-2009, 23:00
Po co niby pvp na rooku? nie jestem na Nie;] pvp jest na main a na rooku nie potrzeba;]
duzo jest noobow ktorzy wjezdzaja na rodzine itp ... tak tak jest ignore ... ale gdyby pare razy padli odechcialo by sie im tego
mzoe byc xD i tak tam malo gram ;]
ale znajac APO nie bedize tego a jesli by bylo
1000000000000000 tematow "zjebaliscie rooka bo daliscie pvp"
Dylus Knight
14-04-2009, 23:18
No wiadooomo, że nie wprowadzą bo jeban** mainowcy się będą wypowiadać ... Ale tak od 30lvl+ czy 40 a nawet 50 mógł by być pvp ...
JESTEM NA TAK!!!
Mogli by wprowadzić ale jak już to od 100lvl. Czemu? Jak wprowadzą np od 40 czy 50 to możecie byćpewni że nie wbijecie 70 lvl tak będziecie padać.
UseHuahHUAhuHUAHUhAUHAUH
PojebaO? Może respy Ms'ów co? NIE
Seviper 2.0
15-04-2009, 20:13
Nie.
Ewentualnie arenę pvp.
...............................
Nie.
Pomysł całkowicie do niczego..Pomyśl expi taki 10 lvl i jakieś "pro plejezy" go zabija dla zabawy i odechce mu się grania.
Pampalini
15-04-2009, 20:26
Zgodze sie z sevim :P co do tematu to jest poprostu durny, gralem na rooku , wiem jak tam jest .. poprostu pobaw sie w lurowanie na kogos .. to jest tez rodzaj "pkingu" jestem na nie.
JESTEM NA NIE poniewaz ktos sobie idzie z 15 lvl a tu idzie 40 i go ded pomysl czlowieku czy ty masz masz MUSK???????
@up ale kto ***** powiedzial ze pvp mialo by byc od 1 lv?? -.- no pomysl tak od 30 jak by wprowadzili by bylo calkiem dobrze
no jo nie pomyslaem ;p nawet by bylo dobrze ale pvp od 50
Nie. Ledwo co demona dodali i jeszcze Wam źle ? żal ..
Ekhm. Za przeproszeniem - gówno to da. Takie rookmasterki i tak się tylko będą za axa ciulały, a czarów chyba nie wprowadzą. To chyba najgłupszy pomysł, jaki w życiu czytałem na tym forum.
*****!!!! po huj pvp na rooku xD nierobcie z rooka maina *****!@!@!@!@!@!
Felek pall
15-04-2009, 22:01
Grałem dosyć długi czas na rooku i jestem na nie.
Spy Massive
15-04-2009, 22:21
duzo jest noobow ktorzy wjezdzaja na rodzine itp ... tak tak jest ignore ... ale gdyby pare razy padli odechcialo by sie im tego
mam 122 rookslayera i dalej powiem ze jestem na nie.. bo rook to nie main a jak wyzywa to badz madry i zignoruj go...
handlarz_narkotykow
16-04-2009, 09:00
Jestem na tak, lecz aby to pvp było dopiero od 30lvl+ lub większego:)
TAk Pvp... Dojebali z potworami, czarami i itemami... Najlepszym potworem powinien być Dragon, albo nawet i słabszy. Czarów też powinni nie dodawać, chyba, że Utevo Lux, aby zmiejszyc liczbe booterów. RookGard to wyspa nowych, a nie drugi Mini Main.
Jestem w 100% na nie!
Pallseka
16-04-2009, 15:26
Powiem krótko <asuhuhasuhsauhasuhuhsuhasuh> jestem za usunieciem rookslayerow bo rook to 15lvl i sie wychodzi... a ci pvp chca
Marcelllo
16-04-2009, 15:41
@topic - NIE! Dlaczego? Co Ci z tego? Będziesz ubijał kogoś na afk dla głupiego bp i może eq? Bo raczej jak ktoś nie jest afk to go z toporka nie zabijesz od tak ^^ są lf i rohy i możesz w niego walić ile Ci się zechce... No przypuśćmy, że ktoś ma 3-4 runki hmm - walnie po 100-200 i co? Happy?
Jak masz h lvl i jak Ci wjeżdża na kogoś z rodziny to ignore albo report jeśli jest w depo, a jeśli expi to albo luruj na niego albo wybijaj mu :) Proste nie?
PS. Mam 208 no-voc :) - żeby nie było, że nie gram na rooku :)
@Wnorass
To jest OTS.... Chcesz, żeby były max dragony? To na main max Orshe? Co Ty na to? Tu jest co innego niż na rl tibii... Pozdro :)
@Astin - to, że Demona dodali to nie znaczy, że już wszyscy są happy :) Demon jest od 200, jeżeli idziesz solo to zejdzie Ci 4-8gbp lf na 1 dema i masz zazwyczaj 0 loota :) To, że RMM lootnął GS i aol, a ja fa to nie znaczy, że jest już coś dobrego dodane... :)
Cremacerek
16-04-2009, 16:26
Nie wiem po co, ogolnie jestem na nie, ale od 50 mogłyby być (ehh wyobrazam sobie wary na rooku <lol2>
Kornas Pall.
16-04-2009, 16:45
A może frytki do tego??
Oczywyśćie , że TAK
Pomysl niezly. Lecz:
- Nie moye bzc tak,abz 100 lvl ubil 40.
Wiec:
Jak juz to arena i to jeszcze powyzej zaluzmy 30lvl. Wtedy kazdy mial by spokoj ;d KOment :D Narazie nic nie zaznacze w ankiecie.
Jestem na Nie, bo jak by mnie nooby zaczęły bardzo denerwować
to w mgnieniu oka mial bym rs xd
Btw.
Nad jakąś małą areną pvp można by bylo pomyśleć.
Martin16
19-04-2009, 21:20
Taaaak, ależ oczywiscie.. dawać pk na rooku, sl'e w sklepie, sonie, klapy, s seta, ots kingi i choooy wie co jeszcze..-.- żal sie robi jak czytam takie tematy.-.-
Rookgaard jest tylko do przejscia go i wyjścia na maina, a jak zostajesz to sie godzisz na te wszystkie nudy, ale nie.. wy chcecie z rooka zrobić II main. Gz Pomysłu.-.- NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Anusiak Wielki
19-04-2009, 22:05
Wg mnie powinna byc arena pvp island rook xD
Enderill
19-04-2009, 22:37
HUSHUSH pvp na rooku co to 2 main wes idz koles
Nie czytałem wypowiedzi innych, ale na pewno większość skomentowała Twoja propozycje tak samo jak ja to zrobię.
Nie róbmy z rooka maina. Jeżeli chcesz sobie zabijać to idź na maina. Na pewno masz większy lvl na rooku bo gdybys miał z 30 to nie zaproponowałbyś takiej propozycji.
Dylus Knight
20-04-2009, 16:33
Każdy kto napisał w poście "to nie jest main", "nie róbcie z roka maina" czy "to tylko wyspa dla poczatkujacych" sa to dla mnie poje** ponieważ od takich decyzji powinna być wyłącznie administracja a nie jakiś pierwszy lepszy pleps.
Jak dla mnie pvp na roku jest potrzebne ALE tylko i wyłącznie od 80 czy 100lvl w góre nie niżej. Jeżeli nie to arena pvp jest niezbędna! (dla gamoni: niezbędna - znaczy potrzebna)
Kapitan Alkohol.
20-04-2009, 18:36
jeszcze exori max, mega manasy, pandemka, klapki itp
Wprowadzili demona ostatnio co jest wielkim FAILEM ! Zobaczcie rook na rl tibi ...
Razer Rookslayer
23-04-2009, 12:38
W tedy rook to byl by shit.Low lvle baly by sie expic bo wpadnie taki h lvl ubije i po eq,loocie.Co to za pk jezeli sie wali tylko z broni?
jeszcze exori max, mega manasy, pandemka, klapki itp
Wprowadzili demona ostatnio co jest wielkim FAILEM ! Zobaczcie rook na rl tibi ...
A czy na rl tibi na mainie lbie sa bale wise many kingi devil atomy?... -.-
@up... Wlasnie o to chodzi, ze solo na roku nikt cie nie uwali chyba ze zerem jestes czy cos xd
@topic juz mowilem, ze jestem na tak
Edzio Wariat
23-04-2009, 13:06
glupi pomysl i tyle grluix ci go podsunol bo na to wyglada ?
JESTEM NA NIE.
Tak jak inni napisali... Chcesz PvP to idz na main
Shimanos
23-04-2009, 13:48
Każdy kto napisał w poście "to nie jest main", "nie róbcie z roka maina" czy "to tylko wyspa dla poczatkujacych" sa to dla mnie poje** ponieważ od takich decyzji powinna być wyłącznie administracja a nie jakiś pierwszy lepszy pleps.
Jak dla mnie pvp na roku jest potrzebne ALE tylko i wyłącznie od 80 czy 100lvl w góre nie niżej. Jeżeli nie to arena pvp jest niezbędna! (dla gamoni: niezbędna - znaczy potrzebna)
"pleps"? Idź dalej graj w tibie (przecież to twoje życie o.0)
Wiesz dla nich Twoje zdanie, jakie masz na temat tych co powiedzieli te teksty, nikogo kompletnie nie interesuje. Ja też tak mówię, i jeśli uważasz, że jestem "poje**" to mam to w dupie.
@Topic
Jestem na nie :)
A tak dla ścisłości Dylus :
nie róbcie z rooka drugiego maina
Ta napewno i co jescze to tylko rookgaard, nie róbcie z niego MAINA :o
beznadzieja :eek:
Lady Knighter
24-04-2009, 19:10
chcecie pvp -> gońcie na "majna" :eek::eek::eek: tak trudno sie o tym dowiedzieć??
No to koleś do*ebałeś! XDD
Jedynie mogliby zrobić arenę PVP, to wszystko.
NIE
Temat juz byl i po co zakldasz takie tematy jak juz byly
SongokuSSJ
25-04-2009, 22:18
moim zdaniem to zły pomysł
należy pamiętać ze rook to wyspa dla początkujących i pvp nie było by dobra sprawa.
pzdr
Vimpex Drut
26-04-2009, 07:37
Ja tez jestem na NIE!
Ale Arene PVP mogli by zrobic :D;o
Jestem na nie na co ci pvp na rooku ? Aby zabic nooby ktore cie wyzywaja ?Daj im ignore albo poprostu ich olej ^^^.
No to koleś do*ebałeś! XDD
Jedynie mogliby zrobić arenę PVP, to wszystko.
NIE
Co do areny to mogła by być taka mała o wymiarach 4x4,
bo inaczej gracze by sie ganiali ze sobą i nigdy walka by sie mogła nie zakończyć.
Tak jak pan Up Napisał (pozdro Przystojny)
Lepiej będzie 4x4 niż większa
Ogólnie pvp na rooku to zły pomysł.
Nie no może by zrobic specjalne miejsce gdzie mozna sie lac np. na dachu dp co o tym myślicie??
Pogromczyni zla
26-04-2009, 13:06
Bezsensu. Jestem na NIE ! Jak chcecie się lać to idźccie na Maina. Pvp na Rook'u to najgłupsza rzecz jaką kiedy kolwiek czytałam na forum. Jest to zbędne - poza tym większość graczy przechodzi tylko 15lvl'i aby być na tym Mainie. Ostatecznie można było by zrobić coś w stylu `pvp island`.
Kapitan Alkohol.
26-04-2009, 13:14
Zobacznie rook na rl tibi - full eq to : chain armor, katana, cooper shield, leathers boots, student legs, (chyba) legion helmet i tyle, najmocniejszy potwór minotaur. Za to rook na apo - dsm, sl, c legi, resp demonów, domki itp itd. To już wogóle nie jest rookguard tylko mniejsza wersja maina.
@top
nie ;]
Traus knight
26-04-2009, 13:27
jestem za tak ale żeby była arena pvp a nie all pvp żeby było bo to nie jest main niektózi grają na rooku bo pvp tam nie ma
Legionista 10
26-04-2009, 14:16
Zobacznie rook na rl tibi - full eq to : chain armor, katana, cooper shield, leathers boots, student legs, (chyba) legion helmet i tyle, najmocniejszy potwór minotaur. Za to rook na apo - dsm, sl, c legi, resp demonów, domki itp itd. To już wogóle nie jest rookguard tylko mniejsza wersja maina.
@top
nie ;]
Jak to mowi Mortiis APO to nie RL :) wiec nie ma to nic do rzeczy jakie eq jest na rooku
Lady Knighter
26-04-2009, 14:36
@up
to ***** po huj jeszcze pvp -.- jak takiś mądry to idź na maina!!
A więc chciałbyś się pomścić ;). Jestem na NIE, to idiotyzm powinno w ogóle nie być na rooku więcej niż 50 lvli, mogliby zrobić blokade do jakiegoś lvla.
Palladyn Zlosci
10-05-2009, 20:05
Nie! Nie! Nie! To jest rook niech sie mecza a nie i co jescze zrobic manasy uhy pandemke klapy nie Jest dobrze jak jest. Co wy chcecie z rooka zrobic main i co beda na rooku 1000 lvl Ta jasne. Jestem na nie
Jestem na nie i zamykam temat .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.