View Full Version : [Strona] Wlepy APO?
Otóż zobaczyłem ostatnio wlepę APO (pisało Opent Tibia Server a na dole wlepy toproste.pl). Czy ktoś je produkuje czy to jest jakaś pojedyńcza? Dla ciekawskich wlepa jest na przystanku ul.Jagiellońska Przemyśl kierunek zajezdnia.
@down
Mam foto na komie, a jestem u kumpla :S.
Otóż zobaczyłem ostatnio wlepę APO (pisało Opent Tibia Server a na dole wlepy toproste.pl). Czy ktoś je produkuje czy to jest jakaś pojedyńcza? Dla ciekawskich wlepa jest na przystanku ul.Jagiellońska Przemyśl kierunek zajezdnia.
Masz zdjęcie? :D Chciałbym to zobaczyć. Moim zdaniem do była pojedyncza sztuka ;d
PLs pokaz pls :D
Chcial bym to zobaczyc !!
Kompa w domu teraz nie mam niestety ale jest na niej jakis smok i czarodzieje.
Napisales ze masz fote na komie to zgraj na kompa kolegi i wrzuc
Od kiedy sa wlepy Apo ;p!????????????
/???????
jak coś to Vlepy, po drugie lekko zjebany pomysł żeby tak śmieszny ots reklamować na mieście
Knight Lukas
21-04-2009, 18:59
Możliwe, teraz drukarkę w domu to prawie każdy ma więc nic trudnego zrobić sobie jakąś tzw "Wlepe" Specjalny papier można kupić wystarczy pobawić się Gimp`em lub Photoshop`em i wydrukować ^^
Gratz pomysłu ;D
daj tego screena ;p
jestem ciekaw kto to rozkleja ... ;p
moze mortiis placi jakims dziecia za reklame otsa xD
Wlepy Apo haha dobre sobie ;D ale czemu nie ;D .... ale do tego trzeba dobrą drukarke i niezły nakład ;D
http://noflashtube.com/thumbs/cqs1240503750i.JPG (http://noflashtube.com/viewer.php?id=cqs1240503750i.JPG)
Sam się zdziwiłem xD. Zdjęcie niewyraźne bo aparat 1,3.
' Puff Daddy '
23-04-2009, 19:05
Jest to wlepa servisu 'toproste', a nie armii. ;O
toproste.pl <- domena
armia <- subdomena
Fajna jest. Niech Mortiis wyśle wszystkim xd
Ale przecież na screenie jest "Open Tibia Serwer" www.toproste.pl
beczka ;D
Pampalini
23-04-2009, 20:18
Hahah :D no niezle :S za jakis czas na allegro znajda sie "wlepy" z apo do kupienia :D zapewne nie 1 gracz chcial by to kupic :D
.Alfirek
23-04-2009, 20:56
hahaha kurewsko ;p
To wejdź sobie proszę na strone podaną na tej plakietce - www.toproste.pl... Wszedłeś??? i co?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.