View Full Version : Zmiejszony loot? ?al
żal zmieniacie urok 7.6 teraz jest taki kijowy loot zmieniony napewno, jak już to piszcie ze loot zmiejszacie -.-
a i jeszcze to prawda że jak Sarumar wbije jeszcze 1 level to delate xd? tak mówili na game-chat xd
Exevo knight
14-04-2009, 23:05
Czy ja wiem, czy zmniejszony loot. Ostatnio ktoś mi pisał, że lepszy loot z kingów. Znowu dzisiaj ktoś mi napisał, że gorszy loot z ms`ów. Ja już nie wiem co o tym myśleć :D Fajnie gdyby Sarumar dostał delete ^^
Kijowy lot? Z czego, trollów? Idź sobie na Monster Skeletony albo Kingi i zobacz, że lot słaby nie jest. Może jednym leci lepiej, innym gorzej...?
nic nie bylo zmienieniane w loocie na 7.6 .
Kapitan Alkohol.
15-04-2009, 11:06
Na 100% zmiejszyliście ;s Wczesniej na1 lvl na ms było 1gbp loota~ a teraz 10 itemów na 1 lvl moze ;o
Co do Sarumara - FAIL :D
BTW - Mortiis napisał że niekonczacy sie time ring jest bugiem wiec może ludzie noszacy go a nei rotsa maja słabszego loota ? ;> Mortiis jak mozesz był bym wdzieczny jak bys odp ;)
handlarz_narkotykow
15-04-2009, 11:10
gdyby zmniejszyli loota, GM by nie zgrzeszył. Ja na jego miejscu bym zmniejszył, ale cóż to jego Ots ;x,
pamietam jak ludzie z gildii pisali <dawno> 'dasz na sl' a teraz kazdy spi na slach ^^
MaNIeK211294
15-04-2009, 12:26
gdyby zmniejszyli loota, GM by nie zgrzeszył. Ja na jego miejscu bym zmniejszył, ale cóż to jego Ots ;x,
pamietam jak ludzie z gildii pisali <dawno> 'dasz na sl' a teraz kazdy spi na slach ^^
z ots'a by sie zrobił real :/ troche lipa by była :P
a co do sl'i to nie każdy na nich śpi xdd
a co do loota to coś jest nie tak :/ Ostatnie pare dni jak na nich expiłem to był taki loot że masakra... bijąc z 568lvl --> 571lvl jeden niepełny gbp itemów
( jeszcze kur*a wiekszość dsm :eek: ) i z kingów tak samo... normalnie expiąc sobie lajtowo trzy dni zbierałem loota na 2kcc+, teraz po expieniu na kingach trzy dni uzbierałem 0.7kcc z kawałkiem :/
porodia komedii :P
Kijowy lot? Z czego, trollów? Idź sobie na Monster Skeletony albo Kingi i zobacz, że lot słaby nie jest. Może jednym leci lepiej, innym gorzej...?
@Busst weź dzieciaku jak expić na trolach możesz tylko ty :o
A po co jeszcze siedzisz na tym forum sam odeszłeś i jeszcze naskawiałeś na forum i Mortiisa że nic ci za to nie daje to się nie udzielaj tu :)
Było by dobrze jak by wam loota zmniejszyli i tak macie kasy od zajeb***a
Dylus Knight
15-04-2009, 17:14
Nom Kasy i tak full mają chociaż ja nie :P
Ale loot nie jest zmniejszony to jest pech i szczęście
Na każdej grze masz tak.
Tu akurat chodzi o to, że locąc raz nie leci nic a nastęnym razem zabraknie ci miejsca w BP
to zalezy od szczescia ja tego szczescia niesttety nie mam ;p expie na ms nic mi nie leci ;/
Oj Mortiis musiales cos majstrowac przy loocie bo kiedys bijac np. 10 lvl na msach mialem z 5 gbp loota a teraz bilem 5 i mialem 10 itemow :confused: wez tam cos z tym zrob jesli mozesz:)
Cremacerek
15-04-2009, 20:42
Lol. Z monster skeletonow nic nie leci? Buhahaha 2 godzinki expienia - 4 gbp lootu
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.