Zaloguj się

View Full Version : Screeny

.Alfirek
19-04-2009, 11:52
Witam, wpadłem na pewien pomysl ;d W dziale screeny, jak kazdy wie, mozna wrzucac screeny. No to dla przykladu. Pewien Pan Kosa Sorcerer wrzuca screeny, wszyscy jada go od botów thiefów, a ja jestem za tym zeby tych osobnikow banowano, bo to jest temat zeby wrzucac screeny, a nie spinac sie.
Chcesz napisac `bot, pies, thief` zaje***scie *****, ale zostaw to dla siebie i nie komentuj, proste?

zal mi was XD
najlepiej mozecie w**ebac caly dzial screeny bo to co sie tam dzieje to zgon

dolaczam ankiete

@down
bo sam jedziesz po wszystkich od botow, a sam bocisz

Bastek10
19-04-2009, 12:13
Głupi pomysł!
Jestem na nie
. .

Edzio Wariat
19-04-2009, 12:29
wlasnie pomysl fajny znacznie odciazylo by to forum jestem w 100 % na tak

silver ghostek
19-04-2009, 12:42
Alfirek mam jedno pytanie. Jestes kretynem? o,o
Jak ci przeszkadza ze cie jada od botow to nie wklejaj ss'ow. Proste... Jesli ktos wyzywa kogos to chyba ma do tego podstawy nie? ;o

Kolbas
02-05-2009, 16:16
Alfirek mam jedno pytanie. Jestes kretynem? o,o
Jak ci przeszkadza ze cie jada od botow to nie wklejaj ss'ow. Proste... Jesli ktos wyzywa kogos to chyba ma do tego podstawy nie? ;o

No nie zawsze, nie którzy zazdroszczą lub i jest ta osoba za dobra dla tej co wyzywa od botów. Naprawdę już nie raz osobiście rozmawiałem o tych problemach z Administratorami. Ale co Ci to da jak dadzą im bana? Myślę że po prostu trzeba olać nie których komentarze. Skoro wrzucasz swoje fotki, z których jesteś dumny i chcesz opublikować, i ktoś Ci pisze co za bot!! Hej!! Ciesz się bo ten ktoś Ci zazdrości że taki dobry jesteś lub szybki!

Delta
02-05-2009, 17:23
Jestem na tak ale jezeli ktos cie wyzywa od botow musi tez miec jakies podstawy do tego...

Buniek
02-05-2009, 18:06
Nie! chyba ze moj pro temat zostanie Xd .....

Enderill
02-05-2009, 20:19
Jets wolnosc slowa na tym forum noobie najlepiej ty wyjdz bocie thiefie itp. itd.

~Nóóbek~
02-05-2009, 20:30
Pomysł do dupy...
Czemu ??
Każdy ma prawo powiedzieć to co myśli , a Ty chcesz mu to uniemożliwić.

Sorry ale jestem na NIE ;]
Jeśli chcesz coś dobrego zrobić to przemyśl to 5 razy ;]

Pozdro :)