.Khuramek.
15-04-2009, 20:11
Wiem wiem wiem Nie ten dział :< ale nie wiedziałem który wybrać ; p. Znając życie zaraz zaczną na mnie najeżdżać jaki to ja Noob i wgl. ale ok prosze bardzo; ] .
Ale czy Nuskei? albo ew. inna osoba która np utrzyma sie z tym 300levelem do końca tyg. powinna dostać jakąś nagrode?
Ja na taką nagrode zaproponował bym softy. Była by to jedyna taka nagroda.
Nie mówcie mi że jak dadzą nagrode to sie stanie tak jak 7.6...
Nawet na Rl są nagrody np. Za znalezienie jakiegos porządnego buga.
Nie mówie o g bootsach , helmetach, Dsl'ach czy Blessedkach.
Ale zwykłe softy których była by 1 para i tak jak na Rl trzeba by je było regenerować/naprawiać za 10k.[Cena do negociacji bo ofc. apo to apo]
O właśnie zapomniałem dodać : Nie jestem żadnym kumplem Nuskei'a etc. Nawet go nie znam. Po prostu skoro gra sie żeby coś zdobyć to chyba można jeszcze jakoś go nagrodzić?
Inis Mona tzn ten koleś co miał takie skille na 7.6[nie wiem czy wybotowane nie wnikam.] Skillował jako pierwszy ogółem na tym New Serverze wbił 100 skila. i ogolnie nie dawno looknąłem w topliste i patrze a on ma 290 lev ; oo
Ale czy Nuskei? albo ew. inna osoba która np utrzyma sie z tym 300levelem do końca tyg. powinna dostać jakąś nagrode?
Ja na taką nagrode zaproponował bym softy. Była by to jedyna taka nagroda.
Nie mówcie mi że jak dadzą nagrode to sie stanie tak jak 7.6...
Nawet na Rl są nagrody np. Za znalezienie jakiegos porządnego buga.
Nie mówie o g bootsach , helmetach, Dsl'ach czy Blessedkach.
Ale zwykłe softy których była by 1 para i tak jak na Rl trzeba by je było regenerować/naprawiać za 10k.[Cena do negociacji bo ofc. apo to apo]
O właśnie zapomniałem dodać : Nie jestem żadnym kumplem Nuskei'a etc. Nawet go nie znam. Po prostu skoro gra sie żeby coś zdobyć to chyba można jeszcze jakoś go nagrodzić?
Inis Mona tzn ten koleś co miał takie skille na 7.6[nie wiem czy wybotowane nie wnikam.] Skillował jako pierwszy ogółem na tym New Serverze wbił 100 skila. i ogolnie nie dawno looknąłem w topliste i patrze a on ma 290 lev ; oo