View Full Version : Rekord expa by Arounder?
Wbił ktoś więcej doświadczenia jednego dnia?
13 Kwietnia 2009
+2,769,721,615
http://i44.tinypic.com/34ex10x.jpg
Jak mialem 817 sorka wbilem 3mld w 1 dzien ;[
Old Dzolo/Seba :)
18-04-2009, 11:03
@up - chyba na mazurskim
Możliwe, że jest to rekord ale nie wiadomo czy ktoś z h-lvl nie miał więcej =.^ Wojtek maniak :<
@up
Ta jasne musialbys wbic ze 150 lvli ;]
@topic
No life;]
@up
@topic
No life;]
Wy to macie najebane w bani ostro. Ze przyexpil to no life?
Raz na jakis czas nie moze posiedziec dlugo bo zaraz noobki z apo beda go wyzywac od neo kidow i no liferów >.<.
Ma czas to gra , a Tobie ch** do tego. Ma czas niech expi, Jego nie WASZE zycie.
Raz za czas przyexpi wielka mi rzecz :|
Gyzy gogo 4 mld :|
Knight Lukas
18-04-2009, 11:12
No Lifee
OmG jak tak można siedzieć przed tym monitorem ......
Ja jak wbijałem po 400mln expa na dzień to było już dla mnie dużo
Ja No Life ? chyba cie....
Dziennie na kompie siedze 2-3h... i nie poto aby maniaczyć w tibie lecz zada z infy
a na apo przy okazji jestem zalogowany
@up Knight Lukas --> No Life
@Topic oO GZ
Martin16
18-04-2009, 11:35
: o łADie przyexpił, natomiast czy jest to rekord to niewiem.. Cieżko określić, podziwiam chłopaka że chciało mu się tyle grać : D
Pzdr.
No w sumie jest się czym chwalić ;) Gratuluję straciłeś 1 dzień z życia. No ale przecież jesteś rekordzistą <lol2000>
Uwierzcie że da się jebać ostre PG i mieć swoje życie, więc nie wyzywajcie go od "no life'ów" bo nie jesteście jego Aniołami Stróżami i nie widzicie co robi po za grą... A wbijanie tyle expa nie jest proste, nie każdy potrafi ;]
*_*Topic
Tak, ładnie, ładnie ;p
*****.
On nie śpi.
Jego życie moim zdanie wygląda tak:
Budzi się rano i idzie do szkoły.
Przychodzi ze szkoły i napierdala cały czas aż do rana następnego dnia.
Potem idzie do szkoły (możliwe ze wagary sobie zrobi) i przychodzi ze szkoły.
To uruchamia kompa i gra do 12.00 w nocy i idzie spać.
I tak dalej.
Dokładnie trzeba być idiotą żeby grać cały czas.
A wiem co gadam,bo sam nie byłem lepszy,tylko z tą różnica ze ja spałem i po południami na pole wychodziłem.
No w sumie jest się czym chwalić ;) Gratuluję straciłeś 1 dzień z życia. No ale przecież jesteś rekordzistą <lol2000>
***** czym tu się jest chwalić?
Chyba głupota żeby tyle napierdalać i marnowac czas na Tibie,Tibia nie utrzyma cie przy życiu,
i traci najlpesze lata swojego życia przed pikselami.
Najlepiej dajcie se go do Vip i lookajcie jak często jest online.
Ja go miałem w Vipach i co lookłem to Arunder pisało na zielono.
A w mieście go nie dało się zobaczyć bo on musiał expić.
Nawet klapy zrobił dopiero grubo po 1000 lvl.
Bo nie miał czasu na to by musiał latac w kółko i robic cały czas to samo.
Czyli zabijać monstery.
@up
patrz na date leszczu ;o od kiedy w swieta sie do szkoly chodzi?
ahahahah on klapow nie zrobil dziecko ^^
@topic
trzeba miec niezle nasrane w bani zeby wbic tyle expa jednego dnia xd to jest ponad 5000 queenow ;s
W Sumie dobrze mówisz,bo nie patrzyłem na datę.
Ale to nie zmienia faktu że ma ostro nasrane w bani.
Widziałem ss jak był na klapach.Wiec pewni zrobił,chyba ze specjalnie padł bo uznał ze to głupi pomysł robić questa jak równie dobrze można ten czas poświecić na exp.
Mogli by zrobic wukres godzin online w danym dniu.Chociaż Arunder by zamkoł ten licznik.
silver ghostek
18-04-2009, 19:46
@up
patrz na date leszczu ;o od kiedy w swieta sie do szkoly chodzi?
ahahahah on klapow nie zrobil dziecko ^^
@topic
trzeba miec niezle nasrane w bani zeby wbic tyle expa jednego dnia xd to jest ponad 5000 queenow ;s
Jego po prostu jeszcze nikt nie uświadomił, albo nie daje sobie tego wpoić, że z Tibii w przyszłości nie wyżyje. No ale co nam do tego, chce grać całymi dniami, niech gra. Sobie pieprzy życie, nie Nam. ;)
Niech siedzi 24/7 leje na to
Pozatym on traci swój czas na Tibie nie wy
Ja nie bede Mu wbijal bo po chooy niech wbija po 25-50 lvl dziennie - , ^
Chooy z qumplami exp to zycie ;C
Tak szczerze się wypowiem, to ***** chuj wam w dupe -.- Jego życie, Jego sprawa ile gra.. Sami pewnie napierdalacie w dni wolne od 7:00 do 23:00 - 24:00... Ktoś was nazwie "No Liferami" a wy pewnie już na starych najeżdzacie... Ludzie, opanujcie sie -.-
@topic
No gratulacje :D Ja ost. wbiłem kilka mln. i mi się odechciało (na Warlockach i Elder Demonach :D).
Ale chlopaki teraz bd mial praktyki zobaczycie jak wjebie lvl ;D
Chooya o nim wiecie a wypowiadacie sie... ze no life, nie chodzi do sql itd zal mi was Zazdroscicie ze umie expic?
@Jacek
Dokladnie powiedziane :P
@up
@topic
No life;]
Co Cie obchodzi ile ziom siedzi przy kompem?!
Jego sprawa, jego wybór, jego życie.
Mnie to wcale nie obchodzi.
Jak masz czas, chęci i zapał to niech gra :]
@Topic
Ciekawe ile leveli wbijal wtedy :P
Napewno sporo :)
#Mój imiennik xd, czyli koks :D
*Woder Bone*
19-04-2009, 10:51
Ale chlopaki teraz bd mial praktyki zobaczycie jak wjebie lvl ;D
Chooya o nim wiecie a wypowiadacie sie... ze no life, nie chodzi do sql itd zal mi was Zazdroscicie ze umie expic?
@Jacek
Dokladnie powiedziane :P
Może nam jeszcze powiedz że expi bez żadnego bota . Ciekawe co trudnego jest w expieniu ? Zaznaczyć fluids drinker , auto attack , wciskanie hotkeyów i chodzenie klawiaturą , tak wygląda to w jego przypadku . Faktycznie trzeba dużo umieć żeby tak zrobic
btw
idiot
@Up
A Ty co bez boota Buahahha zal plakales na skype ze Ci anarchy nie dziala i kupiles na allegro ueahau i co moze teraz zaprzeczysz? mam wielu swiadkow + do tego wyjebales kilka set zl na Wodera ktorego marnisz :]
*Woder Bone*
20-04-2009, 14:15
@Up
A Ty co bez boota Buahahha zal plakales na skype ze Ci anarchy nie dziala i kupiles na allegro ueahau i co moze teraz zaprzeczysz? mam wielu swiadkow + do tego wyjebales kilka set zl na Wodera ktorego marnisz :]
Może mi powiesz ze płacze ?! Masz wielu swiadków HAuAHhuahUAHuA ?
Chyba starą jak podsłuchiwała co gadałeś .
Jesteś tylko zazdrośnym i żalosnym dzieciakiem który nic nie może osiągnąć bez pomocy starych .
A marnisz to ty tą gre i w dodatku ją kaleczysz.
Udawaj dalej kumpli to może kogoś ojebiesz tyle na mój temat..
Wciśnij komuś pacc'a za kcc ! HAuAHuAHuahu , może sie ktoś nabierze
Bez odbioru.
20-04-2009, 15:55
Woder - Jakbyś nie wiedział palancie to Steve-O gra tutaj od SAMIUŚKIEGO POCZĄTKU -.- Ty kur*a kupujesz chara którego ktoś zrobił, namęczył się aby wbić taki lvl, a przyjdzie Sz.P i sypnie gotówką :< Dlatego skul twarz, bo to że masz 1850~~ lvl braku rozumu nie uzupełni. Co do tematu to się wypowiadałem wyżej.
*Woder Bone*
20-04-2009, 16:01
Woder - Jakbyś nie wiedział palancie to Steve-O gra tutaj od SAMIUŚKIEGO POCZĄTKU -.- Ty kur*a kupujesz chara którego ktoś zrobił, namęczył się aby wbić taki lvl, a przyjdzie Sz.P i sypnie gotówką :< Dlatego skul twarz, bo to że masz 1850~~ lvl braku rozumu nie uzupełni. Co do tematu to się wypowiadałem wyżej.
Może mi powiedz jeszcze że Steve-O stworzył chara Pamalini i gra nim od zera ?! AHAHAHHAHAHA Jesteś śmieszny i nie broń go bo wiem że jesteśćie z reala .
A tak ps : Ja nie zajebałem itemki z domku Sarumara tylko TY ! Więc o rozumie to tutaj raczej nie zaimponujesz.
Bez odbioru
20-04-2009, 16:44
Co Ty gościu pierdolisz, Pamaliniego dostał od kumpla, a gre na APO zaczynał 100 lat przed Toba -.- I co, że jesteśmy z reala ?
A marnisz to ty tą gre i w dodatku ją kaleczysz. Ty ją kaleczysz, nie On ;)
@na dole - ALE GRAĆ NIE UMIE PAJACU ! Steve chociaż ma "jakieś" pojęcie.
Karelq Druid
20-04-2009, 17:33
Odpierdol się 12 latku od wodera to że jakiśtam steve gra od początku apo to świadczy tylko o tym że jest tak głupi że gra w taki syf już ponad 3 lata. Co z tego że gra tu 3 lata ? jest w czymś lepszy?.Woder gra tu też dość długo i to że miał taki kaprys i kase to jego sprawa.
Aiwaho 2.0
20-04-2009, 18:20
Może mi powiedz jeszcze że Steve-O stworzył chara Pamalini i gra nim od zera ?! AHAHAHHAHAHA Jesteś śmieszny i nie broń go bo wiem że jesteśćie z reala .
A tak ps : Ja nie zajebałem itemki z domku Sarumara tylko TY ! Więc o rozumie to tutaj raczej nie zaimponujesz.
Bez odbioru
'Jestescie zerami z reala', a kto tak właściwie miał pobic edzia w realu jak nie ty?MiaŁo to byc w poniedziałek, tydzien temu, a ty nie przyjechałeś. Pozdro&Pocwicz#Umyj mydło.
Topic&
Maniak? ;o
*Woder Bone*
20-04-2009, 18:27
'Jestescie zerami z reala', a kto tak właściwie miał pobic edzia w realu jak nie ty?MiaŁo to byc w poniedziałek, tydzien temu, a ty nie przyjechałeś. Pozdro&Pocwicz#Umyj mydło.
Topic&
Maniak? ;o
Jak gadałem z Edziem miał napisać w Niedziele gdzie i o której ..
To że go nie było i nie napisał na skype ani w grze to skąd miałem wiedzieć ?
Jestem w każdej chwili gotów sie z nim spotkać niech tylko napisze gdzie , kiedy i o której ;)
Co Ty gościu pierdolisz, Pamaliniego dostał od kumpla, a gre na APO zaczynał 100 lat przed Toba -.- I co, że jesteśmy z reala ?
Cytat:A marnisz to ty tą gre i w dodatku ją kaleczysz.
Ty ją kaleczysz, nie On
@na dole - ALE GRAĆ NIE UMIE PAJACU ! Steve chociaż ma "jakieś" pojęcie.
Pamaliniego DOSTAŁ ?! AHAHAHAHHAHAHAAHAH
Myślisz że zaczynam grać dopiero na apo ? Nawet nie wiesz kim jestem a pierdolisz farmazony .
To że jesteście z reala to widać bo bronisz go jak by sam nie umiał .
Ja ją kalecze ?! AHHAHAHAHA ja nie padłem solo od 830 ek.
Pozatym ojebanie domku Sarumarowi było najlepsze .
Ciekawe skąd hacker wiedział ze ma soma do jego domku ? :OOOO
Kapitan Alkohol.
20-04-2009, 18:29
Zamknijcie ten bezsensowny temat.
@top
No life :]
Ladnie ale to chyba nie jest rekord Aro- no Life A co was to obchodzi to nie wasze zycie :P
Tak arounder... Poznaj Świat Bez Wychodzenia Z Domu!! Wedlug ciebie trawa jest zółta a slonce zielone. GZ Jebaj dalej levele moze kupisz dziewczyne za kcc.
Dalekowidz84
20-04-2009, 22:11
Zaskoczę was.
Nie maniak tylko shar i tyle
Bez odbioru
Pampalini
20-04-2009, 22:32
Do waszej swiadomosci ten owner kupil odemnie Pamaliniego za kcc na 729 lvlu pozniej sprzedal kumplowi z klasy za rl kase(jak dobrze pamietam) i dostal go spowrotem bo jego kumpel nie mial neta i oddal mu postac pozdro !
@Up
Bracie dokladnie :* Na 727 kupilem sprzedalem na 850 odzyskalem na 865 ;P
@Dalekowidz
Po chuju shar sam gra...
pogromcaszczurow II
02-05-2009, 20:09
Look this :
http://img244.imageshack.us/img244/6470/expjugulis.png
To jest wg mnie rekord na mój level :)
Aro zakoksił, ale to wyższy level.
@up
Tak gz dla ciebie.
[02/05/2009 17:17] Adios -> Joogolas was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
@up
Tak gz dla ciebie.
[02/05/2009 17:17] Adios -> Joogolas was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
To było za wosso manasy a nie cavebot ;<
Look this :
http://img244.imageshack.us/img244/6470/expjugulis.png
To jest wg mnie rekord na mój level :)
Aro zakoksił, ale to wyższy level.
Aha.
To było za wosso manasy a nie cavebot ;<
Tak, na respie tez tak jedzie :)
@topic Gówno was to obchodzi ile wbija, tak jest noobem ale nie z tego powodu ze wbija duzo expa Xd.
pogromcaszczurow II
03-05-2009, 11:34
Aha.
Tak, na respie tez tak jedzie :)
@topic Gówno was to obchodzi ile wbija, tak jest noobem ale nie z tego powodu ze wbija duzo expa Xd.
A buńku powiedz, że na scarze nie jedziesz ;c prawda jest taka, że 90% 500 + lvli jedzie na botach, tylko że GM'owie łapią tylko 10%. pozdro
~Nóóbek~
03-05-2009, 11:45
Nice ;]
Mi by się tyle nie chciało siedzieć ;P
Ale to jego wybór ;))
Pobijaj dalej rekordy xD
Leitry:)
03-05-2009, 13:11
I po co się wyzywać co wam to da ? :D Gz jego życie nie ma co robić to expi jeszcze raz Gz!! :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.