Zaloguj się

View Full Version : Mortiis forum!

Gather
20-04-2009, 17:39
Skladam skarge na Mortiisa i innych administratorow/moderatorow na to,ze nic na forum nie jest przez nich rozpatrzone!!(prawie) Np. Po co jest dzial "Propozycje"?? I tak itak nikt tam nie zajrzy ani nie wprowadzi tego w Real nawet jak jest 50:0 na TAK!!! Tu jest przyklad: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=48152
Takie cos by moglo byc!! Jbc dodaje ankiete.

handlarz_narkotykow
20-04-2009, 18:15
Moze Mortiis nie, ale inni gmowie jak najbardziej lub chociaz sami moderatorzy, a oni najciekawsze by zglaszali do gm'ow.
Ja osobiscie wpolczuje pracy mortiisa, ktory ma na glowie tyle spraw, ze zagladanie po forum propozycje to dla niego za duzy obowiazek, no moze raz na tydzien.

Doktor sypki robak
20-04-2009, 20:41
Skarżyc to się możesz do mamy xd
topic
Nie

Lepiej kup pacc.

down#
A myślisz ze kolesia interesuje forum? i jakieś propozycje ? To tylko wiecej pracy, a niektóre propozycje sa tak idiotyczne i nierealne ze popłakać się można ;0

Ps.
Działa wam server?xd

Domcio
20-04-2009, 20:43
Do tego masz dzial skargi i odwolania ;/

Splaxor
20-04-2009, 21:10
Skarga na Mortiisa <-- Owned
Tak niech Mortiis odejdzie i niech APO upadnie :)

Moderatorów kiedyś było o wiele więcej i każdy na początku ścigał się, aby pierwszym być, który zamknie temat, usunie post, da warna lub upomnienie. Wtedy każdy narzekał, że jest za dużo. Teraz narzekacie, że jest za mało.
Dalej uważam, że po moim odejściu na tym forum robi coś tylko Mc Maciek, zawsze był najlepszy i dla mnie ma wielkie poparcie.
Myślę, że tak samo jak Mortiis i Tygrys to tak samo Moderatorzy mają prywatne życie i nie należy im odbierać przyjemności wyjścia na piwko czy spotkania z dziewczyną.
Pracy Moderatorów nigdy nie widzieliście i dalej tak pozostanie.
Myślę, że idealnym rozwiązaniem byłoby zrobić rekrutacje.

@^vETo^
Mógłbyś napisać czego dokładnie dotyczyła Twoja propozycja?

Veto
20-04-2009, 21:16
Moja propozycja z najazdami została pozytywnie rozpatrzona, należy tylko prosto i dokładnie przedstawić to, co chcemy, aby weszło w życie. To by było na tyle.

Pampalini
20-04-2009, 21:26
do autora tematu, nie zagladaja dziwne ? aha to co jest w propozycjach odrazu ma byc wprowadzone tak ? aha spoko, zacznijmy od tego ze 1/2 tych tematow jest tak durna ze nie da sie ich czytac
Skarga na mortiisa - Fail 2009
Pozdro&poćwicz. -.-.

Zezikan
20-04-2009, 21:27
hehe ;D to nie skarga ;) to propozycja do Gm żeby słuchali naszych potrzeb w grze ;>

Harvester
20-04-2009, 23:24
Ja powiem tak - zglądają, patrzą, widzą ... qwa nie będę się za mortiisa wypowiadać ale on doskonale widzi to co piszesz, ty czy ja. Ogarnijcie się nooby i nie P!@#$ głupot.

H5N1
21-04-2009, 17:10
Ale... nie możesz ingerować w życie Mortiis'a i prace Mortiis'a...
Ty tu nie jesteś "szefem".

Btw.
Powinieneś dodać opcje "nie mam zdania"

Tre Cool
21-04-2009, 17:16
Po tytułu sondy zastanawiałem się przez dobrą minutę co to miało znaczyć. To chyba dyskwalifikuje tą pseudoskargę już na starcie.

>>Vegos<<
21-04-2009, 19:20
Hmmm.. Moja opinia jest taka:
1.Pozytywna:
a)niektóre pomysły wejdą w życie
b)moderatorzy itp sami popatrzą w temacik, a pytają Mortiis'a gm'owie czy może być...
c)tu tylko Mortiis rządził, rządzi i będzie rządził...
2.Negatywna
a)Temat to trochę "żalowy..."
b)Po tytułu sondy zastanawiałem się przez dobrą minutę co to miało znaczyć. To chyba dyskwalifikuje tą pseudoskargę już na starcie.(spisałem od tree col bo też tak uważam...)
c)dodaj opcje "nie mam zdania"
d)skarga na Mortiisa? szczerze? a jak złożysz to Mortiis odejdzie i APO down...

PS.
Jak coś mi się przypomni to dopiszę....

Kolbas
22-04-2009, 12:19
Moim zdaniem temat nazywając Skarga na Mortiisa jest kompletną bzdurą.
Nie masz zielonego pojęcia jak dużo robią administratorzy lub moderatorzy forum!
Jak by nic nie robili to Mortis by im funkcje zabrał...
Jesteś początkującym na tym forum, i już się plujesz!

A co do działu propozycje:
Nie jest powiedziane że każda nasza propozycja ma wejść do życia. Tyle rzeczy było możliwych i fajnych do zrobienia że głowa pęka.
Ale powiedz mi, kto to będzie robić? Jest tyle dobrych pomysłów że jak by za czeli je realizować, to nie było miejsca na ich pomysły lub niespodzianki. A po za tym jak ma jakaś propozycja wejść w ruch, to znaczy żeby też głowy servera się na to zgodziły i uznały że jest to naprawdę dobry pomysł który " można by było kiedyś zrealizować".

A twój pomysł w gruncie rzeczy nie jest zły...
Cierpliwość jest najlepszym rozwiązaniem :)