Zaloguj się

View Full Version : Poprawki

Mortiis
23-04-2009, 14:36
7.6
- system blokujący wrzucanie itemow na depot jeżeli nie stoimy bezpośrednio przy nim.
- Po śmierci osoby z outfitem dwarfa zostaje ciało krasnoluda, po śmierci nimfy zostaje ciało elfa.
- Nowa arena w City of Dreams

8.41
- royal spear rzadziej się łamią
- możliwość dodania do 75 osób na VIP listę.

zmiany zostaną wprowadzone podczas najbliższych restartów.

Kuosa
23-04-2009, 14:45
o,O Co ja widzę mortiis zaczal wchodzic w dzial propozycje bravo bravo i tak dalej...

Marik
23-04-2009, 14:53
@up
moim zdaniem mortiis zawsze zagladal w propozycje ... tylko gdy widzial beznadziejny temat nie realizowal go ... i widocznie rzadko sie wypowiadal

@topic

ehh mortiis mortiis xD widac ze servery staja sie lepsze ;d

wymysl cos na noobow ^^

Mariox
23-04-2009, 15:02
@up

7.6
- system blokujący wrzucanie itemow na depot jeżeli nie stoimy bezpośrednio przy nim.

Wymyślił.
@topic
zrób z tymi potionkami na Rookgard i jakis Channel do wolnych rozmów na Rookgard też byłby przydatny;)

Pall the Ziom
23-04-2009, 15:17
Powiedz nam czy masz zamiar poprawic palladyna? -.-
Chodzi mi o mas sana.

Master Sio
23-04-2009, 15:19
Kiedy poprawisz vis i tera hury?? mortiis ?? albo respy na 8.4 dodasz robione zapowiadane sa juz od miesiąca ale dalej NYC

[Tygrys] Sio, Ty się Mortiis'a nie czepiaj, on nie jest od respów, a ja. Owszem, były "obiecane"(?), ale w ostatnim czasie prace nad nimi zostały przerwane, ponieważ byłem "chory" i nie miałem możliwości robienia respów. Lecz już od 24 kwietnia, zabieram się od nowa do roboty i nie martw się - dostaniesz Ty i reszta nowe respy (8.41).

Kamor is Back
23-04-2009, 15:23
Rs'ki to ja o tym napisalem topic :)

Ogólnie Dobrze i dobrze ze sie 7.6 interesujecie.

Ale na 8.41 poprawcie pallka i dodajcie pokazywanie ile do konca zostalo run/potow itp.

Mentor
23-04-2009, 15:39
Kiedy beda dodane na 8.41 gildie?? Wydaje mi sie ze to jest bardziej potrzebne niz wylad dedow na 7.6....

Bysio
23-04-2009, 15:54
Z tym, że royal spear rzadziej się łamią to dobrze pomyślane będę mógł dłużej expic ;) Z tymi dedami na 7.6 też może być. Lista vip przyda się większa.

Ogólnie zmiany na dobre.
Czekamy na zmiany na rooku. (Potiony)

Fioletowy Keczup
23-04-2009, 17:02
- możliwość dodania do 75 osób na VIP listę.

o_0 Mortiis lepiej popraw balans a nie lista vip sie bawisz

Druid z Armi
23-04-2009, 17:24
7.6
- Po śmierci osoby z outfitem dwarfa zostaje ciało krasnoluda, po śmierci nimfy zostaje ciało elfa.

Może coś dla rookguardu??

@up

zrób z tymi potionkami na Rookgard i jakis Channel do wolnych rozmów na Rookgard też byłby przydatny;)

O dobrze gada, zimne piwo dla niego :]

Harvester
23-04-2009, 17:31
Zmiany kosmetyczne ale potrzebne. Tylko co dalej będzie z paladynem ? Przecież nie może zostać aż 350mp (to ponad dwukrotnie więcej i nic w zamian) za spela gdy pal dostaje tylko 15mp na lev, uczciwie było by 200-250mp, to i tak będzie drożej niż było 160.

Kapi21
23-04-2009, 19:15
Cieszę się , że ekipa apo ciągle coś wprowadza na ots'a lecz wolałbym aby te zmiany były bardziej zauważalne.Wiadome , że praca wymagałaby więcej czasu otóż:

Dodanie Poi - podstawa każdego ots'a
Nie wiem czy da rade ale można byłoby dodać auto najazdy , tzn ustawiłoby się serwer kiedy i w jakim dniu ma zrobić najazd np. Ghazarbana lub Morgoratha , Orshabaala. lot z tych potworów nie byłby taki częsty jak na rl tibi , gdyż za dużo kasy byłoby na serwerze!
Dodanie guild mastera którego robota zajmuje napewno nie wiele czasu :)
Dodanie reszty outfitów oraz potworów występujących na rl tibi a nie występujących tutaj.
No i końcowa faza ostateczna balansacja profesji ( i tutaj wielkie zastanowienie się , wiele testów odnośnie każdej profesji ) ewentualnie przedstawienie pomysłów odnośnie balansacji profesji na forum.Wiem , że wtedy byłyby i takie osoby którym ta balansacja by nie pasowała ale napewno jakbyście dobrze pomyśleli i nie robili tej balansacji tak hop śiu to większość graczy byłaby zadowolona i poparła by ,żeby ta ostateczna balansacja została wprowadzona ( dodam , że już później zmian w profesjach by nie było , no chyba , że coś z rl tibi skopiować na ots'a ) :)

No i kiedy już podstawy ots'a będą zrobione wiadome zajmowanie się mapą - dodawanie nowych lokacji , questów itp.

Tylko błagam nie róbcie drugiego 7.6 z naszego kochanego 8.4 ^^

WebStar
23-04-2009, 20:05
Nawet Fajne to z tymi elfami i krasnoludami ale najlepsze jest to że Royal Spear
się żadziej łamią bo nie dało się expić :):cool:

Martin16
23-04-2009, 20:23
Cieszę sie ze Mortiis coś robi jeszcze na tym serverze :D
Teraz Pomyśle nad graniem rp na 8.41 XDD
Podoba mi się też pomyśl z dedami : DD

jacek3332
23-04-2009, 20:29
Bardzo mi się podobają zmiany na 7.6. Zarąbista ta arena na cod. Ale moglibyście dodać więcej boksów bo duże kolejki są. I ten pomysł z dedem też mi się podoba :D.

Dylus Knight
23-04-2009, 20:37
Wszystko ładnie pięknie, jednak 7.6 oczekuje czegoś lepszego niż tylko taka arena.
Ale! dlaczego jest ona tylko dostępna na CoD a nie w City głownym (np.) :|

Sir Dyzio
23-04-2009, 22:42
Nom zmiany na 7.6 :) ale lepiej jak by na 8.4 byly by juz gildie i nowe respy ale to tylko kwestkia czasu cierpliwosc obroci sie w nagrode xD

.Bart.
24-04-2009, 00:25
po co to komu? w temacie o zmienianiu się ciała w dwarfa/elfa jest 30 głosów na nie(71.43%), a 12 na tak(28.57%) z czego na 8 postów jest 6 na nie więc graczom raczej nie podoba się ten pomysł, a właśnie powinieneś się kierować głosem ludu(graczy) bardziej niż takie coś co jest nikomu nie potrzebne przydał by się npc od usuwania fragów lub skrócenie fraga do 6-12h.

Ale! dlaczego jest ona tylko dostępna na CoD a nie w City głownym (np.) :|
jak by ta arena była w city to nooby by się tylko zbierały i blokowały wejście.
a poza tym premiowane konto musi mieć jakieś przywileje.;)

@down
z tymi krótszymi fragami miałem na myśli 7.6 jak wyobrażasz sobie wara np na pustyni na 7.6 gdzie nawet jak by większość dała pk to po zgonie by stracili aż 1sc i sami siebie pozabijali czarami obszarowymi?

Dylus Knight
24-04-2009, 00:29
premium ma duzo przywilejow.
a arena mogla by byc np na poh.
a co do fragow to npc od usuwania ich jest zalosne idz na war lepiej.
Jeszcze 6-12h masakra!!! rs musi miec swoja funkcje a 24h to i tak malo jak na 1 frag.

Arcano
24-04-2009, 15:25

Coś dobrego na noobów ;]

Urozmaicenie, może być

Może sie przydać

8.4 mnie nie interesuje...

Takarji
24-04-2009, 15:41
No lajtowo wreście działają parcele na 7.6 ;) a nooby już nie beda itemow zarzucac.
Aby tak dalej ...

Torquen
24-04-2009, 16:13
8.41 to jest gówno nie umiecie ogarnąc gierki.Mortiis śmieciu jak bede wiedzial gdzie mieszkasz to cie zniszcze

Harvester
24-04-2009, 17:06
@Torquen Up
Haha to normalnie jest groźba, grozisz właścicielowi firmy co jest w polskim prawie karane ! Ciekawe czy napisałes to chociaz z kafejki bo jak nie, to po ip łatwo będzie można cię namierzyć. Jak mi żal takich kretynów jak ty ...

Dominika Knight
24-04-2009, 20:25
Weście dajcie spokój Mortisowi, on sie stara a wy co chwile cos nowego wymyslacie zeby dodal, on robi to co uwaza za sluszne, jak wam nie pasi to zmiencie serv?

Cremacerek
25-04-2009, 17:49
Gz zmiany na pewno duzo dadza gz (no co do royal spearow to ok)
@3up kup pacc to bedziesz wiedzial heheheh ;> Mortiis, masz sie czego bac, jakiegos 11-latka z kompleksami ;P

handlarz_narkotykow
25-04-2009, 20:25
dzięki mortiis za tą listę vip, dobrze zrobiłeś :):)

Adherent
27-04-2009, 09:54
Witajcie użytkownicy.
Wykryłem błąd na waszej stronce z magią dla druida. Snow storm zużywa 900 many a nie 800 tak jak jest napisane na stronie co może byc utrudnieniem dla graczy początkujących (dla mnie było). Proszę o poprawę tego :P