Jacol
16-04-2009, 21:35
Jak myślicie , jaka byłaby Tibia , gdyby Cipsoft wzorował się na tym najlepszym MMO.
Moim zdaniem mogła by wyglądać tak(co nie oznacza, iż była by lepsza niż teraz, teraz ma ten swój urok) :
Blokada expa po osiągnięciu 150 lv
oczywiście 2D ;]
Dużo więcej NPC, inny system podróżowania, BUFFY, DEBUFFFY, więcej czarów(o różnych działaniach) klasy i profesje
więcej profesji, sądzę , iż mogły by być także frakcje (sądząc po stopniu wzajemnej niechęci wobec narodów w Tibi, Brazylijczycy, Szwedzi i Polaczki)
System castowanai czarów, a nie ,wszystkie instanty
Wreszcie więcej Questów za które leciał by Exp oraz itemy
system enchantowania oraz itemy powiększające staty
a propos, system statów, talenty i nowe "znaczenie" skilli
BRAK instancji ;] jak to miło komuś się wbijać an respa, prawda ?
A teraz Wy ,drodzy użytkownicy tegoż forum.
Jak Wy wyobrażacie sobie Tibie,gdyby była wzorowana na WoW'ie ?
@down
o rzesz w mordę X_x zapomniałem o itemach -.-
oczywiście , dopisuję
swoją drogą, taka Tibia, to już nie Tibia ;<
Tibię wyróżnia prostota ;]
4 klasy na krzyż, i tyle, 0 możliwosci rozwoju(chyba że liczymy, Druid który leczy albo DPS, knight >Sword,axe,club. Paladyn >łuki kusze/ włócznie, oriony? ,Sorcerer, ehm, każdy jest taki sam.)
@2x down
oj wierz mi, można . Nierealnym jest tylko, aby zmienić jedno w drugie ;] Dalej uważam, iż dało by się tak zrobić, ale po co ?
Ludzie, ale ja nie porównuję X_x przecież jak można porównywać takie coś , każdy gra w to , co lubi Nieważne , że jest lepsze ;] (chcecie porównania? na prywatnym servie [HG] gra tyle osób, co na Harmoni, Guardi, Infernie, Dolerze naraz ;])
@Essay
buffy? chyba tylko z nazwy,
Moim zdaniem mogła by wyglądać tak(co nie oznacza, iż była by lepsza niż teraz, teraz ma ten swój urok) :
Blokada expa po osiągnięciu 150 lv
oczywiście 2D ;]
Dużo więcej NPC, inny system podróżowania, BUFFY, DEBUFFFY, więcej czarów(o różnych działaniach) klasy i profesje
więcej profesji, sądzę , iż mogły by być także frakcje (sądząc po stopniu wzajemnej niechęci wobec narodów w Tibi, Brazylijczycy, Szwedzi i Polaczki)
System castowanai czarów, a nie ,wszystkie instanty
Wreszcie więcej Questów za które leciał by Exp oraz itemy
system enchantowania oraz itemy powiększające staty
a propos, system statów, talenty i nowe "znaczenie" skilli
BRAK instancji ;] jak to miło komuś się wbijać an respa, prawda ?
A teraz Wy ,drodzy użytkownicy tegoż forum.
Jak Wy wyobrażacie sobie Tibie,gdyby była wzorowana na WoW'ie ?
@down
o rzesz w mordę X_x zapomniałem o itemach -.-
oczywiście , dopisuję
swoją drogą, taka Tibia, to już nie Tibia ;<
Tibię wyróżnia prostota ;]
4 klasy na krzyż, i tyle, 0 możliwosci rozwoju(chyba że liczymy, Druid który leczy albo DPS, knight >Sword,axe,club. Paladyn >łuki kusze/ włócznie, oriony? ,Sorcerer, ehm, każdy jest taki sam.)
@2x down
oj wierz mi, można . Nierealnym jest tylko, aby zmienić jedno w drugie ;] Dalej uważam, iż dało by się tak zrobić, ale po co ?
Ludzie, ale ja nie porównuję X_x przecież jak można porównywać takie coś , każdy gra w to , co lubi Nieważne , że jest lepsze ;] (chcecie porównania? na prywatnym servie [HG] gra tyle osób, co na Harmoni, Guardi, Infernie, Dolerze naraz ;])
@Essay
buffy? chyba tylko z nazwy,