View Full Version : Expienie na takim i siakim lvlu
Hayashida
20-04-2009, 20:22
Czołem, mam 85 lvl Elder Druida eq wystarczające na ten lvl., chodze na demony, ale kolega mi mówi że lepiej będzie po 2 behe na klate, albo kilka warlocków. Na expgardzie sie tylko wkurzam bo jakiś idiota chodzi po respach i zabija jednym hitem wszystkie. Dlatego szukam jakiegoś bezludnego miejsca w którym mógłbym expić. Czytałem, że najlepiej będze mi siedzieć z tyłkiem na behemothach na EV, ale nie wiem gdzie są :D dlatego proszę, żeby ktoś mi jakoś to wytłumaczył/przybliżył :). Równie dobrze, mógłbym chodzić po respach warlocków (po 2 na raz) albo hero (nawet po pięć)
Czołem, mam 85 lvl Elder Druida eq wystarczające na ten lvl., chodze na demony, ale kolega mi mówi że lepiej będzie po 2 behe na klate, albo kilka warlocków. Na expgardzie sie tylko wkurzam bo jakiś idiota chodzi po respach i zabija jednym hitem wszystkie. Dlatego szukam jakiegoś bezludnego miejsca w którym mógłbym expić. Czytałem, że najlepiej będze mi siedzieć z tyłkiem na behemothach na EV, ale nie wiem gdzie są :D dlatego proszę, żeby ktoś mi jakoś to wytłumaczył/przybliżył :). Równie dobrze, mógłbym chodzić po respach warlocków (po 2 na raz) albo hero (nawet po pięć) Wiem ze stara wypowiedz ale jak napisze do Daznos bede cie mogla zaprowadzic !
jacek3332
20-04-2009, 20:27
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=41227
Odsyłąm do tego poradnika. A jak nie wiesz skąd zacząć to płyniesz na EV potem przez most na północy widzisz taki dom z dragonami idziesz w prawo aż do rozwidlenia. Idziesz w dół przez mostek pomiędzy górami a potem w prawo do chodów. Tam masz tp i już dalej masz mapkę.
MOzesz isc na warlocki w ev sa obok kingow
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.