Zaloguj się

View Full Version : Clean w DOMKACH ?!? Prosze zajrzec.

Matula ^^
23-04-2009, 13:19
Mam taki mały problemik.

Pewnego razu wchodzę sobie do domku i patrze itemy zniknęły. o.O Na szczęście nie były to mega dobre itemy. 200 cc 10 b robe 10 m turbanów. Jednakże zdziwiło mnie to ze zniknęły tylko w jednym pomieszczeniu. Na ss Pokaże.

SS:

http://i44.tinypic.com/250rqjp.jpg

Za pierwszym razem uznałem ze spoko ktoś mnie okradł looz. Ale właśnie kładłem zakupione ponownie te same itemy. Jest napisane ze Celan za 1 minute jak widać na obrazku wyżej. Too looz jestem w domku. Jest clean. Byl pomyślnie zszedłem na dol na chwile, wchodzę.... o.O Dupa za przeproszeniem itemow nie ma.

Moja prośba czy mógłby ktoś to sprawdzić bo jak pandme położę to 6,5kcc w plecy, i boje się o itemy na dole. Z góry dzięki.

Kontakt:

Nick: Jack Pall
GG:5404413
E-mile:strator01@op.pl

@Edit Down † Undertaker †. Tylko ja już w grze bylem od paru godzin i jestem nadal do tej pory 23.04 godzina 13.44 i nie wychodzę. Było kiedyś, a zrobili coś z tym?

Drake Banned
23-04-2009, 13:30
A to znikneły itemy tylko w tym pomieszczeniu gdzie fontanna? Jeżeli tak to widocznie tak znikaja i dlatego co szedłem koło domku tego to tylko na dole mieli i te prawe i lewe skrzydło domku a środek górny nie mieli nic położone :P

† Undertaker †
23-04-2009, 13:38
Tak jest. Kiedyś tam było, że jak wykładasz Itemy po Save Serwera, a wylogowałeś się przed save'm, to Itemy Ci znikają. Kiedyś tak było bynajmniej.

^Daniel3k*_:*
23-04-2009, 13:43
Góra chaty nie należy do domu, itemy po cleanie znikają tak jak z ziemi.
Ta góra to tylko ozdoba z fontanna, więc nie kładź tam itemów, a nie będą Ci znikały.
Pozdrawiam

Matula ^^
23-04-2009, 13:56
@Up Tyle to tez się domyśliłem ;D ale dzięki.

Chodzi mi tylko o to żeby możne jakaś wzmianka o tym gdzieś widoczna była hmm ??

@Down Mortiis. Czyli itemow nie odzyskam?? Ale i tak dzięki ze ktoś coś z tym zrobił.

Pozdro. Do zamkniecia.

Mortiis
23-04-2009, 14:56
Jest to prywatny ogródek np do spotkań itp, na serwerze jest kilka takich domków.
Tygrys może postawić tabliczkę w domku.